- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
abi haberi aldın demi etiketlemiştim seni tilki andre de geri döndü 🙂
Evet aldım çok sevindim bugün Allah nasip ederse akşama istanbuldayımvay dönüyosun ya kazasız belasız gel abi hasret bitiyor o zaman 😀abi haberi aldın demi etiketlemiştim seni tilki andre de geri döndü 🙂
Evet aldım çok sevindim bugün Allah nasip ederse akşama istanbuldayım
iyi yapmışsın abivay dönüyosun ya kazasız belasız gel abi hasret bitiyor o zaman 😀
İnşaallah aslında Cumartesi akşam gelecektim ama hasretinize dayanamadım erkene aldım dönüşü)))))
abi bölüm yorum konusuna niye yazmıyonNerelerdesiniz arkadaslar dunku bolum cok guzeldi reytinglere.moralinizi bozmayin vadi boyle devam etsin reytingler tavan yapacaktir
aga rekor falan gelmez benim hiç ümidim yok doğrusu , yalnıız bölüm süper ötesi ydi böyle devam etsin hiçbir sıkıntı yok benim içinBölüm de full Polat Alemdar vardı o Mısır operasyonu süperdi sonra otel sahnesindeki boruya tırmanma olayı da süperdi.Kısaca her sahne süperdi.Leylanın sahneleri az olacak bu zaten bölümde bir sahnede vardı ama orda güzelliğiyle büyüledi beni İnşallah hiç ayrılmazSonunda Andy Garcia karizmasıyla sahneye çıktı haftaya rekor bir reyting bekliyorum
Gelecek aga gelecek rekor reyting gelecek hem onu boşverde Leyla nasıldı güzellik olarakaga rekor falan gelmez benim hiç ümidim yok doğrusu , yalnıız bölüm süper ötesi ydi böyle devam etsin hiçbir sıkıntı yok benim için
her zaman ki gibi şahaneydi o kısa sürede bile akıllarda kalmayı başardı 😀Gelecek aga gelecek rekor reyting gelecek hem onu boşverde Leyla nasıldı güzellik olarak![]()
İnşallah hiç ayrılmazher zaman ki gibi şahaneydi o kısa sürede bile akıllarda kalmayı başardı 😀
abi en son yolcuydu bakam nerde şimdi, yolculuk dedin de polat ın kısır a gittiği uçakla ışid liderinin ömer babayı kaçırdığı uçak aynıydıİnşallah hiç ayrılmaz@china_shangai
Farkındaysan Ömer baba abdülheyin ölüm haberini aldığında Polattan daha çok üzüldü Polat hiç üzülmediabi en son yolcuydu bakam nerde şimdi, yolculuk dedin de polat ın kısır a gittiği uçakla ışid liderinin ömer babayı kaçırdığı uçak aynıydı
demek ki necati şaşmaz kenan çoban a kızmış bayaFarkındaysan Ömer baba abdülheyin ölüm haberini aldığında Polattan daha çok üzüldü Polat hiç üzülmedi![]()
demek ki necati şaşmaz kenan çoban a kızmış bayao konuda kızgınımm.abdüle vefasızlık edildi...o kadar yılın az birazcık hatırı olsada bi cenaze sahnesi çekselerdi keşke![]()