29 Eylül 2014 Pazartesi ABD Reytingleri

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1412093351.jpg

Amerika'da sezonun en hareketli günlerinden biri olan Pazartesi'de ikinci round geçen gece yaşandı.

The Big Bang Theory, her ne kadar geçen haftaki 5.4 reytinginden ciddi ödün verip 4.8 reytinge düşse de günün en çok reyting alan yapımı oldu.

CBS'in hafta içinde yaptığı şaşırtıcı taktik değişikliği de ilk hafta itibariyle işe yaramış gözüktü. The Big Bang Theory'nin tekrar bölümü 3.1 reyting alarak çoğu dizinin yeni bölümüyle alamadığı reytingi aldı.

Geçen hafta 3.2 reyting alan Scorpion bu hafta küçük bir düşüşle 3.1 reyting aldı ve ilerisi için kanala umut verdi.

NCIS: Los Angeles ise sezona pek parlak bir açılış yapamadı ve 1.9 reyting aldı. Dizi geçen sezona 3.0 ile başlamıştı.

NBC'de The Voice geçen haftaki 3.9 reytinginden de yükselerek 4.0 oldu ve günün başarılılarından oldu. Blacklist ise geçen haftaki 3.4 reytinginden 2.8'e düşerek ciddi bir düşüş yaşadı fakat yine de dizinin reytingleri oldukça parlak.

Fox'un geçen hafta yayına başlayan çok iddialı dizisi Gotham 3.2 reytingden 2.8 reytinge düştü. Bu düşüş normal karşılanabilir fakat düşüşün devam etmesi Fox için hayal kırıklığı anlamına gelebilir. Kanalın bir diğer dizisi olan Sleepy Hollow ise 2.0'dan 1.7 reytinge düştü ve kanalın çok sayıdaki 2 reyting altı dizisine dahil oldu.

ABC'nin 7. sezon açılışını yapan dizisi Castle 2.2 reyting alarak oldukça iyi başladı.

İşte dünün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rtg/ShrToplam izleyici
08:00CBSThe Big Bang Theory4.8/1516.38
NBCThe Voice4.0/1112.94
FOXGotham2.8/87.45
ABCDancing with the Stars (8-10:01PM)1.8/512.5
CWiHeartradio Music Festival Night 1 (8-10PM)0.3/10.82
08:30CBSThe Big Bang Theory - Tekrar3.1/912.26
09:00CBSScorpion3.1/813.36
FOXSleepy Hollow1.7/55.04
10:00NBCThe Blacklist2.8/810.51
ABCCastle - 7. Sezon Açılışı2.2/610.75
CBSNCIS: Los Angeles - 6. Sezon Açılışı1.9/69.48

Son düzenleme:
Gotham'ın 2. bölümü harikaydı aslında, bence düşüş devam etmez :)
Scorpion düşüşüne devam eder umarım, diziyi beğenmedim :F
TBBT yine çok iyi reytingler getirmiş ama bayağı düşüş yaşamış :)

[HASHTAG]#TheBlackList[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#Gotham[/HASHTAG] 'a tebriklerimi iletiyorum :X Şimdi iniyorlar akşama izlerim inş :X

ABC'yi en iyi kanal olarak bilen ben daha bir kez bile çok iyi bir iş yaptı demedim. Neden bu kadar kötü sezon başı bu kanalın.

Fox iyi gidiyor. Gotham beğenilmişti düşüşü çok kan kaybettiği için değildir bence. Sleepy Hellow'ı her gördüğümde şaşırıyorum. Nasıl devam ediyor diye meraktan ölüyorum.:F

ABC'yi en iyi kanal olarak bilen ben daha bir kez bile çok iyi bir iş yaptı demedim. Neden bu kadar kötü sezon başı bu kanalın.

Fox iyi gidiyor. Gotham beğenilmişti düşüşü çok kan kaybettiği için değildir bence. Sleepy Hellow'ı her gördüğümde şaşırıyorum. Nasıl devam ediyor diye meraktan ölüyorum.:F
Abc eskisi kadar iyi değil artık eskiden di en iyi kanal olması
Şimdi Türk kanalı mantığıyla hareket ediyor ve reytingler berbat

Hadi yaa.
Zirveyi oynamıyor galiba Grey's Anatomy Harici.(b)

Özellikle pazartesi çok kötü bu kanal de.:(
En güzel dönemleri lost , umutsuz ev kadınları zamanıydi şimdi yeni getirdiği diziler iyi değil
Birde her dizisine 22 bölüm yapıyor sonradan dizilerin konusu Türk mantığına dönüyor , örn :Revenge , once upon a time :)))
13-16 yapsa süper olur :))

En güzel dönemleri lost , umutsuz ev kadınları zamanıydi şimdi yeni getirdiği diziler iyi değil
Birde her dizisine 22 bölüm yapıyor sonradan dizilerin konusu Türk mantığına dönüyor , örn :Revenge , once upon a time :)))
OUaT'a türk mantiği dedin yaa pes :F Heralde bizim Selena yada Sihirli Anneme denk düşürdün :bağır:

Revenge tam bi fiyasko oldu 2.sezonuyla :T: Onda haklısın, zaten ben de beğenmiyordum biliyorsun :F

Revenge zaten vasat. Bu arada Revenge'in imdb'si çok yüksek bee. Ben o kadar beklemiyordum. Kim ne izleyip beğendiyse artık.😱
Kötü bir şeymiş gerçekten. 22 bölüm fazla katlanılır biz için ama onlar daha farklılar tabi.

