eskidir bu aga öyle mimaskeli bizi beğenmiyor musun
![]()
eskidir bu aga öyle mimaskeli bizi beğenmiyor musun
![]()
set vadsi paylaşmış aga yenide olabilireskidir bu aga öyle mi
@takas sen biliyor muydun bunu?Google Yılanların Öcü yazdım fragmanını izlemek için sonra görsellerde bir şey gördüm. Yılanların Öcü'nün film versiyonunda Necati Şaşmaz oynamış.
http://www.zapkolik.com/video/yilanlarin-ocu-necati-sasmaz-sahneleri-602346
![]()
bakalım ben 12 reytingle açılışı yapacağımızı düşünüyorumHerkesin dizileri başlamış.. biz halen beklemekteyiz. Vadi başlasın da, millet 'dizi' görsün, kendine gelsin.. Kanal perşembeye saçma bir uygulama yapmasa, TNS'yi havaya uçururuz.
Tapatalk 2
bakalım ben 12 reytingle açılışı yapacağımızı düşünüyorum
sana günaydın aga yıllardır biliyorum senin bilmemene şaşırdım@takas sen biliyor muydun bunu?![]()
Ne biliyim aga daha önce araştırmamıştım ki. Daha baksam kim bilir hangi filmlerde oynamıştır.sana günaydın aga yıllardır biliyorum senin bilmemene şaşırdım
tüm diziler bi yana vadi bi yana artık vadiyi bekliyoruz diğerleri kesmiyor bizi
reaksiyonu da gördüm kesinlikle vadiyle mukayese edilmesi söz konusu bile olamazgüzel dizi ama o kadar ötesi yok
![]()
başka yok aga olsa bilirdimNe biliyim aga daha önce araştırmamıştım ki. Daha baksam kim bilir hangi filmlerde oynamıştır.Adam çocukluktan beri oyunculuk yapıyor demek vay be.
![]()
başka yok aga olsa bilirdimustanın oyunculuğuna laf söyleyenlere gülemiyorum bile adam bana göre işini en iyi yapan kişi bugüne kadar 12 yılını vadiye verdi gece gündüz vadide yaşlandı 1 gün olsun çıkıp iş zor çekimler zor falan filan diye ağlamadı
ve bu adam kurtlar vadisinde başrol yani en çok çalışan yorulan adam her türlü aksiyonun içinde
bu adam rolünün gereği ağırlığını çok süper bi şekilde ortaya koyuyor
aksiyon sahnelerinde daha ustası yok adamın silah tutuşu bile ustaca resmen diziden eğitim alıyorsevgisi bile başka ustam benim
![]()
hemde ne özlemek aga hemde ne özlemekÇok özledik gerçekten..
Tapatalk 2
aga %80 i vadiden reji ekibihemde ne özlemek aga hemde ne özlemek
bu arada reaksiyon şuan bitti teknik ekibine bakıyorum yarısı bizim eski teknik ekip mevlana yördeminden tut muaz hazerine ozan aksungur ve birçok isim var
anlaşılan bahadırla cüneyt giderken pana filmin büyük çoğunluğunu da yanında götürmüş
yani bu şu anlama geliyor bizim pana film,n teknik ekibinde baya bi değişiklik olmuş iyi de olmuş gelenler çok daha sağlam
Belki başka filmlerde çocuk figüranlık falan yapmıştır bu filmde oynadıysa.başka yok aga olsa bilirdimustanın oyunculuğuna laf söyleyenlere gülemiyorum bile adam bana göre işini en iyi yapan kişi bugüne kadar 12 yılını vadiye verdi gece gündüz vadide yaşlandı 1 gün olsun çıkıp iş zor çekimler zor falan filan diye ağlamadı
ve bu adam kurtlar vadisinde başrol yani en çok çalışan yorulan adam her türlü aksiyonun içinde
bu adam rolünün gereği ağırlığını çok süper bi şekilde ortaya koyuyor
aksiyon sahnelerinde daha ustası yok adamın silah tutuşu bile ustaca resmen diziden eğitim alıyorsevgisi bile başka ustam benim
![]()
aynen alayını yanlarında almışlar ve tabi eski oyuncularımızında çoğunuaga %80 i vadiden reji ekibi
fırtına estirecek fırtına dur hele agaBelki başka filmlerde çocuk figüranlık falan yapmıştır bu filmde oynadıysa.
Necati Şaşmaz şu an 44, 45 yaşında vardır 12 yıl hiç yorulmadan bıkmadan oynadı adam diziyi sırtladı Allah kolaylık versin yardımcısı olsun gerçekten zor iş en yakınları terketti adamı hala azimle başladığı işi sürdürüyor...
@takas nasıl iş var mı filmde vadiyi tahtından eder miaynen alayını yanlarında almışlar ve tabi eski oyuncularımızında çoğunu
fırtına estirecek fırtına dur hele aga![]()
aga duymamış olayım@takas nasıl iş var mı filmde vadiyi tahtından eder mi![]()