Medcezir 40.Bölüm Yorumları

Simdilik ortalama bir bölüm geciyor. Yaman, Mira'yi fena bozuyor yalniz. :D

Ihale'yi Bay Ask kaybedecek. Nadir islerini yürütüyor derken simdi de Kenan eline düsecek gibi..

Bu bölüm de geçen bölüm gibi güzel ilerliyor 2.sezonunu ayrı sevdim ben dizinin. :D

Kenan'ın ortaya çıkması güzel oldu ortalık karışacak. :D

Asım Şekip Kaya kaybedecek ihaleyi Turunç Nadir yüzünden üzülüyorum artık adama kızını kaybetti bir de şimdi ihale çıktı. :(

Yaman bu bölüm Elif'i öpse bu sefer de Mira görse güzel olur. :D :D

Bu bölüm de geçen bölümkü gibi manasız ilerliyor. Dizideki amaç ne henüz anlayamadım. Eskiden Yamanın zengin hayatında ayakta kalma macerasını anlatıyordu. Şimdi kahvaltıda ne yemişler, öğlen ne pişecek, üniversiteye kimle gidecekler falan filan.

İlk 22 bölümünden eser yok henüz.

Yaman iyice kudurdu. Zenginliğin bozmadığı adam yokmuş demekki. O değil de 2. bölümden beri aklıma takık. Bu Yaman fakir de nasıl öyle yüzüyor? Hayır öyle yüzebilmek için aylarca ders almak lazım. :):)

Motor kullanıyor, araba kullanabiliyor. 10 parmağında 10 marifet. Günlerle aç kalan birisinin bunları bilmesi çok manidar.

Bu bölüm de geçen bölüm gibi güzel ilerliyor 2.sezonunu ayrı sevdim ben dizinin. :D

Kenan'ın ortaya çıkması güzel oldu ortalık karışacak. :D

Asım Şekip Kaya kaybedecek ihaleyi Turunç Nadir yüzünden üzülüyorum artık adama kızını kaybetti bir de şimdi ihale çıktı. :(

Yaman bu bölüm Elif'i öpse bu sefer de Mira görse güzel olur. :D :D
Olacak olacak, Yaman Elif'i de öpecek tam olacak insallah. :Z

Evet Elif çok başarılı, çok yetenekli vs. dört dörtlük kız tam Yaman'a göre. Artık defolabilir mi? :)

Ana karakter Mira ama Mira'ya cephe almışsınız. Sizi anlamıyorum valla. Yaman kendisi ayrılmak istedi üstüneüstelik her türlü naneyi yedi ama Mira sevilmiyor.

Durum şeye benzedi 'Erkek yapsa birşey olmaz ama kız yaparsa büyük sorun.'

Ana karakter Mira ama Mira'ya cephe almışsınız. Sizi anlamıyorum valla. Yaman kendisi ayrılmak istedi üstüneüstelik her türlü naneyi yedi ama Mira sevilmiyor.

Durum şeye benzedi 'Erkek yapsa birşey olmaz ama kız yaparsa büyük sorun.'
Yaman, Faruk yüzünden soguk davranmiyor mu? Faruk istedi ayrilsinlar diye?