Loriyi bırak spoileri unuttumLoriyi unutmuşsun )
Loriyi bırak spoileri unuttumLoriyi unutmuşsun )
Yazdıkların çoğu 3.sezon dan çok fazla spoiler yok lori hakkında ne düşünüyorsunLoriyi bırak spoileri unuttum
4.sezonu bitirmedim sadece 4.sezonun 1.bölümü bitirdim doğal olarakta 3.sezonun son bölümlerinden ve ilk bölümününden bahsettim .Lori aklımda düşündüklerim ise onunda karekterin ömrü bitmişti onunda diziden çıkması iyi oldu ):Yazdıkların çoğu 3.sezon dan çok fazla spoiler yok lori hakkında ne düşünüyorsun
Anladım , eger anlamadığın yerler olursa bana sorabilirsin ben forumda TWD fanıyım , bunu tüm arkadaslara sorabilirsin4.sezonu bitirmedim sadece 4.sezonun 1.bölümü bitirdim doğal olarakta 3.sezonun son bölümlerinden ve ilk bölümününden bahsettim
Lori konusunuda bir önceki mesaja ekledim .Anlamadığım nokta neresi olabilir ki? olursa sorarım eyvallahAnladım , eger anlamadığın yerler olursa bana sorabilirsin ben forumda TWD fanıyım , bunu tüm arkadaslara sorabilirsin
TmmLori konusunuda bir önceki mesaja ekledim .Anlamadığım nokta neresi olabilir ki? olursa sorarım eyvallah
5. sezon ne zaman?Başlasada izlesem hayatımı renk gelir biraz
Üşengeçlikten 4. sezona hala başlayamadım. Ama yeni sezona çok az kalmış, umarım çabuk izleyip yetişirim sizlere.12 ekimde başlıyor )))
Benim ne diyeceğimi az çok biliyorsun zaten bekliyoruzÜşengeçlikten 4. sezona hala başlayamadım. Ama yeni sezona çok az kalmış, umarım çabuk izleyip yetişirim sizlere.
Şükür kavuşturana ))))4. Sezon | 1. Bölüm
3. Sezonu aylar önce bitirmiştim ama 4. sezonu daha yeni izleyebildim. Bölüm beklentimi pek karşılamadı özerlikle başları sıkıcıydı. Ama sezonun ilk bölümü olduğu için normal bence. Bakalım diğer bölüm nasıl olacak.
Rick'in ormanda tanıştığı kadının birşeyler yapacağını tahmin etmek zor değildi. Ama kendini öldürmesi üzücüydü. Domuzun ölmesi ve bölümün sonunda o gözlüklü çocuğun zombiye dönüşmesi baya soru işaretleri bıraktı.
Puanım 7/10