fear twd de vardı bir de Komedi dizisi gibiydi gerçekten ama sonradan belki sıkmıştır biz sıkılmadan bıraktıkbirde twd başlamıştı sanırım öyle olunca iki zombi dizisi fazla kaçtı aynısı şimdide oldu yine twd ile aynı hafta başlamış sezonu
fear twd de vardı bir de Komedi dizisi gibiydi gerçekten ama sonradan belki sıkmıştır biz sıkılmadan bıraktıkbirde twd başlamıştı sanırım öyle olunca iki zombi dizisi fazla kaçtı aynısı şimdide oldu yine twd ile aynı hafta başlamış sezonu
fear i ben izlemedim onu sanırım gaga @Harunnn60 la birlikte izliyordunuz sen bıraktında gaga hala devam ediyordurfear twd de vardı bir de Komedi dizisi gibiydi gerçekten ama sonradan belki sıkmıştır biz sıkılmadan bıraktık
@DarkLegenD dışında izleyen kalmadı galiba oda ayrı bir cinsfear i ben izlemedim onu sanırım gaga @Harunnn60 la birlikte izliyordunuz sen bıraktında gaga hala devam ediyordur
Eninde sonunda bir grup üye ile birlikte izleyeceğiniz gerçeği...@DarkLegenD dışında izleyen kalmadı galiba oda ayrı bir cins
O dizi niye bitmiyor çok mu iyi gidiyor @destereEninde sonunda bir grup üye ile birlikte izleyeceğiniz gerçeği...
Sonucta sen izliyorsun diğer insanlar izlemiyormuş önemi yok başarılı sayılır