13 Eylül 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kiraz Mevsimi'ne büyük tebrikler.Yeni gününde de kanalının yüzünü güldürmüş. Bakalım ilerleyen haftalarda da bu reytinglerini koruyor mu.

Güllerin Savaşı düşmüş ama bence dizi bir kaç haftaya yeniden 5-6 reytinglere yükselir.

Bugünün Saraylısı çok düşük başlamış.

Güldür Güldür Show iyi gitmiş ve Yılanların Öcü'ün tekrarı da umut vermiş.

Yetenek Sizsiniz'in daha iyi başlayacağını düşünüyordum. Eğer Star'da devam etseydi şimdi en az 7-8 reytingle başlamıştı.

Haftanın en merak ettiğim günüydü ve kazanan tahmin edileceği üzere Fox oldu.:A

Kiraz Mevsimi Abc+1 dışında çok güzel gitmiş. özellikle Ab gurubunda baya şok etti beni. Güne yavaş yavaş oturacaktır ve artış olacaktır bence.:)

Yetenek sizisiniz Türkiye'ye ne olmuş öyle. İlk 5'te olması iyi ama 7 reytinglerden 2-3 reytinglere düşmesi olmadı. program artış yaşar ama. Yavaş yavaş.

Bugünün Saraylısı adeta çökmüş. Ama çok kötü diyorlardı bölüme Hatice hanımda etki edemediyse dizi yakında fosss gider.:)

Adını Sen Koy kötü gitmiş. Sero'ya üzüldüm. Ama yanlış zamanda yayınlandığını söyledik.:(

Güllerin Savaşı totalde bildiğin erimiş. Ben zaten pt2 yolculuğunu hissediyorum buradan.:)

Ali Biçim Show'da Ab'de coşmuş onuda farkettik.:) Sevmedim ben ama iyi gitmesi sevindirici.:A

Kiraz Mevsimi yeni gününde gayet iyi başlamış.
Güllerin savaşı iyi gitmiş diyebiliriz.
Bugünün Saraylısı yeni sezona kötü başlamış , bu oranlarla ocak ayını zor görürler.
Adını Sen Koy kötü gitmiş.

Yetenek Sizsiniz Türkiye kötü gitmiş ama geçen sene bunun sinyallerini vermişti. Acun şuan hiç tedirginlik yaşamıyordur çünkü SURVIVOR'ın başlamasını bekliyor. Survivor sayende baya bir kitle gelecektir Tv8'e .

Öncelikle Fox tv'ye kocaman tebrikler. Kiraz Mevsimi yeni gününde de çok iyi gitmiş.

Kanal D'ye gelince Güllerin Savaşı düşüş yaşamış olsa da günün en fazla izlenen ikinci yapımı. Fakat bence ilk pt2'ye atılacak dizi belli oldu diyebiliriz. Zaten muhakkak haftalık yayın akışında yer açması gerekiyordu. Bu durum biraz acımasız olsa da şart çünkü o kadar çok dizisi varki. Örneğin Poyraz Karayel'in fragmanları dönüyor. Yakın zamanda dizi yayına başlar. Yalan Dünya'yı cumartesi pt1'e beklesem de bence ondan önce Poyraz Karayel dizisi cumartesi pt1 denenebilir. Bakarsınız başarılı bile olabilir. Hayırlısı olsun diyelim.

Fox tv ile Kanal D'yi yorumlamışken Kanal D zirveyi bırakmaz gibi çünkü hala ne gündüz kuşağı tam oturdu ( Çarkıfelek, Cümbür Cemaat ) ne de Kurtlar Vadisi ve nice dizileri başladı. Fakat görünen o ki zirve yarışı Kanal D ile Star tv arasında değil Kanal D ile Fox tv arasında geçecek. Bana kalırsa sezon tam yerine oturduğunda Kanal D zirvede olur ikincilik mücadelesi Foz tv ile Star tv arasında geçebilir.

Star tv Mehmet Ali Erbil'in yarışmasını ya pt2 ye almalı ya da haftasonu haber öncesi gibi düşünülebilir.

