Star Sil Baştan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
64,178
Puanı
1,060
Tükenmezkalem Film - Gani Müjde imzalı Star TV'nin yeni komedi dizisi Sil Baştan, bu akşam ilk bölümüyle saat 20:00'da yayın hayatına başlıyor.

Başrollerinde Emre Kınay, Murat Dalkılıç, Sergen Yalçın, Dilara Gönder, Önder Açıkbaş, Esra Dermancıoğlu ve Belma Canciğer'in yer aldığı dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman paylaşımlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Sil Baştan, yeni bölümleriyle Cumartesi akşamları Star TV ekranlarında olacak.

sil-ba%C5%9Ftan-2-b%C3%B6l%C3%BCm-fragman%C4%B1.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
@Bully sen niye açıyorsun bu konuyu :T:
@mrt-06 Aşktan Kaçılmaz gibi bunu da çökertseydi :F
Atacan'ın son etkinliği dün 15:04 :T:

Bu dizinin tutmayacağını düşünüyordum ama şu an belli olmaz diyorum. Star 5 günde baya tanıttı diziyi. Bir de Gani Müjde faktörü var Dikmen nasıl tuttuysa bu da tutabilir.

Atacan'ın son etkinliği dün 15:04 :T:

Bu dizinin tutmayacağını düşünüyordum ama şu an belli olmaz diyorum. Star 5 günde baya tanıttı diziyi. Bir de Gani Müjde faktörü var Dikmen nasıl tuttuysa bu da tutabilir.
Atacan açaydı iyiydi :T:
Aşktan Kaçılmaz gibi tutturamazdı bunu da :F

Valla tutmaz diyordum ama kadosu iyi konusu da pis yedili ya da ankaranın dikmeninden daha iyi yani tutarsa şaşırmam:D

Kalitesiz diyordun Star'ıma yakışmaz diyordun. :D

Tutarsa en büyük destekçisi olursun. :F
yok ya sırf esra dermancıoğlu için izleyeceğim fatmagülün suçu ne ve galipte konuk olmuştu o dizilerde çok başarılıydı:)ama ilk bölümüne bakıcam:)beğenirsem yola devam:D

yok ya sırf esra dermancıoğlu için izleyeceğim fatmagülün suçu ne ve galipte konuk olmuştu o dizilerde çok başarılıydı:)ama ilk bölümüne bakıcam:)beğenirsem yola devam:D
Esra Dermancıoğlu'nu falan bahane etme şimdi dizinin Star'da olması yeterli izlemen için. :F

Aferin böyle devam. :A

Güllerin Savaşı süper olacak bugün ama Galatasaray'ın saat 20:00'da maçı var ona bakacam netten izlerim artık yarın diziyi. :D
Sil Baştan dizisi konusunu okudum da Pis Yediliyle çok benziyor , özenti lafları çıkar :A
Ben de belki tekrarını bulursam izlerim :D

Sil Baştan dizisi konusunu okudum da Pis Yediliyle çok benziyor , özenti lafları çıkar :A
Ben de belki tekrarını bulursam izlerim :D
Ya meraktan bakacam ben de işte. :D Gani'nin komedi işleri güzel oluyor. Emre Kınay'ı Güneşi Beklerken'den dolayı severim. :A Önder Açıkbaş Harem dizisinde çok komilkti. :D

Bir de Murat Dalkılıç ve Sergen nasıl oynuyorlar diye bakacam. :D

Ya meraktan bakacam ben de işte. :D Gani'nin komedi işleri güzel oluyor. Emre Kınay'ı Güneşi Beklerken'den dolayı severim. :A Önder Açıkbaş Harem dizisinde çok komilkti. :D

Bir de Murat Dalkılıç ve Sergen nasıl oynuyorlar diye bakacam. :D
Ben kimseyi merak etmiyorum :D
Sadece Murat Dalkılıç için izlenebilir bu dizi :X

Aslında en çok Sergen Yalçın'ın oyunculuğu merak konusu, tabi Murat Dalkılıç'ta öyle. Gerçi kendilerini canlandırdıkları için çok büyük bir role girmeyeceklerdir. :)

Bu dizi tutacak. Hatta Küçük Ağa gibi ileride büyük reytinglere de ulaşabilir. Ama belli bir noktadan sonra düşüş kaçınılmaz olur tabikide.