Polat Şaşmaz
Favori Üye
aga reytingler böyle gitmemeli sen de görmüşsündür etrafında vadiyi izleyip de beğenmeyen gördün müinşallah reytingler böyle devam etmez yoksa Serdar Akarın çekimleride bizi kurtarmaz para kısıldığı anda kalite yerlerde olur.
Aga bu hafta Karagül de düştü hep frekans ayarlaması dizileri etkiledi.Haftaya 10 u geçerizaga reytingler böyle gitmemeli sen de görmüşsündür etrafında vadiyi izleyip de beğenmeyen gördün mü
aynen aga zaten kimse bölüme kötü demiyo çevremdeki kadınlar bile hayranlıkla izlemiş ama gel görki reytingler bunu kanıtlamıyo malesefaga reytingler böyle gitmemeli sen de görmüşsündür etrafında vadiyi izleyip de beğenmeyen gördün mü
bakalılm aga haftaya olay daha da netleşir maç falan da bakalım görecez nasıl bir oranlara ulaşacazaynen aga zaten kimse bölüme kötü demiyo çevremdeki kadınlar bile hayranlıkla izlemiş ama gel görki reytingler bunu kanıtlamıyo malesef
ben ne yalan söylim haftayada çok büyük bir artış beklemiyorum bu deneklerde bi dümen var ama anlamadım zaten Necati abide bir programda biz reytinglere güvenmiyoruz yanlış ölçüm yapılıyor bizim reyting kaygımız yok bunu çevremizdeki insanlardan rahatlıkla anlıyoruz demişti ama işte her şey oranlara bağlı ben haftayada 12yi geçeceğinden umutlu değilim.bakalılm aga haftaya olay daha da netleşir maç falan da bakalım görecez nasıl bir oranlara ulaşacaz
aga ben de senle hemfikirim ama yapıcak birşey yok malesef bu sistemden başka yolumuz yok artık burda iyi olur deyip sinerji oluşturmaya çalışalımben ne yalan söylim haftayada çok büyük bir artış beklemiyorum bu deneklerde bi dümen var ama anlamadım zaten Necati abide bir programda biz reytinglere güvenmiyoruz yanlış ölçüm yapılıyor bizim reyting kaygımız yok bunu çevremizdeki insanlardan rahatlıkla anlıyoruz demişti ama işte her şey oranlara bağlı ben haftayada 12yi geçeceğinden umutlu değilim.
aynen aga iyi düşünelim iyi olsun.aga ben de senle hemfikirim ama yapıcak birşey yok malesef bu sistemden başka yolumuz yok artık burda iyi olur deyip sinerji oluşturmaya çalışalım
Yalnız Selman Kayabaşının senaristliği ne kadar belli olduğu sözlerden belliydi
Öyle yapmışlarsa geçen sezondan bir farkı kalmazaga adamla heralde yolları ayrıldı selmanın twittera bakıyorum bitane vadiyle ilgili bişey yok bu hiçde hayra alamet değil adamdan fikri alıp inşallah postalamamışlardır.
ben valla öyle düşünüyom eğer o şuanda başta dursaydı Senaryoda ismi yazardı muhakkak sır filan hikaye.Öyle yapmışlarsa geçen sezondan bir farkı kalmaz
Aga sende söylediklerimin yarısını yanlış anlıyon karagülü söylememdeki amaç bu hafta diziler genel düştü haftaya yükselirler onu kastediyorumreytingler en az 2 katına çıkacak arkadaşlar göreceksiniz ümitsizlik olmasın frekans değişikliği tokatı vurdu bize yoksa maçı bile geçtik
şuan maçı geçebilen bir dizi yok bunu yapan sadece vadi hemde rahat bi şekilde
burdan bile rahatlayabilirdik maçın normal oranı en az 9 dur ve vadininde 11-12
yani haftaya en az 12 reyting alacaz maçta yok frekans ayarlarıda çoktan ayarlanır ve şov kaldığı yerden devam eder benim bu konuda en ufak bi şüphem bile yok
@Maskeli Fedai ikide bir karagül falan diyon karagül ne yav biz vadiyiz aga rekorların hepsine sahip bir dizi
hepsine fark atacaz
ya niye böyle birşey oldu çözemiyorum postalama falan olmamıştırda yollar ayrılmış olabilir ne oldu meçhul andy garcia türkiye ye geldiğinde selman kayabaşı yine vardı en son 5 eylüle kadar kesinlikle vadideydi ondan sonra neler olmuş olabilir acababen valla öyle düşünüyom eğer o şuanda başta dursaydı Senaryoda ismi yazardı muhakkak sır filan hikaye.