Ben o dediğin Once Upen a Time'a biraz baktımda çok kötü bir dizi bee o. Onunda İmdb'si yksekç Genel olarak Abc taraftarı çok galiba İmdb'de.:F

OUaT'a türk mantiği dedin yaa pes :F Heralde bizim Selena yada Sihirli Anneme denk düşürdün :bağır:

Revenge tam bi fiyasko oldu 2.sezonuyla :T: Onda haklısın, zaten ben de beğenmiyordum biliyorsun :F
Once upon Türk mantığı derken senaryo olarak demedim bölüm sayısı olarak dedim 22 bölüm olur mu hiç bu dizi için ideal 13 bölüm :)))
Iste o zman süper dizi olurdu bu :D

Revenge zaten vasat. Bu arada Revenge'in imdb'si çok yüksek bee. Ben o kadar beklemiyordum. Kim ne izleyip beğendiyse artık.😱
Kötü bir şeymiş gerçekten. 22 bölüm fazla katlanılır biz için ama onlar daha farklılar tabi.

Ben o dediğin Once Upen a Time'a biraz baktımda çok kötü bir dizi bee o. Onunda İmdb'si yksekç Genel olarak Abc taraftarı çok galiba İmdb'de.:F
Dizinin hayranları yüksek veriyor bende biraz şaşırdım :D

8'in üzerini 2'side hakemiyor bence yani en azından Revenge'deki 2 sezonluk tecrübem öyle dedirtti. Son bölüme bakacaktım ama bakmadım ne olduda 9.5 aldı o dizi.(b)
Once upon a time güzel de yani öyle çokta şey bekleme ama 22 bölüm her sezon çekilmez :(
Revenge ye gelince açıkçası 3.sezon çok çok kötüydü ama sezon finali o kadar çok güzel di ki herşeye dedi bence sen 3.sezonun son 2 bölüm izle yeter sana 😉
@xemrexxx benle aynı fikrine

Senle hiç ortak dizimiz yok :F Following haricinde:X Following'in de 2.seoznunu ben beğenmemiştim biliyorsun :F

@sokak sanati @Harunnn60 ABC'nin kötü başladığını nereden çıkardınız, sezona harika başladılar. :)

Çarşamba günü komedi kuşakları çok iyi gidiyor. Modern Family zaten en çok izlenenlerden ama yeni dizi Black-ish harika başladı ve The Goldbergs de yeni gününde çok iyi reyting aldı.

Perşembe günü zaten ABC'nin gibi bir şey tamamen. Grey's Anatomy, Scandal, How to Get Away With Murder üçü de harika gitti. :)

Pazar günü Once Upon a Time süper başladı, diğerleri vasat gitse de.

Sadece Pazartesi ve Salı günleri çok yüksek değil ama onlarda da çok düşük değil.

Şu an sadece diziler ve yarışmalar vs baz alınsa ABC birinci kanal olabilir bu sezon. :)

Once upon a time güzel de yani öyle çokta şey bekleme ama 22 bölüm her sezon çekilmez :(
Revenge ye gelince açıkçası 3.sezon çok çok kötüydü ama sezon finali o kadar çok güzel di ki herşeye dedi bence sen 3.sezonun son 2 bölüm izle yeter sana 😉
@xemrexxx benle aynı fikrine

Daha öncesiyle ilgili sorum olursa sorarım ama.:D

Senle hiç ortak dizimiz yok :F Following haricinde:X Following'in de 2.seoznunu ben beğenmemiştim biliyorsun :F

Niye belirttin bunu ayrıca Da vinci Game Of Thorones şimdi True Detectif'de oldu.:(

@sokak sanati @Harunnn60 ABC'nin kötü başladığını nereden çıkardınız, sezona harika başladılar. :)

Çarşamba günü komedi kuşakları çok iyi gidiyor. Modern Family zaten en çok izlenenlerden ama yeni dizi Black-ish harika başladı ve The Goldbergs de yeni gününde çok iyi reyting aldı.

Perşembe günü zaten ABC'nin gibi bir şey tamamen. Grey's Anatomy, Scandal, How to Get Away With Murder üçü de harika gitti. :)

Sadece Pazartesi ve Salı günleri çok yüksek değil ama onlarda da çok düşük değil.

Şu an sadece diziler ve yarışmalar vs baz alınsa ABC birinci kanal olabilir bu sezon. :)

Zirveyi oynamasını bekliyordum ben her gün o nedenledir. Yani ben Abc benim KanaL D ile eş değer. Hep zirveye aynaması lazım.:(

Ozan Ben bu sezonu demedim geçen sezonu kastettim bu sezon daha yeni başladı :))
Ayrıca yazımda 22 bölüm mantığının yanlış olduğunu söyledim :))))

Daha öncesiyle ilgili sorum olursa sorarım ama.:D

Niye belirttin bunu ayrıca Da vinci Game Of Thorones şimdi True Detectif'de oldu.:(
Ohh iyiki saydın :X Neyse uzak değiliz, sevindim :X Ben bi Following var diye hatırlıyordum:X DV ve TD'ye sonra başladiğin için aklımdan çıkmış:X DV'ye son haftalarda yetişmiştin dimi:F

@Harunnn60 Revenge'in acısını çıkarıyor :F