AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yazdıkların çoğu 3.sezon dan çok fazla spoiler yok :D lori hakkında ne düşünüyorsun :D
4.sezonu bitirmedim sadece 4.sezonun 1.bölümü bitirdim doğal olarakta 3.sezonun son bölümlerinden ve ilk bölümününden bahsettim :D.Lori aklımda düşündüklerim ise onunda karekterin ömrü bitmişti onunda diziden çıkması iyi oldu ):

4X14

Lizzie kardeşini öldürdü manyak olduğunu anlamıştık zaten önceki bölümlerde ama bu kadarını beklemiyorduk.Bu bölüm iyi olmasada idare ederdi

7/10

4X15

15'te bitti şimdi sırada son bölüm kaldı .

Tara'nın lezbiyen olduğunu öğrenince şaşırdım:D ben Glenn'e aşık sanmıştım :D .Darly yeni grubunu tam çözemedim .Terminustaki kadın zaten bir pislik olduğunu her halinden belli etti :D:D.İlk dakikalar vasat olmasadı 9 puan alırdı bu bölüm .
Puanım: 7/10

4X16

Darly ekibini tam olarak çözememiştim önceki bölümlerinde ama az çok tahmin ettim o Carly çikolatayı görünce o yoldan gideceklerini ve karşılaşacaklarını anladım .Bölümün son sahneleri oldukça heyacanlıdı.5.Sezonu çok iyi olacak gibi umarım ilk bölümden hızlı giriş yaparlar :)

Puanım: 9/10

4. Sezon | 1. Bölüm

3. Sezonu aylar önce bitirmiştim ama 4. sezonu daha yeni izleyebildim. :D Bölüm beklentimi pek karşılamadı özerlikle başları sıkıcıydı. Ama sezonun ilk bölümü olduğu için normal bence. Bakalım diğer bölüm nasıl olacak. :)

Rick'in ormanda tanıştığı kadının birşeyler yapacağını tahmin etmek zor değildi. Ama kendini öldürmesi üzücüydü. Domuzun ölmesi ve bölümün sonunda o gözlüklü çocuğun zombiye dönüşmesi baya soru işaretleri bıraktı.

Puanım 7/10

4. Sezon | 1. Bölüm

3. Sezonu aylar önce bitirmiştim ama 4. sezonu daha yeni izleyebildim. :D Bölüm beklentimi pek karşılamadı özerlikle başları sıkıcıydı. Ama sezonun ilk bölümü olduğu için normal bence. Bakalım diğer bölüm nasıl olacak. :)

Rick'in ormanda tanıştığı kadının birşeyler yapacağını tahmin etmek zor değildi. Ama kendini öldürmesi üzücüydü. Domuzun ölmesi ve bölümün sonunda o gözlüklü çocuğun zombiye dönüşmesi baya soru işaretleri bıraktı.

Puanım 7/10
Şükür kavuşturana ))))

4. Sezon | 2. Bölüm

Sezonun ilk bölümünü pek beğenmemiştim. Ama 2. bölüm çok iyiydi.

Bölüm çok heyecanlı ve haraketli başladı. Ama o gözlüklü çocuk nasıl hastalığa yakalandı ve zombiye dönüştü hala soru işareti olarak kaldı. Babası ölen kızlardan büyük olanı ileri bölümlerde bir şeyler yapacak gibi. :( Bölümün sonunda o kızın yakılmasına üzüldüm.Hastalığa yakalanmıştı ama böyle çabuk öleceğini beklemiyordum.

Puanım 8.5/10

4. Sezon | 3. Bölüm

2. bölüme göre baya durgun bir bölümdü. Sonlara doğru daha iyiydi.

Bölümün tamamı hastalıkla ilgili olduğu için bazı kısımları oldukça durgundu. Glenn ve diğerlerinin hasta halleri gerçekten çok üzücüydü. Bölümün en iyi sahnesi araba olan sahneydi.O siyahi adam öldü diye düşünürken kurtulup geri dönmesine sevindim. Bakalım ilaçları zamanında ulaştırabilecekler mi? :) Bölümün sonunda Carol'un evet ben öldürdüm itirafı şaşırttı. :)

Puanım 7/10

4. Sezon | 4. Bölüm

Yine durgun bir bölümdü.

Bölüm durgundu ve yorumlayacak pek bir şey bulamıyorum.
Daryl ve birlikte gittiği grupun olduğu sahneler iyiydi. Bölümün en iyi sahnesi sonda Rick'in Carol'u göndermesi oldu bence.

Puanım 7/10