Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

231. bölüm set
,
10487239_1364887126984320_3615722377732954537_n.jpg

inşallah reytingler böyle devam etmez yoksa Serdar Akarın çekimleride bizi kurtarmaz para kısıldığı anda kalite yerlerde olur.

bakalılm aga haftaya olay daha da netleşir maç falan da bakalım görecez nasıl bir oranlara ulaşacaz
ben ne yalan söylim haftayada çok büyük bir artış beklemiyorum bu deneklerde bi dümen var ama anlamadım zaten Necati abide bir programda biz reytinglere güvenmiyoruz yanlış ölçüm yapılıyor bizim reyting kaygımız yok bunu çevremizdeki insanlardan rahatlıkla anlıyoruz demişti ama işte her şey oranlara bağlı ben haftayada 12yi geçeceğinden umutlu değilim.

ben ne yalan söylim haftayada çok büyük bir artış beklemiyorum bu deneklerde bi dümen var ama anlamadım zaten Necati abide bir programda biz reytinglere güvenmiyoruz yanlış ölçüm yapılıyor bizim reyting kaygımız yok bunu çevremizdeki insanlardan rahatlıkla anlıyoruz demişti ama işte her şey oranlara bağlı ben haftayada 12yi geçeceğinden umutlu değilim.
aga ben de senle hemfikirim ama yapıcak birşey yok malesef bu sistemden başka yolumuz yok artık burda iyi olur deyip sinerji oluşturmaya çalışalım

reytingler en az 2 katına çıkacak arkadaşlar göreceksiniz ümitsizlik olmasın frekans değişikliği tokatı vurdu bize yoksa maçı bile geçtik
şuan maçı geçebilen bir dizi yok bunu yapan sadece vadi hemde rahat bi şekilde
burdan bile rahatlayabilirdik maçın normal oranı en az 9 dur ve vadininde 11-12
yani haftaya en az 12 reyting alacaz maçta yok frekans ayarlarıda çoktan ayarlanır ve şov kaldığı yerden devam eder benim bu konuda en ufak bi şüphem bile yok
@Maskeli Fedai ikide bir karagül falan diyon karagül ne yav biz vadiyiz aga rekorların hepsine sahip bir dizi
hepsine fark atacaz

reytingler en az 2 katına çıkacak arkadaşlar göreceksiniz ümitsizlik olmasın frekans değişikliği tokatı vurdu bize yoksa maçı bile geçtik
şuan maçı geçebilen bir dizi yok bunu yapan sadece vadi hemde rahat bi şekilde
burdan bile rahatlayabilirdik maçın normal oranı en az 9 dur ve vadininde 11-12
yani haftaya en az 12 reyting alacaz maçta yok frekans ayarlarıda çoktan ayarlanır ve şov kaldığı yerden devam eder benim bu konuda en ufak bi şüphem bile yok
@Maskeli Fedai ikide bir karagül falan diyon karagül ne yav biz vadiyiz aga rekorların hepsine sahip bir dizi
hepsine fark atacaz
Aga sende söylediklerimin yarısını yanlış anlıyon karagülü söylememdeki amaç bu hafta diziler genel düştü haftaya yükselirler onu kastediyorum

ben valla öyle düşünüyom eğer o şuanda başta dursaydı Senaryoda ismi yazardı muhakkak sır filan hikaye.
ya niye böyle birşey oldu çözemiyorum postalama falan olmamıştırda yollar ayrılmış olabilir ne oldu meçhul andy garcia türkiye ye geldiğinde selman kayabaşı yine vardı en son 5 eylüle kadar kesinlikle vadideydi ondan sonra neler olmuş olabilir acaba