Diğer Z Nation - Dizi Yorumları

veeee Z Nation un ikinci bölümüde tamamdır :)

ilk bölüme göre zombiler daha bir normalleşmişti artık koşmuyorlar twd deki hıza yaklaştılar :)
kuzey ışığından hayattaki insanlara seslenen vatandaş Z, kertenkeleye benziyor ama bulunduğu ortam güzel kutupta karların içinde kendisine bir köpek buldu onunla oynaşıyor arada bir de hayatta kalan insanlara sesleniyor ..
murphy i kaliforniyaya götürecekler ama murphy de cesaret sıfır zombi görünce korkudan kendine zıçacak gariban
zenci ispanyol karışımı kadın nefretlik tiplerden..
on bin isimli şahıs, sapanla zombi avlıyor çok yetenekli kerata
gün ışığı adlı kadının geçmişindeki sırrı çözemedim neden öldürmeye çalıştılar hangi gruptan kaçıyor belli değil

dizide döküntü karakterler yerine bir kaç güzel veya sempatik kız olsaydı keşke bu haliyle sıkıyor :)

@OzaN niye diziyle ilgili konu açmıyorsun bizi ortalıkta süründürüyorsun anlamadım ?:)
bugün başka bir dizi izliyordum 9 bölüm birden baktım oyüzden bu diziye zaman kalmadı ama yarın 2 bölümünüde izlicem kesinlikle 🙂🙂 ozaman yorumumu yaparım

bugün başka bir dizi izliyordum 9 bölüm birden baktım oyüzden bu diziye zaman kalmadı ama yarın 2 bölümünüde izlicem kesinlikle 🙂🙂 ozaman yorumumu yaparım
bu sefer sözünde durmanı bekliyorum yarın iki bölüm izlemeden foruma dahi girme bence :))

bu sefer sözünde durmanı bekliyorum yarın iki bölüm izlemeden foruma dahi girme bence :))
aa nezaman durmadım foreveride izledim hatırlatırım🙂🙂🙂
@Harunnn60
z nation ilk 2 bölümünü izledim
bence çok haksız eleştiriler yapılmış senaryo bakımından izlenebilicek bir dizi ben izlemeye devam edicem ama malesef oyuncular çok kötü seçilmiş destere demiş mesala güzel kız yok diye bende buna ek olarak hiçmi karizmatik bir adam olmaz diyorum yok yanı :kiki::kiki::kiki: ayrıca twd oyuncularına benzetilmeye çalısmıs bu oyuncular gözümden kaçmadı yanı
beyaz saçlı yaşlı adamı daleye benzetmişler o siyahi kadın nedir öyle twddeki zenci kadını taklit ediyor 🙂🙂 bu dizideki liderleri olan adam bildiğimiz ricki taklit etmeye çalısıyor 2.bölümün son sahnesinde kamyonette olan ikili ise bir çocuk diyorya kıza saçında parmak var diye ikisinide glen ve onun sevdiği olan kıza benzetmeye çalısmıslar ordakı sarışın oğlanı ise daryl karakterini andırıyordu yanı senaryosu çok hoşş ama twd oyuncularını taklit ediceklerse bu oyunculara ısınmak kolay olmaz bence 🙂🙂

Son düzenleme:
aa nezaman durmadım foreveride izledim hatırlatırım🙂🙂🙂
@Harunnn60
z nation ilk 2 bölümünü izledim
bence çok haksız eleştiriler yapılmış senaryo bakımından izlenebilicek bir dizi ben izlemeye devam edicem ama malesef oyuncular çok kötü seçilmiş destere demiş mesala güzel kız yok diye bende buna ek olarak hiçmi karizmatik bir adam olmaz diyorum yok yanı :kiki::kiki::kiki: ayrıca twd oyuncularına benzetilmeye çalısmıs bu oyuncular gözümden kaçmadı yanı
beyaz saçlı yaşlı adamı daleye benzetmişler o siyahi kadın nedir öyle twddeki zenci kadını taklit ediyor 🙂🙂 bu dizideki liderleri olan adam bildiğimiz ricki taklit etmeye çalısıyor 2.bölümün son sahnesinde kamyonette olan ikili ise bir çocuk diyorya kıza saçında parmak var diye ikisinide glen ve onun sevdiği olan kıza benzetmeye çalısmıslar ordakı sarışın oğlanı ise daryl karakterini andırıyordu yanı senaryosu çok hoşş ama twd oyuncularını taklit ediceklerse bu oyunculara ısınmak kolay olmaz bence 🙂🙂
beğenmene sevindim artık hep beraber Z izleyeceğiz :)
senin favorin 10 bin adlı parlaktır kesin :)

beğenmene sevindim artık hep beraber Z izleyeceğiz :)
senin favorin 10 bin adlı parlaktır kesin :)
açıckası benim favorim
1.bölümde ölen zenci adamdı çok çabuk öldü ama diğer oyunculara hiç ısınamadım oyuncu seçimleri çok kötü yapılmış nedense 🙂🙂

açıckası benim favorim
1.bölümde ölen zenci adamdı çok çabuk öldü ama diğer oyunculara hiç ısınamadım oyuncu seçimleri çok kötü yapılmış nedense 🙂🙂
o zenci parlak bile değildi yumurta kafalı bişeydi birde orasında burasında yara vardı :) sen pürüzsüz parlakları sevmiyormuydun ? :)

başroldeki nasıl peki :) şu ricky e benzettiğin vatandaş :)
kızlarda ise gün ışığımıdır nedir o biraz hallice diğerleri pek bakılacak gibi değil :)
tam rick gibi vlla çok kararsız ne yaptığını bilmiyor liderlik özellikleri yok:kiki::kiki::kiki:
daryl gibi şarısın bir çocuk var orda eli ayağı düzgün tek kişi o bence onu favorime ekleyebilirim 🙂🙂

tam rick gibi vlla çok kararsız ne yaptığını bilmiyor liderlik özellikleri yok:kiki::kiki::kiki:
daryl gibi şarısın bir çocuk var orda eli ayağı düzgün tek kişi o bence onu favorime ekleyebilirim 🙂🙂
senin bakış açında problem var:) o kılıksızın biriydi ? sen yaşlı amcayı seç, hanı şu doktor olmayıpta farmakoloji uzmanı olan ihtiyar delikanlı :)

senin bakış açında problem var:) o kılıksızın biriydi ? sen yaşlı amcayı seç, hanı şu doktor olmayıpta farmakoloji uzmanı olan ihtiyar delikanlı :)
hahah ay napayım hiçbirinde iş yokki tuhaf tuhaf tipler var :kiki::kiki::kiki:
ama senaryo bakımından beğendm ben umarım 2.sezon görürüz 🙂🙂

hahah ay napayım hiçbirinde iş yokki tuhaf tuhaf tipler var :kiki::kiki::kiki:
ama senaryo bakımından beğendm ben umarım 2.sezon görürüz 🙂🙂
imdb puanı hala 4.9 :) ben ikinci bölümle birlikte artar diyordumda sanırım izleyicilerin büyük çoğunluğu aynı zamanda TWD izleyen kesim ? eğer bu diziye fazla not verirsek twd ye ayıp etmiş oluruz diye düşünüp çok düşük puanlar vermeyi tercih etmişler :)

imdb puanı hala 4.9 :) ben ikinci bölümle birlikte artar diyordumda sanırım izleyicilerin büyük çoğunluğu aynı zamanda TWD izleyen kesim ? eğer bu diziye fazla not verirsek twd ye ayıp etmiş oluruz diye düşünüp çok düşük puanlar vermeyi tercih etmişler :)
benim izlediğim dizilerde en düşük puan 7 yanı 7 altında imdb olan dizim yoktu bu dizi herşeyi berbat etti hahha :kiki::kiki::kiki: ilk sezon bitmeden 6 imdb puanı elde ederiz umarım 2.sezonda 7 olsa yeterli olur 🙂🙂