Meryem Uzerli Elle Dergisi Ekim Sayısında

10665672_796374853738767_8799226236952507172_n.jpg
1966737_796374620405457_7679088723380445534_n.jpg

diğer pozlar :X @Forumdash @gizem ak @destere @ABAY_06 @HachiKo
@Çiğdem- çatla :F
DErgiyi aldın zaar :F

Fotolar yine çok güzel çok sexy çok fettan çok alıcı çok yakıcı ....... böyle gider :X

@Çiğdem- kız arada harbiden kıskandiğini düşünmeye başladim:X Nesi var bu fotoların???

ayy onuda ypar yakında merak etmeyin :kiki::kiki:
:FGörende bikinili poz verdi sanır:D
Miley cyrus rihanna daha birçok kişi nasıl görüntüler veriyor :D
Bence çok yakışmış meryeme kilo hiç yakışmıyor böyle kalsın ve saçını siyaha boyatsın:)
46284_481502705203729_1208593712_n.jpg
meryem-uzerli-haber-detay-32803.jpg

Bu saç şekilleri çok güzel sultanıma gerçi her şey yakışıyor...

Çiğdem burada bile kıskanıyosun :D
Valla meryemime bin kere kurşun döktürsek senin kilon kadar nazar boncuğu alsak yine de deydiricen ya yani nazarını pes:(

:FGörende bikinili poz verdi sanır:D
Miley cyrus rihanna daha birçok kişi nasıl görüntüler veriyor :D
Bence çok yakışmış meryeme kilo hiç yakışmıyor böyle kalsın ve saçını siyaha boyatsın:)
Ekli dosyayı görüntüle 39858 Ekli dosyayı görüntüle 39859
Bu saç şekilleri çok güzel sultanıma gerçi her şey yakışıyor...

Çiğdem burada bile kıskanıyosun :D
Valla meryemime bin kere kurşun döktürsek senin kilon kadar nazar boncuğu alsak yine de deydiricen ya yani nazarını pes:(
hahahah amann ne yapıyorsa yapsın banane ilgilenmicem artık uğraşamam sizle :kiki::kiki:

DErgiyi aldın zaar :F

Fotolar yine çok güzel çok sexy çok fettan çok alıcı çok yakıcı ....... böyle gider :X

@Çiğdem- kız arada harbiden kıskandiğini düşünmeye başladim:X Nesi var bu fotoların???
ayoll şu yaptığın yoruma baksana Fotolar yine çok güzel çok sexy çok fettan çok alıcı çok yakıcı ....... böyle gider

demekki normal bir giysi değil yanı amann karışmıyorum bundan sonra uğraşamam sizle :kiki:

hahahah amann ne yapıyorsa yapsın banane ilgilenmicem artık uğraşamam sizle :kiki::kiki:

ayoll şu yaptığın yoruma baksana Fotolar yine çok güzel çok sexy çok fettan çok alıcı çok yakıcı ....... böyle gider

demekki normal bir giysi değil yanı amann karışmıyorum bundan sonra uğraşamam sizle :kiki:
O çuvalda giyse yakişir ben yine aynı yorumu yaparım :F Kıyafette bşey yok yok yok :X