Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

hayırr keşke öyle deselerdi ben @takas mışım yanı takasmısım ben inanabiliyormusun neye inandıklarına :kiki::kiki::kiki:sonrada ben birden bire @Polat Şaşmaz oldum bu seferde polatmışım ben :kiki::kiki::kiki: tek suçum günahım ne biliyormusun kurtlar vadisi izlemek sırf vadi izliyorum diye beni hiç tanımayan kişiler bana yapmadıklarını brakmadılar tek sucumda bu diziyi izlemekti 🙂🙂
ne yok artık 😱 o kadar mı gözlerini kıskançlık bürümüş yok artık diyorum bunu ilk kez şimdi duydum 😱

eyvallah @takas agam seni cidden seviyorum ya bende dedim acaba hasta falan mı oldun dün başın ağrıyordu ya neyse iyi olmana sevindim 🙂

ne yok artık 😱 o kadar mı gözlerini kıskançlık bürümüş yok artık diyorum bunu ilk kez şimdi duydum 😱
yok aga vadi nerde ben orda
perşembe cuma genelde bölüm yorum konusunda olalım diğer günler burda :D
ohh be flasha atmak çok süper şuan tekrar tekrar izliyorum donma yok on numara bee

vadiyi bizim kadar sevdğin için seni biz sandılar sanki bu diziyi sadece biz seviyoruz milyonlar seviyor ulaaan :D dünyada 500 milyon hayranımız var :D
oyüzden diyorum zaten burda yapılan vadi yorumlarını dikkate almayın bence biz en iyi başlangıcı yapan dizi olduk :bhr::bhr::bhr:

eyvallah @takas agam seni cidden seviyorum ya bende dedim acaba hasta falan mı oldun dün başın ağrıyordu ya neyse iyi olmana sevindim 🙂
eyvallah agam seni sevdiğimi söylememe gerek yok heralde size karşı sevgim sonsuz
aga geçti ya baş ağrısı çok kötü bişey şükür ki geçti :d

oyüzden diyorum zaten burda yapılan vadi yorumlarını dikkate almayın bence biz en iyi başlangıcı yapan dizi olduk :bhr::bhr::bhr:
sana da helal olsun ya :ok: adamın dibisin demek bunlarla mücadele ettin vadi hep bir numara başladığı günden bu yana hep zirvede inşallah da böyle devam edecek

eyvallah agam seni sevdiğimi söylememe gerek yok heralde size karşı sevgim sonsuz
aga geçti ya baş ağrısı çok kötü bişey şükür ki geçti :d

aga geçti ya baş ağrısı çok kötü bişey şükür ki geçti :D
senin adına sevindim aga, ilginç bir şekilde şu anda benim başım çatlıyor resmen cidden kötü ya

ayyy babamı ikna ettim en sonunda bu perşembe maçta olsa baskette olsa vadi izlciez televizyondan ohhh sonudna yanı :Z:Z:Z
yılda 2 defa toplamda televizyondan izleyemiyordum umarım bu bölüm çok iyi olurda babam diğer haftalarıda tekrar izlemeye baslar umarım eskisi gibi :Z:Z:Z

ayyy babamı ikna ettim en sonunda bu perşembe maçta olsa baskette olsa vadi izlciez televizyondan ohhh sonudna yanı :Z:Z:Z
yılda 2 defa toplamda televizyondan izleyemiyordum umarım bu bölüm çok iyi olurda babam diğer haftalarıda tekrar izlemeye baslar umarım eskisi gibi :Z:Z:Z
sevindim senin adına 🙂 eee ne dedin de ikna ettin ki, tabletten sonra tv ye geçiş baya sınıf atlamış olucan 😀 dediğin gibi yine bölüm bomba olur da babanı da daimi vadi fanları içine alırız

sevindim senin adına 🙂 eee ne dedin de ikna ettin ki, tabletten sonra tv ye geçiş baya sınıf atlamış olucan 😀 dediğin gibi yine bölüm bomba olur da babanı da daimi vadi fanları içine alırız
benim babam çok sıkı bir çakır fanıydı oktay beyden sonra mümkün değil bir daha izlettiremedim babama :kiki::kiki::kiki: bu sezon andr garcianın gelmesiyle braz ilgisi yeniden vadiye kaymaya başlamıştı zaten izlemeyi düşünür gibiydi tilki andreide gelmiş dedim haliyle ikna oldu yanı garcia ve tilki andrei için geri dönüyor babacığım :Z:Z:Z

benim babam çok sıkı bir çakır fanıydı oktay beyden sonra mümkün değil bir daha izlettiremedim babama :kiki::kiki::kiki: bu sezon andr garcianın gelmesiyle braz ilgisi yeniden vadiye kaymaya başlamıştı zaten izlemeyi düşünür gibiydi tilki andreide gelmiş dedim haliyle ikna oldu yanı garcia ve tilki andrei için geri dönüyor babacığım :Z:Z:Z
o iyiymiş burdan senin baban üzerinden analiz yaparsak vadiyi bırakan kesimde demek ki vadiye tekrar dönüş yapabilirler :Z:Z:Z:Z inşallah bir iki hafta daha bu aksiyon devam eder sonra da senaryonun kalitesiyle bareber devam ederiz

o iyiymiş burdan senin baban üzerinden analiz yaparsak vadiyi bırakan kesimde demek ki vadiye tekrar dönüş yapabilirler :Z:Z:Z:Z inşallah bir iki hafta daha bu aksiyon devam eder sonra da senaryonun kalitesiyle bareber devam ederiz
şunu rahat diyebilirim garcia bile babamı vadiye çekemedi perşembe akşamı
ama tilki andrei dedim haftaya izleriz dedi :kiki::kiki::kiki: türk halkına andrei çok daha başka bir hava katmıs bence eski vadicileri tilki andrei geri getiriek gibi görünüyor babam garciaya burun çevirdi andreinin adını duyar duymaz bakarız izleriz dedi yanı hahha :kiki::kiki::kiki:

senin adına sevindim aga, ilginç bir şekilde şu anda benim başım çatlıyor resmen cidden kötü ya
geçmiş olsun aga çokk ötü harbiden
üstte de dediğin gibi bende hatırlamıyorum uzun zamandır böyle bişey herkes istisnasız beğenmiş müthiş yorumlar var bunu haftaya reyting şeklinde sunmamız şart oldu artık