Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
karadayı ve reaksiyona bakıyorum ben dönüşümlü olarak dizi açılmaya başladı 🙂🙂
8 beklemiyorum ama 7 reyting ortalamayla ab gurubunda zirvede olucak bence çünkü karadayının yine 7 reytingi bulamıcanı düşünüyorum ab gurubunda 🙂🙂
yav ne karadayısı bu dizi karadayının 30 gömlek üstü bi dizi :D

çok beğendim 3.bölümü zaten ilk 2 bölümde sadece aksiyon eksikti hatırlarsanız kurtlar vadisi pusuda ilk 4-5 hafta durgun başlamıştı reaksiyon açılmaya basladı sonunda :love1::love1::love1:

Bu bolum ara ara baktım dizi toparlanmış. Paralel yapıya hafifte olsa laf geldi ama yine pek ses seda yok. Özelikle karadayinin taktiğini yapıp diziyi 23.30 ve sonrasına uzatmışlardır. Bol silah aksiyon vardı. Muhtemelen dizi yükselecek AB birinciliğini alır. Karadayi 23 sonrası boslukta izlenme rahatlığını kaybettiği için düşecektir.

Bu bolum ara ara baktım dizi toparlanmış. Paralel yapıya hafifte olsa laf geldi ama yine pek ses seda yok. Özelikle karadayinin taktiğini yapıp diziyi 23.30 ve sonrasına uzatmışlardır. Bol silah aksiyon vardı. Muhtemelen dizi yükselecek AB birinciliğini alır. Karadayi 23 sonrası boslukta izlenme rahatlığını kaybettiği için düşecektir.
aga dizi çok süper bişey yav gözümü ayırmadan izliyorum her an dolu dolu
bu dizi karadayıyla kıyas dahi edilemez
ilk bölüm pek beğenmemiştim ama 2. ve 3.bölüm müthiş üstü
her diziye bu kadar övgü yazmam ama bu dizi harbi çok iyi
müzikleri güzel
oyuncular toparlamış ilk bölüm beğenmemiştim ama oğuz karakterini hala beğenmiyorum
aksiyon sahneleri de iyi çekilmiş

bu tarz bi diziyi anca bizim eskiler çekebilirdi zaten kendilerini fazlasıyla belli etmişler bu dizi tutmuştur net bi şekilde

müzikleri güzel
oyuncular toparlamış ilk bölüm beğenmemiştim ama oğuz karakterini hala beğenmiyorum

bu tarz bi diziyi anca bizim eskiler çekebilirdi zaten kendilerini fazlasıyla belli etmişler bu dizi tutmuştur net bi şekilde
Haklisin dizi karadayinin 3 gömlek ustu oğuz dışındaki çoğu oyunculuk iyi

Byvt1ssCMAA3voH.jpg

Bu Vatan Haini Emre Usluya benziyor sizce ? ben benzettim

Haklisin dizi karadayinin 3 gömlek ustu oğuz dışındaki çoğu oyunculuk iyi
müzikleri güzel

bence 3.bölümü güzel kılan şey erdal beyin bu bölümde çok aktif olmasıydı yanı yavuz karakterin aktifliği bölümü güzelleştirdi diye düşünüyorum ben bir diğer unsur ise dizinin müzikleri bu bölümde daha iyi kullanırdı onunda etkisi vardı bence 🙂🙂🙂
@Arslan Bey

10301936_651882534924924_2508921689121090795_n.jpg

Süresi çok uzun olmasına rağmen hızla akıp geçen ve hareketliliğin azalmadığı bir bölümdü. Sürekli ters köşeye uğratması da ayrı bir marifet. Kimin düşman olduğu belli olmuyor, bir anda ters köşe ile insan yanılabiliyor.

Erdal Beşikçioğlu'nun 'Yavuz' karakteri her geçen bölüm karakteri artıyor. Söz konusu bir de ortalığı karıştıran karakter olunca, rolün giderek artması çok doğal. Erdal Beşikçioğlu'nun rolünün artması beni sevindiriyor. Kendisinin rol yapmasını izlemek büyük keyif. Her geçen bölümde karakterine ayrı bir anlam katıyor. Selen Soyder'in canlandırdığı Zeynep'in "cinayet şube amiri havası var" demesi çok anlamlıydı.

Dizinin son sahnesi çok iyiydi özellikle. Oğuz ile Tekin'in, Serdar'ın peşini düşüp, o sahnede yakalaması çok iyiydi. Oğuz'un, Serdar'ı yakalama peşine düştüğü anlar da iyiydi.

Dizinin geniş kadrosunun olması çok avantajlı. Uzun süresi ile ve diğer oyuncularıyla, farklı farklı yüz, farklı farklı performanslar görüyoruz.

Selen Soyder ile Nehir Erdoğan, dizide güzelliklerini konuşturuyor. Selen, güzelliğini daha çok konuşturdu; Nehir ise, güzellik ve fiziğini. Nehir Erdoğan, askeri bir karakteri canlandırdığı için spor yapması ve kendini göstermesi çok doğal. :)

Selen soyderin guzelligini gormek icin izledim ilk bolumu sonra dizi beni kendine cekti cok ust duzey bir yapim bu sezonun en iyi isi olmus

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak