Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ya niye böyle birşey oldu çözemiyorum postalama falan olmamıştırda yollar ayrılmış olabilir ne oldu meçhul andy garcia türkiye ye geldiğinde selman kayabaşı yine vardı en son 5 eylüle kadar kesinlikle vadideydi ondan sonra neler olmuş olabilir acaba
inşallah yollar ayrılmamıştır yoksa bu gaz anca 3 4 bölüm daha idare eder bizim çocuklar bu işin üstesinden gelemez

inşallah yollar ayrılmamıştır yoksa bu gaz anca 3 4 bölüm daha idare eder bizim çocuklar bu işin üstesinden gelemez
yok aga senin dediğin gibi dizi senaryosunu tabi ki çocuklar yazmıyor yeni senarist takviyeside yapıldı lakin ; selman kayabaşı nın danışmanlığından yazılacak olan senaryo resmen sınıf atlatır bize inşallah ayrılmamıştır düşünüyorum da adamlar yeni anlaşmışlar uzun seneler sonra teklifi kabul etmiş niye şimdi ayrılsın ki

Kurtlar Vadisi en az 5 yıl daha devam eder

@takas @china_shangai @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @34rcp44 @Master.1000

Kurtlar Vadisi Pusu, perşembe akşamı yeni sezonunu bu kez yeni kanalı olan Kanal D’de açtı. Beşiktaş-Asteras maçına karşı yarışa katılmasına rağmen yine hızlı başladı. Üstelik uydu frekanslarının değişmesi nedeniyle ne yazık ki, ekranda olması gerekenden az reyting vardı. Çoğu kişi frekans ayarlarını bulmakta zorlandı. Dizi, Tüm Kişiler’de 6.89 reytingle birinci, AB’de 5.37’yle ikinci, ABC1’de 7.54’le birinci oldu. Geçen sezon Polat Alemdar saklandığı için dizi iyice sıkıcı olmaya başlamıştı. Ama yeni sezon için inanılmaz bir emek harcamışlar. Diziden ayrılan önemli karakterler olmasına rağmen bölüm kimseyi aratmayacak bir heyecanla başladı. Öncelikle teknik ekip değişti. Behzat Ç.’nin de yönetmenliğini üstlenen Doğan Ümit Karaca artık Kurtlar Vadisi’nin amirali oldu. Serdar Akar ise süpervizörlüğü yürütüyor. Karaca’nın aksiyon çekmekteki başarısı ekrana fazlasıyla yansımıştı. Kurulan dünya, ülkeden ülkeye geçişlerdeki gerçekçilik, duyguların sağılması dikkat çekiciydi.

Dünyaya meydan okudu

Gelelim, yeni bir Türkiye sloganıyla yola çıkan bölümün içeriğine… 11 Eylül 2001’de kurulan oyunu tek başına yıkmaya talip olan Polat Alemdar’ı izledik bu bölüm. Dizi, Elif’in mezarını kazan Polat Alemdar’la başladı. O sahnelerde geçmişe giderek neler olduğunu öğrendik. Neredeyse bölümün tamamı Polat Alemdar’ı izledik. Bu doğru bir matematik. Çünkü biz bir kahramanlık hikâyesi izliyoruz ve kahramanımızı olaylarda aktif görmemiz gerekiyor. Dizinin en çok dikkat çeken özelliği ise Mekke, İrlanda, İtalya, Amerika, Mısır ve Türkiye’de geçmesiydi. Dünyaya meydan okuyan Polat Alemdar, Armegedon örgütünden salgın hastalık virüslerine, IŞİD’den dünya iletişim ağına pek çok konuya el attı. Finalde babası IŞİD tarafından kaçırıldı. Andy Garcia’yı da finalde görebildik. Polat Alemdar’ın davetiyle önümüzdeki hafta Kurtlar Vadisi Pusu’da izleyeceğiz. Diziden ayrılan Abdülhey ve Kara karakterlerini de unutmadılar. Öldüklerini açıkladılar. Kısaca, 12 yıldır zirveden inmeyen Kurtlar Vadisi, değişen tüm kadrosuna rağmen bu sezonda zirvede olacak gibi görünüyor. Çünkü Türkiye kahramanlık hikâyelerini seviyor. O nedenle Kurtlar Vadisi’ni biz daha en az beş yıl izleriz.

Kurtlar Vadisi en az 5 yıl daha devam eder

@takas @china_shangai @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @34rcp44 @Master.1000

Kurtlar Vadisi Pusu, perşembe akşamı yeni sezonunu bu kez yeni kanalı olan Kanal D’de açtı. Beşiktaş-Asteras maçına karşı yarışa katılmasına rağmen yine hızlı başladı. Üstelik uydu frekanslarının değişmesi nedeniyle ne yazık ki, ekranda olması gerekenden az reyting vardı. Çoğu kişi frekans ayarlarını bulmakta zorlandı. Dizi, Tüm Kişiler’de 6.89 reytingle birinci, AB’de 5.37’yle ikinci, ABC1’de 7.54’le birinci oldu. Geçen sezon Polat Alemdar saklandığı için dizi iyice sıkıcı olmaya başlamıştı. Ama yeni sezon için inanılmaz bir emek harcamışlar. Diziden ayrılan önemli karakterler olmasına rağmen bölüm kimseyi aratmayacak bir heyecanla başladı. Öncelikle teknik ekip değişti. Behzat Ç.’nin de yönetmenliğini üstlenen Doğan Ümit Karaca artık Kurtlar Vadisi’nin amirali oldu. Serdar Akar ise süpervizörlüğü yürütüyor. Karaca’nın aksiyon çekmekteki başarısı ekrana fazlasıyla yansımıştı. Kurulan dünya, ülkeden ülkeye geçişlerdeki gerçekçilik, duyguların sağılması dikkat çekiciydi.

Dünyaya meydan okudu

Gelelim, yeni bir Türkiye sloganıyla yola çıkan bölümün içeriğine… 11 Eylül 2001’de kurulan oyunu tek başına yıkmaya talip olan Polat Alemdar’ı izledik bu bölüm. Dizi, Elif’in mezarını kazan Polat Alemdar’la başladı. O sahnelerde geçmişe giderek neler olduğunu öğrendik. Neredeyse bölümün tamamı Polat Alemdar’ı izledik. Bu doğru bir matematik. Çünkü biz bir kahramanlık hikâyesi izliyoruz ve kahramanımızı olaylarda aktif görmemiz gerekiyor. Dizinin en çok dikkat çeken özelliği ise Mekke, İrlanda, İtalya, Amerika, Mısır ve Türkiye’de geçmesiydi. Dünyaya meydan okuyan Polat Alemdar, Armegedon örgütünden salgın hastalık virüslerine, IŞİD’den dünya iletişim ağına pek çok konuya el attı. Finalde babası IŞİD tarafından kaçırıldı. Andy Garcia’yı da finalde görebildik. Polat Alemdar’ın davetiyle önümüzdeki hafta Kurtlar Vadisi Pusu’da izleyeceğiz. Diziden ayrılan Abdülhey ve Kara karakterlerini de unutmadılar. Öldüklerini açıkladılar. Kısaca, 12 yıldır zirveden inmeyen Kurtlar Vadisi, değişen tüm kadrosuna rağmen bu sezonda zirvede olacak gibi görünüyor. Çünkü Türkiye kahramanlık hikâyelerini seviyor. O nedenle Kurtlar Vadisi’ni biz daha en az beş yıl izleriz.​
Bu kimin yazısı

oya doğan yazmış abi 🙂
Vıssss o bile vadiyi övdüyse anlayın artık Kadir nazarın dokundu dün tekrarını digiturkuden iZliyeyim dedim oda paralıya dönmüş

oya doğan yazmış abi 🙂
Vıssss o bile vadiyi övdüyse anlayın artık Kadir nazarın dokundu dün tekrarını digiturkuden iZliyeyim dedim oda paralıya dönmüş
kötü olmuş abi, cidden haklısın yaa bu kadın bile bu kadar olumlu bir yazı yazdı ya cidden vadi büyük bir yapım ya, bu sene bizim yılımız olacak inşallah ilk bölümden olmayı da hak ettiğini gösteriyor zaten, bakalım reaksiyon buna bir reaksiyon verebilecek mi :F

5Rdrnl.jpg

kYkZDJ.jpg

QgA10j.jpg

ayoll siz bu forumdakı yapılan yorumlara ne bakıyorsunuz

fox'un en iyi dizisi karagül normal bir haftada 8 reyting alabiliyor ama herkes tebrik etmiş hala frekans diyen var

kanal d en iddalı dizilerinden küçük ağa galatasaray maçından fark yemesine rağmen 6-7 reytingi başarılı demişler

atvnin en iddalı dizisi karadayı 7 reytingle geçen yılın çok altında başlangıc yapmıs yeni sezona herkes tebrik etmiş

star tvnin en iddalı yapımı olarak başlaan reaksiyon 2 reyting gibi korkunc başlangıc yapıyor ama herkes iyi başlamış demiş

kurtlar vadisi ise hem frekansla aynı gün hemde beşiktaş maçıyla aynı başlamasına rağmen 7 reytingle zirvede bitiriyor ama herkes başarısız diye reyting konusuna doluşmuş şurdakı tutarsızlığı görebiliyormusunuz kurtlar vadisi tüm dizilerden en iyi başlangıcı yapan türk dizimiz olmuştur bence kimse kötümser düşünmesin en iyi başlangıcı biz yaptık necati beye büyük tebrikler 😉😉😉

@Çiğdem- sana tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum dediklerinin noktasına virgülüne katılıyorum bizi motive ettiğin için de teşekkürler 🙂 ama bu bölüm çok daha yüksek reyting oranlarını almayı fazlasıyla hak etmişti tek üzüntüm o

@Çiğdem- sana tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum dediklerinin noktasına virgülüne katılıyorum bizi motive ettiğin için de teşekkürler 🙂 ama bu bölüm çok daha yüksek reyting oranlarını almayı fazlasıyla hak etmişti tek üzüntüm o
haklısın cnm ama diğer dizilerden daha iyi başlangıcyaptık karagül ve karadayı normal bir hafta olmasına rağmen 7-8 reyting zor almıslar küçük ağa galatasaray maçından 7 reyting kadar büyük bir fark yemiş ama kurtlar vadisi hem frekansla aynı güne kaldı hemde beşiktaş maçıyla aynı anda başladı yinede 7 reytingi alıp zirvede bitirdiler vadi dısında hangi dizi maçları geçebiliyor vadiden başka maçları geçebilen bir dizi varmı en iyi dizi dedikleri karagül karadayı normal haftada bizim maç günü aldığımız 7 reytingi zor alıyorlar bunlarıda düşünmek lazım🙂

haklısın cnm ama diğer dizilerden daha iyi başlangıcyaptık karagül ve karadayı normal bir hafta olmasına rağmen 7-8 reyting zor almıslar küçük ağa galatasaray maçından 7 reyting kadar büyük bir fark yemiş ama kurtlar vadisi hem frekansla aynı güne kaldı hemde beşiktaş maçıyla aynı anda başladı yinede 7 reytingi alıp zirvede bitirdiler vadi dısında hangi dizi maçları geçebiliyor vadiden başka maçları geçebilen bir dizi varmı en iyi dizi dedikleri karagül karadayı normal haftada bizim maç günü aldığımız 7 reytingi zor alıyorlar bunlarıda düşünmek lazım🙂
haklsın yani ne diyim doğru söylyosun yalnız şu da var çiğdem : insan bir şeyi ne kadar çok gereksiz eleştiriyorsa ona gizli bir hayranlığı ve onun gibi olma arzusuyla bir kıskançlığı olur bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi :A

haklsın yani ne diyim doğru söylyosun yalnız şu da var çiğdem : insan bir şeyi ne kadar çok gereksiz eleştiriyorsa ona gizli bir hayranlığı ve onun gibi olma arzusuyla bir kıskançlığı olur bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi :A
malesef burada vadi fanlarına karşı bir tepki var ben sırf vadiyi izliyorum diye yemediğim hakaret atılmadık iftira kalmamıştı bana çok yazık gerçekten hepsi bizim dizilerimiz sonucta vadinin başarısı türkiye adına bir başarı sayılıyor bukadar düşmanlık pess doğrusu 🙂🙂

malesef burada vadi fanlarına karşı bir tepki var ben sırf vadiyi izliyorum diye yemediğim hakaret atılmadık iftira kalmamıştı bana çok yazık gerçekten hepsi bizim dizilerimiz sonucta vadinin başarısı türkiye adına bir başarı sayılıyor bukadar düşmanlık pess doğrusu 🙂🙂
ben o zamanları pek bilmiyorum sen neyle suçlandın dur tahmin edeyim bayan olduğuna inanmak istemediler değil mi 😀

agalar duruldunuz hee vadi başladı biz durduk reytingler de istediğim gibi gelecek bu hafta o zaman tam coşarız :D

bu arada bugün internet kafeye gittim vadinin bu bölümünü flasha attım adamlar tüm vadi bölümlerini hemen indirip nete koyuyolar :D

bu arada bugün cd falan satan bi yerin önünden geçerken vadi cd leri gördüm heralde eski bölümlerdi bi dahakinde girip sorucam eğer ucuzsa alırım

agalar duruldunuz hee vadi başladı biz durduk reytingler de istediğim gibi gelecek bu hafta o zaman tam coşarız :D

bu arada bugün internet kafeye gittim vadinin bu bölümünü flasha attım adamlar tüm vadi bölümlerini hemen indirip nete koyuyolar :D

bu arada bugün cd falan satan bi yerin önünden geçerken vadi cd leri gördüm heralde eski bölümlerdi bi dahakinde girip sorucam eğer ucuzsa alırım
aga sen bu ara daha az mı geliyon bu taraflara bana mı öyle geliyor 😀

ben o zamanları pek bilmiyorum sen neyle suçlandın dur tahmin edeyim bayan olduğuna inanmak istemediler değil mi 😀
hayırr keşke öyle deselerdi ben @takas mışım yanı takasmısım ben inanabiliyormusun neye inandıklarına :kiki::kiki::kiki:sonrada ben birden bire @Polat Şaşmaz oldum bu seferde polatmışım ben :kiki::kiki::kiki: tek suçum günahım ne biliyormusun kurtlar vadisi izlemek sırf vadi izliyorum diye beni hiç tanımayan kişiler bana yapmadıklarını brakmadılar tek sucumda bu diziyi izlemekti 🙂🙂

aga sen bu ara daha az mı geliyon bu taraflara bana mı öyle geliyor 😀
yok aga vadi nerde ben orda
perşembe cuma genelde bölüm yorum konusunda olalım diğer günler burda :D
ohh be flasha atmak çok süper şuan tekrar tekrar izliyorum donma yok on numara bee

hayırr keşke öyle deselerdi ben @takas mışım yanı takasmısım ben inanabiliyormusun neye inandıklarına :kiki::kiki::kiki:sonrada ben birden bire @Polat Şaşmaz oldum bu seferde polatmışım ben :kiki::kiki::kiki: tek suçum günahım ne biliyormusun kurtlar vadisi izlemek sırf vadi izliyorum diye beni hiç tanımayan kişiler bana yapmadıklarını brakmadılar tek sucumda bu diziyi izlemekti 🙂🙂
vadiyi bizim kadar sevdğin için seni biz sandılar sanki bu diziyi sadece biz seviyoruz milyonlar seviyor ulaaan :D dünyada 500 milyon hayranımız var :D