Usta Oyuncudan Şok İtiraf: "Setlerde Tuvalet Temizledim"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060
thumbnail_1411829290.jpg

TV8 ekranlarında Pelin Çini ve Salih Keçeci'nin sunduğu 'Aramızda Kalsın' programına konuk olan usta oyuncu Güven Hokna şaşırtan itiraflarda bulundu ve setlerdeki çalışma şartlarına değindi.

Zor şartlar altında çalıştıklarını söyleyen Hokna şaşırtan bir de itirafta bulundu. Güven Hokna, "Ben utanıyorum burada söylemekten. Eldivenlerimi takıp set tuvaletlerini temizledim. Ben Güven Hokna eldivenleri takıp elalemin pisliğin temizledim. Orada yüz kişiyiz, yüz kişi iki tuvaleti kullanıyor. Yapılması gerekse öncelik bunlar olmalı. Vah vah dedirtecek bir durum. Ben bunu örnek olsun diye yaptım" dedi.

aaaaa burda temizlik yapan insanları küçük görüyor malesef ben yakıştıramadım kendisine
ben güven hokna nasıl temizlik yaparım diyor birde pisliğini falan temizledim diyor bu işi yapan kişileri küçük görüp kendisini başka bir dünyaya koyuyor resmen ünlü olabilirsin bu seni hiçbir insandan farklı kılmaz sen kimseyi küçümseyemezsin iyice gözümden düştün :ppp::ppp:

Bir yandan bu işi yapanları küçümsediği için onu haksız bulsam da, şartlar konusunda haklı. Dizi sektörü, 7'sinde neyse 70'inde de o işte...

Son düzenleme: