Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerinde olduğu Atv'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk'ın 16.bölümünde yer alan Bahar ve Ömer sahneleri dizinin fanatiklerini çılgına çevirdi.Bahar karakterini canlandıran Tuvana Türkay ile Engin Akyürek'in gerçek hayatta da aşk yaşadığı haberleri bu yaza damgasını vurmuştu.Bu sebepden dolayı dizide bu ikilinin sahnelerini istemeyen dizi izleyicileri dizinin senaristleri Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'u twit yağmuruna tuttu.Bu sahnelerin Elif ve Ömer sahnelerinin ve aşkının inandırıcılığını bozacağını yazan izleyiciler Ömer-Bahar sahnelerinin devam etmesi durumunda diziyi izlemeyi bırakacakları tehditlerinde de bulundu.
İşte tepkilere neden olan sahne sosyal medyada yer alan tepki twitleri
Bahar'ı Ömer'den uzak tutun. Yapmayın şu rezilliği. Diziyi izleme şevkim gitti uçtu rezalet!!
baharı ömere musallat ederseniz diziyi izlemeyiz topuk çu teyzeyi görmek istemiyoruz
ben böyle bi rezillik görmedim dizi mizi kalmadı kara para aşkın ruhuna bu gece el Fatiha
guya yeni sezonda efsane bir ask gorcektik noldu hani
#EnginAkyurek'in her projesinin dakikasini kacirmayan ben, KPA'in 2.sezonunu tumden izlemiyorum. tuvana turkay istemiyorum
Nefret söylemi içerikli yazısından sonra Tuvana sahneleri azaltılmalıydı.Senaristlerse tam tersini yaptı
gecmis olsun artik bri diziye daha kiydilar, biz detsegimiz cekiyoruz bahar dizide oldugu surece
bahar ömer sahnelerini gözümüze sokmaya devam edin..kendiniz izlersiniz artık diziyi
Sizin amacınız bizi diziden soğutmak mı? Bahar-Ömer sahnesi nedir ya nedir
İşte tepkilere neden olan sahne sosyal medyada yer alan tepki twitleri
Bahar'ı Ömer'den uzak tutun. Yapmayın şu rezilliği. Diziyi izleme şevkim gitti uçtu rezalet!!
baharı ömere musallat ederseniz diziyi izlemeyiz topuk çu teyzeyi görmek istemiyoruz
ben böyle bi rezillik görmedim dizi mizi kalmadı kara para aşkın ruhuna bu gece el Fatiha
guya yeni sezonda efsane bir ask gorcektik noldu hani
Nefret söylemi içerikli yazısından sonra Tuvana sahneleri azaltılmalıydı.Senaristlerse tam tersini yaptı
gecmis olsun artik bri diziye daha kiydilar, biz detsegimiz cekiyoruz bahar dizide oldugu surece
bahar ömer sahnelerini gözümüze sokmaya devam edin..kendiniz izlersiniz artık diziyi
Sizin amacınız bizi diziden soğutmak mı? Bahar-Ömer sahnesi nedir ya nedir