Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi haberi aldın demi etiketlemiştim seni tilki andre de geri döndü 🙂
Evet aldım çok sevindim bugün Allah nasip ederse akşama istanbuldayım

vay dönüyosun ya kazasız belasız gel abi hasret bitiyor o zaman 😀
İnşaallah aslında Cumartesi akşam gelecektim ama hasretinize dayanamadım erkene aldım dönüşü :))))))

vadibanner-yeni.jpg

Nerelerdesiniz arkadaslar dunku bolum cok guzeldi reytinglere.moralinizi bozmayin vadi boyle devam etsin reytingler tavan yapacaktir

Nerelerdesiniz arkadaslar dunku bolum cok guzeldi reytinglere.moralinizi bozmayin vadi boyle devam etsin reytingler tavan yapacaktir
abi bölüm yorum konusuna niye yazmıyon :D
ben başta biraz moralim bozuldu ama frekans işini düşününce iyi bile almışız dyorum haftaya 2 katına çıakracaz özet reytingi bu bölümün reytingi kadar olacak inanıyorum buna çünkü herkes çok beğenmiş nereyi okuduysam hayran kalmış millet haftaya şov İnşallah abi

Bölüm de full Polat Alemdar vardı o Mısır operasyonu süperdi sonra otel sahnesindeki boruya tırmanma olayı da süperdi.Kısaca her sahne süperdi.Leylanın sahneleri az olacak bu zaten bölümde bir sahnede vardı ama orda güzelliğiyle büyüledi beni İnşallah hiç ayrılmaz :A Sonunda Andy Garcia karizmasıyla sahneye çıktı haftaya rekor bir reyting bekliyorum

Bölüm de full Polat Alemdar vardı o Mısır operasyonu süperdi sonra otel sahnesindeki boruya tırmanma olayı da süperdi.Kısaca her sahne süperdi.Leylanın sahneleri az olacak bu zaten bölümde bir sahnede vardı ama orda güzelliğiyle büyüledi beni İnşallah hiç ayrılmaz :A Sonunda Andy Garcia karizmasıyla sahneye çıktı haftaya rekor bir reyting bekliyorum
aga rekor falan gelmez benim hiç ümidim yok doğrusu , yalnıız bölüm süper ötesi ydi böyle devam etsin hiçbir sıkıntı yok benim için

Aga iyi oldu bence Memati de farklıydı adam yarıda bırakıp girmedi hatta ona teşekkürde ettiler ama Abdülhey Vadiyi yarıda bırakıp gitti başka diziye.Son derece doğru karar

Ben geldim çok şükür istanbul gibisi yokmuş indiğimde yerleri öpecektim nerdeyse:)))))) Abdül ile kara konusunda haklı çıktım Abdülün esamesi okunmadı karayı da mecbur gösterdiler @Çiğdem- o mezar sahnesi de Abdülün deîl kripteks iş

O değilde Kurtlar Vadisi resmen Google'dan çıkarılmış.. yeni bölüm hiç bir yerde yok. ABD Polat'ın mısır baskınından ve tehditinden sonra gerçekten mi düğmeye bastı nedir.. 🙂 Vadi dünkü bölümü ile resmen olay yarattı.. Bölümler artık sadice Pana TV üzeri ücretli olarak izlenebilinir. 230.Bölüm hem senaryo olarak hemde çekim olarak olağanüstüydü. Senaryo çok tehlikeli bu sezon.. Andy Garcia'nın ricası üzere senaryodan bazı kısımları çıkartmaları kadar. Pana TV uygulamasıyla 230.Bölümü bir nevi sinema filmi olarak nitelendirebiliriz.. nede olsa tekrarı yok..

Tapatalk 2