Sizce Kurtlar Vadisi Sezona Kaç Reytingle Başlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yav 20.00 de daha birçok insan işte oluyor hava kararmıyor bile üstüne üstlük maçla aynı anda niye başlatıyorsun illa özet vermek istemiyosan 1 saatlik bişey bul öne koy ama vadiyi erken başlatma
göz göre göre reyting kaybını ben anlayamıyorum ya yıllardır söylüyoruz şu diziyi 30 dk geç başlatın 1 hafta deneyin 1 hafta kesinlikle artış olacak kesinlikle
inanılır gibi değil ya göz göre göre yani

saat konusu önemli olumlu ya da olumsuz muhakkak etkiler; total 12,5 ab 9.5-10 arası tahmin ediyorum ama aslında gerçekten tahminde bulunurken de çok zorlanıyorum

Sakalım yok dicem ama var:DSözüm dinlenmiyor:D
2. hafta da düşük aldı hatta tam burada yazdığım oranları aldı:D
17 alacak diyenler:Dvardı ama yarısını zor alıyor:D

Senin Sil Baştanın 3 katı reyting alıyor :F
:FVadiyi izlemeyen arkadaşım şimdi kanal d de diye vadici kesildi başımıza:D
Arkadaşım biri sadece okulda geçen olaylar az maliyet ama diğeri heryerde çekilen dizi ama çok maliyet kanal d o paraya yazık etti 2 milyona küçük ağa da vadinin oranlarını alıyor ama az masraflı:D
Ne çektiniz be:D

Arkadaşım biri sadece okulda geçen olaylar az maliyet ama diğeri heryerde çekilen dizi ama çok maliyet kanal d o paraya yazık etti 2 milyona küçük ağa da vadinin oranlarını alıyor ama az masraflı:D
şimdi de başımıza ekonomist mi kesildin :)))) kaç para harcadıklarını ne kadar kazandıklarını nerden biliyon kanıtın varsa belgelerle konuş
vadi her yıl en çok ciro yapan dizi oluyor reklam geliri çok yüksek
yoksa her kanal peşinden koşmazdı :D küçük ağanın bi garantisi yok her an düşebilir ama vadi garanti iş 12.yılına girmiş hala müthiş reyting alabiliyor daha fazlasını da alacak kapasite var :D
kanal d perşembe geçen yıl kaç tane dizi harcamış sadece geçen yıl bi bak da sonra gel adamlar o parayla 5 tane vadi alırlardı baktılar olmuyo transfer ettiler işte :D
ve de daha şimdiden en çok izlenen dizisi :D

KSS ve şura geçen sezonun en maliyetli yapımı ama 2 reyting aldı :F

şimdi de başımıza ekonomist mi kesildin :)))) kaç para harcadıklarını ne kadar kazandıklarını nerden biliyon kanıtın varsa belgelerle konuş
vadi her yıl en çok ciro yapan dizi oluyor reklam geliri çok yüksek
yoksa her kanal peşinden koşmazdı :D küçük ağanın bi garantisi yok her an düşebilir ama vadi garanti iş 12.yılına girmiş hala müthiş reyting alabiliyor daha fazlasını da alacak kapasite var :D
kanal d perşembe geçen yıl kaç tane dizi harcamış sadece geçen yıl bi bak da sonra gel adamlar o parayla 5 tane vadi alırlardı baktılar olmuyo transfer ettiler işte :D
ve de daha şimdiden en çok izlenen dizisi :D
:Fher yıl en çok mu :D @xemrexxx ne diyor bu takas:D muhteşemin geçen yılki yani bu yılki oranlarına bakmamış anlaşılan hatta önceki:D

KSS ve şura geçen sezonun en maliyetli yapımı ama 2 reyting aldı :F
ben ona birşey demiyorum hem konumuz o değil tamam o artık finish ama yurtdışı başarısı da önemli ama yurtdışı başarısı da bir yere kadar hem konumuz vadi 17 15 14 diyenler gördü ki vadi 9 aldı :D iki haneli reytingi karagül aldı bu sene hayırlara vesile olsun:D