Tv8 konusunda aceleci olmamak gerek. Dün biraz göz attım Murat Boz ve Özgü Namal programa renk katmış. Murat Boz ve Eser Yenenler uyumu çok güzel olmuş. Muhakkak ilerleyen zamanda artış yakalayacaktır.

Atv'nin dizisi Bugünün Saraylısı umarım toparlar.

Show tv'de bakalım Fatih Harbiye nasıl gidecek?

acunun tv8 e geçmesi haftanın en az 4 gününün kaderini değiştirmiştir.
cumartesi pazar pazartesi salı
artık acun tehditi yok kanallar için ve haftasonu şimdi tüm kanallar için güzel bi gün özellkle atv bu fırsatı değerlendirmeli haftasonları yıllardır hiçbişey yapamıyordu eğer bu yılda yapamazsa işi zor çünkü acun güçlü değil artık
yst 3 reytinge yaklaşmış düşük tabi
ama benim aklıma şu geliyor vadi zamanında tnt ye geçmişti tnt tv8 den çok daha kötü bi kanaldı kötüden kastım hiç kimse tanımıyordu ve ilk bölüm 10 reyting almıştı o kanalda sonra 14 reyting bile görmüştü
yani aslında acunun programları da en azından 5-6 alabilir prime time da madem o kadar iyi reytingler alıyor orda da alabilir
ki ben acunun çok zeki olduğunu düşünüyorum mutlaka gerekenleri yapacaktır
yani acunun tv8 hamlesi tüm dengeleri değiştirdi star çok düşecek kesin zaten
bu sayede haftanın 4 günü işler değişti cumartesi pazarın zirvesi belli değil pazartesi herşey olabilir
karadayının çok yüksek bi reyting alacağını düşünmüyorum ama en azından rahatlayacaktır o ses eskisi kadar güçlü olmaz
aynı şekil reaksiyon içinde iyi bi gelişme bu acun çok güçlü değil şimdilik
tabi bide ulan istanbul var ama ben zamanla düşeceğini düşünüyorum günü değişir gibime geliyor

kiraz mevsimi baya iyi gidiyor bunu ne kadar sürdürür muamma ama şuan çok iyi
güllerin savaşını izlemek için bi neden yok yazın bişey yok diye açan vardır artık diziler falanda başladı yakında kaldırılacaktır kanal d hala bıkmadı şu dizilerden :D

Mali nin programı iyi başlamamış ama saati yanlış bence de bir de bildiğin bbeb yapmışlar eyvah düşüyorum daha iyiydi :D

Son olarak o kadar düşük ki yorumlamayı bile unutmuşum :D bugünün saraylısı çok kısa sürede kaldırılır aga bu diziyi neden izleyelim bana bi neden söyleyin izlemek için
yav vadi atv deyken sürekli fragmanlarını görüyodum bak kaç bölüm oldu Allah ın aşkına 1 tane değişik müziği yok mu şu dizinin hep aynı ya müzik hep aynı hep
çok sıradan bir dizi şansı hiç yok zaten 2 bile alamamış

kiraz mevsimi iyi gitmis ama sungurlar fatih harbiye birde bence kaçak gelinler 20:00 baslar mali çokuk baslamıs düsüs kesin

Kiraz Mevsimi çok iyi gitmiş , tebrikler diziye oranları normal olarak düşmüş , daha da düşer ileri ki haftalarda :)
Güllerin Savaşı düşmüş normal olarak rakipleri geldi , bölümde sıkıcıydı yanlız hafta güzel bir bölüm bekliyorum :)
YST bence çok iyi başlamış , zamanla yükselip zirveye bile gelebilir :)
Adını Sen Koy yarışması çökmüş , Ben Bilmem Eşim Bilirin çakmasını yapmışlar , tutmayacak demiştik :D Daha da düşer bence.
Bugünün Saraylısı vasat başlamış , çökmüş resmen. Bu sezon işi çok zor diye boşa demedik :)

Kiraz Mevsimi tamda düşündüğüm gibi günün reyting zirvesine oturdu .
yetenek sizsiniz de fena başlangıç yapmamış .
adını sen koy izledim bi 5dk. ben bilmem eşim bilir tarzında olduğunu görüp hemen çevirdim kanalı :D ( yani bence Mali iyi seçim yapmamış bu programı yapmakla hep 2 ci el kullanıyor - EYVAH DÜŞÜYORUM da Eser Yenenler sunmuştu sonra Mali . şimdide ben bilmem eşim bilir tarzı program sunmuş . bence bu programla başarılı olamaz yakında yayından kaldırılır .

GÜNÜN SEVİNDİRENİ: Kiraz Mevsimi (FOX)
Kiraz Mevsimi yeni gününde azıcık düşüş yaşasa da oldukça iyi sonuçlar almış. Ben projeyi sevemesem de bu başarısını göz ardı edecek değilim. Bu yazın Güneşi Beklerken'i olabilir belki (yine de olmasın tabii). Tebrikler...

GÜNÜN ÜZENİ: Adını Sen Koy (Star TV)
Daha önce de demiştim, keşke haber önünde başlasaydı. Bu tür aksiyonlu yarışmalar o kuşağa daha çok uyuyor. Ama kanal Ben Bilmem Eşim Bilir'in yakında başlayacak olması nedeniyle böyle bir karar almış anlaşılan. Gelecek hafta 15.30-16.00 gibi yayınlandığını görebiliriz büyük ihtimalle. Keşke Eyvah Düşüyorum'a devam edilseydi... :(

GÜNÜN ŞAŞIRTANI: Bugünün Saraylısı (ATV)
Bugünün Saraylısı, sezonun ilk bölümüyle aldığı sonuçlarla hayal kırıklığına uğrattı. Peki neden? Tabii ki de Güllerin Savaşı ile karşı karşıya geldiği için. İkisi de müştemilatlı, yalılı, konaklı, entrikalı ve zengin karakterli diziler. Yazdan kalan izleyicisinin avantajını kullanan Güllerin Savaşı karşısında eriyip gitti bu yüzden. Geçen sene de bu sonuçlarla başlayıp yükseldiğine tanık olmuştuk. Belki bu sezon da böyle olabilir.

GÜNÜN SÜRPİZİ: Ali Biçim Show (FOX)
Ali Biçim Show yeni gününde iyi gitmiş. Program hakkında çok pozitif eleştiri yok, ama dünkü konuklar ve sohbet ilgi çekmiş olmalı ki kendi saati için iyi sonuçlar almış. Bakalım Ekim'den itibaren Okan Bayülgen ile nasıl rekabet edecek?

KISA KISA...
- Güllerin Savaşı (Kanal D), dediğim gibi yazdan kalan izleyicisinin avantajını iyi kullandı. Daha taşlar yerine oturmadğı için yaz işleri izlenmeye devam ediyor, ama aldıkları bu sonuçlar yaz dizilerinin biraz daha önemsenmesine neden olursa pek ala. Yine de düştüğünü göz ardı edemeyiz. Denildiği gibi pt-2'ye atılabilir. Sonuçta Ekim'de Ankara'nın Dikmen'i ve Yalan Dünya gelecek, hatta yerine başka bir dizi bile konulabilir.

- Yetenek Sizsiniz Türkiye (tv8), düşük başladı. En azından Star'da aldığı sonuçlardan çok çok uzak. Ama o da O Ses Çocuklar gibi yükselebilir. Gerçi çoğu kişi sırf Özgü Namal için izlemiş galiba, yorumlardan onu anladım. Reytingler böyle kalırsa eğer, Acun Ilıcalı aldığı karardan pişman olacağa benziyor. Acun böylece hem Star'ı, hem de tv8'i tehlikeye soktu. Bakalım işin sonu nereye varacak?

- Dün, Kanal D ve Star'daki iki yabancı filmin de iyi gideceğini söylemiştim. Karanlıklar Ülkesi Uyanış (Kanal D) ve Muhteşem Yaratıklar (Star TV), kendi saatleri için iyi gitmiş. KUÜ, Gülfem'in rüzgarını kullanarak rakibini kılpayı sollamış, ama MY de başarılı sonuçlar almış. Bunda TV'de ilk kez yayınlanması ve genç kitlenin ilgisini çekebilecek bir film olmasının avantajı da var. İki filmi de tebrik edelim...

- Güldür Güldür Show (Show TV)'un tekrarı yine iyi gitmiş. Tabii eskisi gibi değil, ama oldukça iyi. