Doğrudur aga, aklada yatkın hep öyle bir film bekleniyordu. Pana Film'de çevre ülkelerde olan bitene seyirci kalmıyor.Filmin adı Kurtlar Vadisi Suriye olucak.
Doğrudur aga, aklada yatkın hep öyle bir film bekleniyordu. Pana Film'de çevre ülkelerde olan bitene seyirci kalmıyor.Filmin adı Kurtlar Vadisi Suriye olucak.
ve en önemli faktör yine Serdar Akar olucak aga Irak filmini muhteşem çekti bu ondan bile daha iyi olabilir Filistin hiç iyi değildi ne yazıkki.Doğrudur aga, aklada yatkın hep öyle bir film bekleniyordu. Pana Film'de çevre ülkelerde olan bitene seyirci kalmıyor.
Serdar Akar Film projesi için Pana Film'le anlaştığını söylemişti, Kurtlar Vadisi Pusu'nun da başında duracakmış onun varlığı bize güç katacak. Zaten dizinin set resimlerinden de belli oluyor.ve en önemli faktör yine Serdar Akar olucak aga Irak filmini muhteşem çekti bu ondan bile daha iyi olabilir Filistin hiç iyi değildi ne yazıkki.
aynen aga muhteşem bir film bekliyorum Serdar Akar'dan.Serdar Akar Film projesi için Pana Film'le anlaştığını söylemişti, Kurtlar Vadisi Pusu'nun da başında duracakmış onun varlığı bize güç katacak. Zaten dizinin set resimlerinden de belli oluyor.
Filistin ve Gemi olayında hikaye sınırlıydı, Suriye'de daha fazla kan gözyaşı var.
Serdar Akar aga aksiyonun üstadı o yaparsa yer yerinden oynar Filistin filmini Necati Şaşmaz'ın kardeşi Zübeyr çekemedi daha doğrusu beceremedi.aynen aga muhteşem bir film bekliyorum Serdar Akar'dan.
Yönetmen Doğan Ümit Karaca, Genel Yönetmen Serdar Akar. Kolpadan tayyare yapanlar çatlasınSerdar Akar aga aksiyonun üstadı o yaparsa yer yerinden oynar Filistin filmini Necati Şaşmaz'ın kardeşi Zübeyr çekemedi daha doğrusu beceremedi.
amin cümlemizin inşAllahGünaydın arkadaşlar gününüZ bereketli olsun
Yok herhangi bilgi duymadım olsa paylaşırdım. Kesin olan şu filmin olacağı, daha öncede bir gazeteciye açıklamada bulunmuştu.@sürgünüm film projesi neyle ilgiliymiş senin kulağın delilktir
tamam sagol, necati şaşmazda olacak mıYok herhangi bilgi duymadım olsa paylaşırdım. Kesin olan şu filmin olacağı, daha öncede bir gazeteciye açıklamada bulunmuştu.
Necati'siz film olmaz.tamam sagol, necati şaşmazda olacak mı
o zaman kurtlar vadisi ile ilgili olacak proje bu güzel olur işteNecati'siz film olmaz.![]()
maskeli bizi takmıyor sen gidince boşladı burayı@Maskeli Fedai nerelerdesin hiç gözükümüyorsun ben bile tatilde senden daha aktifim)))))
abi özetli olacak aynı tarife yaniVadi simdi saat 20 00 de mi yayinlanacak
önceden de öyleydi maskeli yazın biraz aktifleşti o kadar önceden de yazmazdı pekmaskeli bizi takmıyor sen gidince boşladı burayı