:Fher yıl en çok mu :D @xemrexxx ne diyor bu takas:D muhteşemin geçen yılki yani bu yılki oranlarına bakmamış anlaşılan hatta önceki:D

ben ona birşey demiyorum hem konumuz o değil tamam o artık finish ama yurtdışı başarısı da önemli ama yurtdışı başarısı da bir yere kadar hem konumuz vadi 17 15 14 diyenler gördü ki vadi 9 aldı :D iki haneli reytingi karagül aldı bu sene hayırlara vesile olsun:D
İşine gelmeyeni karıştırma :F

İşine gelmeyeni karıştırma :F
arkadaşım sen total 14 ab 8.5 ile başlar demişsin tamam ilk haftayı saymıyorum frekans olayı falan 1 sonraki haftaya bakalım total 9 ab 6 bak yine alamamış :D
İşine gelmeyeni karıştırma değil kurt seyit konumuz değil dedim ama evet onun da başarılı olmadığını söyledim zaten yorumumda:D

arkadaşım sen total 14 ab 8.5 ile başlar demişsin tamam ilk haftayı saymıyorum frekans olayı falan 1 sonraki haftaya bakalım total 9 ab 6 bak yine alamamış :D
İşine gelmeyeni karıştırma değil kurt seyit konumuz değil dedim ama evet onun da başarılı olmadığını söyledim zaten yorumumda:D
Kimsenin tahmin tutmadı :A
Ama gid gide yükseliyor :Z

evet en çok :d noldu bişey bilmiyon demi git çağır kimi çağırıyosan fark etmez benim için :D starın en çok rating alan dizisi 6 vadinin 9 uyla mı dalga geçiyon :kiki:

tahminler tutmamış ne var bunda zamanla yükselecektir sanki 1 rating almış :kiki: haftanın 2.si vadi abc1 de 1.yiz :D

Kimsenin tahmin tutmadı :A
Ama gid gide yükseliyor :Z
aynen 6.86 dan 9.12 ye yükseldi
haftaya 10 üstü gelir yavaş yavaş ezingo :D

evet en çok :D noldu bişey bilmiyon demi git çağır kimi çağırıyosan fark etmez benim için :D starın en çok rating alan dizisi 6 vadinin 9 uyla mı dalga geçiyon :kiki:

tahminler tutmamış ne var bunda zamanla yükselecektir sanki 1 rating almış :kiki: haftanın 2.si vadi abc1 de 1.yiz :D

Yıldırım kıskançlığından ne yapacağını bilmiyor :F

evet en çok :D noldu bişey bilmiyon demi git çağır kimi çağırıyosan fark etmez benim için :D starın en çok rating alan dizisi 6 vadinin 9 uyla mı dalga geçiyon :kiki:

:DTabloya bakarsan kim en çon ciro yapıyor görürsün hangi dizi:D
vADİ 1 ALMADI AMA 17 ALACAK DİYENLERE GÖRE 1 ALMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR:d
9 nerede 17 nerede:D

:DTabloya bakarsan kim en çon ciro yapıyor görürsün hangi dizi:D
vADİ 1 ALMADI AMA 17 ALACAK DİYENLERE GÖRE 1 ALMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR:D
9 nerede 17 nerede:D
ee napalım onlar dedi diye 17 mi alacak sonuçta özetiyle beraber ambargoya devam ediyor 12.yılında da
tahmin yapmışlar tutmadı bu kadar basit :D
tabloya bak bakalım sonrada kaç bölüm yayınlanmış ona bak gel :D

ee napalım onlar dedi diye 17 mi alacak sonuçta özetiyle beraber ambargoya devam ediyor 12.yılında da
tahmin yapmışlar tutmadı bu kadar basit :D
tabloya bak bakalım sonrada kaç bölüm yayınlanmış ona bak gel :D
tahmin tutmadı (nokta:D)ama benimkisi tuttu:DHerkes cephe almıştı tahminime ama ne oldu:d