aga yapma akif ne yapsın orda iş tamamen o sahneyi yazıp çeken deÇeken kadar yazanda da suç var o sahnenin hiç olmaması lazımdı Vadiye yakışmayan bir sahneydi üstüne Akifte olunca çekilmez bir hal aldı
aga yapma akif ne yapsın orda iş tamamen o sahneyi yazıp çeken deÇeken kadar yazanda da suç var o sahnenin hiç olmaması lazımdı Vadiye yakışmayan bir sahneydi üstüne Akifte olunca çekilmez bir hal aldı
Akifi sevmeme bahanelerimaga yapma akif ne yapsın orda iş tamamen o sahneyi yazıp çeken de
fark ettim onu bu arada 4000. mesajım da akif reis hakkında oldu, neyse helali hoş olsun akif reise 😀Akifi sevmeme bahanelerim![]()
Akif reyisi keşke Bahadırlar dizilerine alsaydı onlar bile anlamış iyi oyuncu olmadığınıfark ettim onu bu arada 4000. mesajım da akif reis hakkında oldu, neyse helali hoş olsun akif reise 😀
aga akif e birşey demem ama ali buhara karekterli bir insan, onu diğer karektersizlerle aynı kefeye koymak doğru olmazAkif reyisi keşke Bahadırlar dizilerine alsaydı onlar bile anlamış iyi oyuncu olmadığını
Bende diyorum ya karakterli olduğu için gitmedi keşke gideydi bak desteklerdim o zamanaga akif e birşey demem ama ali buhara karekterli bir insan, onu diğer karektersizlerle aynı kefeye koymak doğru olmaz
o diğerlerine yakışır bence siz akif e çok yükleniyorsunuz aga 😀Bende diyorum ya karakterli olduğu için gitmedi keşke gideydi bak desteklerdim o zaman![]()
Akif bu yılda Çakma Polatlıktan Çakma Racky olduo diğerlerine yakışır bence siz akif e çok yükleniyorsunuz aga 😀
çakma polat olursa ben de sinir oluyorum ama yardımcı rollerde her türlü gideri var 🙂Akif bu yılda Çakma Polatlıktan Çakma Racky oldu![]()
Mümkünse her bölüm 1 dk görünsün yeter birde hiç konuşmasınçakma polat olursa ben de sinir oluyorum ama yardımcı rollerde her türlü gideri var 🙂
aga o konuşmasada icraatını yapar o konuşmaz icraatları konuşur o derece yani 😀Mümkünse her bölüm 1 dk görünsün yeter birde hiç konuşmasın![]()
Fragman yarın akşam çıkacak gibiaga o konuşmasada icraatını yapar o konuşmaz icraatları konuşur o derece yani 😀
Fragman yarın akşam çıkacak gibi
Keşke bölümden sonra fragmanı verseler ama buna da şükürbi zahmet çıksın aga zaten pazartesi de geç elalem fragmanı günler öncesinden veriyor
Sonra görüşürüz aga@Maskeli Fedai agam şu an ben bilgisayarı 1-2 saat vermek zorundayım sonra devam edelim konuya 🙂
Aga sen yazmışsında bende yazayım Akifi seyirciler bile yuhaladı onlar bile sevmiyoragalar akif karakteri bence çıkmalı vadiden
tamam suç onda değil ona o sahneyi yazan senaristte ama o olduğu sürece illa ki zorla ona sahne yazacaklar belli
dedik bu sene akifi göstermezler bile adam saçma sapan yerlerde saçma sapan işler yapıyor o boks sahnesini ne amaçla yazdılar anlamadım valla
akifi kimse sevmiyor ölsün bi şekilde vadide olmadı işte bu kadar basit
Adamin isi yok herhalde Vadi de ununu parlatmaya calisiyor olabiliragalar akif karakteri bence çıkmalı vadiden
tamam suç onda değil ona o sahneyi yazan senaristte ama o olduğu sürece illa ki zorla ona sahne yazacaklar belli
dedik bu sene akifi göstermezler bile adam saçma sapan yerlerde saçma sapan işler yapıyor o boks sahnesini ne amaçla yazdılar anlamadım valla
takas sen de mi aga akif savunan bir sen kalmıştın 😀 artık bu konuda işim daha da zor bence akif e artık bir ön yargı oluştu bakalım bunu kırmayı başarabilecekler mi?agalar akif karakteri bence çıkmalı vadiden