Kara Para Aşk'ta Tuvana Türkay Depremi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
lz7Zlg.jpg

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerinde olduğu Atv'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk'ın 16.bölümünde yer alan Bahar ve Ömer sahneleri dizinin fanatiklerini çılgına çevirdi.Bahar karakterini canlandıran Tuvana Türkay ile Engin Akyürek'in gerçek hayatta da aşk yaşadığı haberleri bu yaza damgasını vurmuştu.Bu sebepden dolayı dizide bu ikilinin sahnelerini istemeyen dizi izleyicileri dizinin senaristleri Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon'u twit yağmuruna tuttu.Bu sahnelerin Elif ve Ömer sahnelerinin ve aşkının inandırıcılığını bozacağını yazan izleyiciler Ömer-Bahar sahnelerinin devam etmesi durumunda diziyi izlemeyi bırakacakları tehditlerinde de bulundu.

İşte tepkilere neden olan sahne sosyal medyada yer alan tepki twitleri
78kaXW.jpg

Bahar'ı Ömer'den uzak tutun. Yapmayın şu rezilliği. Diziyi izleme şevkim gitti uçtu rezalet!!

baharı ömere musallat ederseniz diziyi izlemeyiz topuk çu teyzeyi görmek istemiyoruz

ben böyle bi rezillik görmedim dizi mizi kalmadı kara para aşkın ruhuna bu gece el Fatiha

guya yeni sezonda efsane bir ask gorcektik noldu hani

#EnginAkyurek'in her projesinin dakikasini kacirmayan ben, KPA'in 2.sezonunu tumden izlemiyorum. tuvana turkay istemiyorum

Nefret söylemi içerikli yazısından sonra Tuvana sahneleri azaltılmalıydı.Senaristlerse tam tersini yaptı

gecmis olsun artik bri diziye daha kiydilar, biz detsegimiz cekiyoruz bahar dizide oldugu surece

bahar ömer sahnelerini gözümüze sokmaya devam edin..kendiniz izlersiniz artık diziyi

Sizin amacınız bizi diziden soğutmak mı? Bahar-Ömer sahnesi nedir ya nedir

Bahar'lı sahnelerde artık zap yapmaya başladım o kadar katlanılmaz. Her geçen haftada senaristler sahnesini artırmaya başladı korkarım senaristler yine sahnelerini artırmaz.

ayoll baharın planı bu zaten kafayı ömere takmış durumda oyüzden elifin yanına taşındı ömere yakın olmak için ayrıca elife söyle birşey söyledi öemr benimle sohbet etmeye gelmiş diye kıskandırmaya çalıstı elifi kısaca bahar ömer sahnelerini daha çok izlicez o izleyenler şimdiden braksınlar diziyi :kiki::kiki:

ayrıca ömer elif aşkını gerçekliğini zaten yitiriyor yitiren şeyde karadayıdan mahir feride sahnelerini taklit ediyorlar asıl buna tepki koysunlar çünkü ömer elif aşkını gölgede brakan şey bu yanı mahirle ferideyi taklit etmeye çalısıyorlar sahneler aynı 🙂🙂

Senaristlerin böyle bir klişeye başvurması çok saçma oldu.Bir dizide de yakın arkadaşlar aynı erkeğe aşık olmasın bay geldi bu konudan
Elif&Ömer aşkının inandırıcılığını hiçbir şey bozamaz bence onların tek bakışları yetiyor aşklarını anlatmaya :love1:

İzleyicilerin senaryoya karışması çok saçma bulduğum bir olay. Sonuçta hikayenin ne yönde gideceğini senaristler daha iyi biliyor. Neden böyle sahnelerin arttığı ileri bölümlerde belli olur zaten.

Saçmalık senaryo ne ise onu oynasınlar bu yaptıkları diyecek söz yok @Yiğitt demiş ama bir daha söylemim :D

Bu tepkilerin asıl nedeni Tuvana Türkay'ın ınstagram hesabından paylaştığı fotoğraf bence millet ona çok tepkili birde Engin ile sevgili diye :D geçen sezon Yağmur Tanrısevsin'de çok çekmişti bu durumdan

Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 4, Ziyaretçi: 154)
154 mü? 😱

Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 4, Ziyaretçi: 154)
154 mü? 😱
Engin fanları twitterda paylaşıyor.
Ben Tuvana'nın diziden ayrlmasını istiyorum.Çünkü seviyesiz ve hakaret diliyle konuşan biri olduğu için.
200 oldu :)

Son düzenleme:
yanlız twittera baktım da beğenmeyenlerin hepsinin isminin sonu tb ne ka güzel bir tesadüf :X