29 Eylül 2014 Pazartesi ABD Reytingleri

Daha öncesiyle ilgili sorum olursa sorarım ama.:D

Niye belirttin bunu ayrıca Da vinci Game Of Thorones şimdi True Detectif'de oldu.:(

Zirveyi oynamasını bekliyordum ben her gün o nedenledir. Yani ben Abc benim KanaL D ile eş değer. Hep zirveye aynaması lazım.:(
Kanal D ile eş değer olan CBS. :D

Ohh iyiki saydın :X Neyse uzak değiliz, sevindim :X Ben bi Following var diye hatırlıyordum:X DV ve TD'ye sonra başladiğin için aklımdan çıkmış:X DV'ye son haftalarda yetişmiştin dimi:F

Evet Da Vinci'yi onlara doğru izlemiştim ama sezon sonuna yetişmiştin. İyi hatırladın.:D

Var sonuçta yani. Senin favori dizilerin değilelr ama var.:

Ozan Ben bu sezonu demedim geçen sezonu kastettim bu sezon daha yeni başladı :))
Ayrıca yazımda 22 bölüm mantığının yanlış olduğunu söyledim :))))
Genel olarak da başarılılar. CBS - ABC ve NBC yakın yakına. FOX biraz geriden takip ediyordu iyice açılmaya başladı fark. :)

22 bölüm mantığı tüm ulusal kanallar için var. :)

Evet Da Vinci'yi onlara doğru izlemiştim ama sezon sonuna yetişmiştin. İyi hatırladın.:D

Var sonuçta yani. Senin favori dizilerin değilelr ama var.:
GOT, TD,DV'de benim en sevdiklerim :X Following işi bozdu:( 2.sezonu ilk sezon gibi harika olaydı keşke. 3.sezonu yine de izlicem:X

Yok bu sezon bıraktım :X Haftalık takvimime almıyorum. Eğer son sezonu olursa bu sezonu yazın toptan aradan çıkarırım. @destere mantığı onca sene ömrümümden ömür vermişim son sezonu izlememk olmaz :F 5.sezon onayı alırsa izlemem :T:
Bu sezon final kesin sağlam kaynaklar var )))
@destere senin olayında yılan hikayesine döndü )))
Kanal D ile eş değer olan CBS. :D
Revan sen Abc: Star olarak görüyordun dimi bir yorumunda öyle demiştin ))))

Bu sezon final kesin sağlam kaynaklar var )))
@destere senin olayında yılan hikayesine döndü )))

Revan sen Abc: Star olarak görüyordun dimi bir yorumunda öyle demiştin ))))
Kesin kaynak umarım @xemrexxx değildir :X O 3.sezon yorumunda bişeyler gevelemişti.Yok ilk sezonun şunun öcü alındı 2.sezon buna girdiler 3.sezon Emily'nin intikamı 4.sezonda Victoria'nın olacak gibi bişeydi:F

Kesin kaynak umarım @xemrexxx değildir :X O 3.sezon yorumunda bişeyler gevelemişti.Yok ilk sezonun şunun öcü alındı 2.sezon buna girdiler 3.sezon Emily'nin intikamı 4.sezonda Victoria'nın olacak gibi bişeydi:F
Xemrexxx de inanmıyordu ama sonradan oda 4.sezon final olacak demeye başladı )))
Ayrıca 4.sezon vicky ağırlıklı olacak )))

Xemrexxx de inanmıyordu ama sonradan oda 4.sezon final olacak demeye başladı )))
Ayrıca 4.sezon vicky ağırlıklı olacak )))
Dizi işte sapıyor yolundan:X Bu dizi Emily ve babasının intikamı üzerine kuruluydu. ABC bol reyting yüzünden diziyi harcadı :T: Şu 13 bölüm olma olayını biliyorsun dimi? İlk sezon senaristi filan ayrı etti olayları???

CW dizileri için ben kişiyle savaşiyorum biliyormusun :F @xemrexxx yeter bile :F

HBO ve Starz dizileri olunca herkes zaten nerde duracağini bilir o yuzden kimseyle savaşmıyorum:F

Heee o dizileri çok konuşunca ben seviyorsun sandım.:F @xemrexxx etiketlediği için mi savaşıyorsun yoksa tartışmak istiyormusun gerçekten.:D

Heee o dizileri çok konuşunca ben seviyorsun sandım.:F @xemrexxx etiketlediği için mi savaşıyorsun yoksa tartışmak istiyormusun gerçekten.:D
Adam safi kötülüyor izlemiyor ki:X Kötülüyor ama hepsinin backroundlarını ezberlemiş/izlemiş :F Mesela Arrow:Başrolünü kötülüyor ama daha önce hangi dizide oynadiğini sana söyler hemde sen IMDB'ye bakamadan:F

Adam safi kötülüyor izlemiyor ki:X Kötülüyor ama hepsinin backroundlarını ezberlemiş/izlemiş :F Mesela Arrow:Başrolünü kötülüyor ama daha önce hangi dizide oynadiğini sana söyler hemde sen IMDB'ye bakamadan:F

Her zaman ki gevezeliği diyorsun.:F Ama o dizinin baş rolü harbiden kötülenir bee.:(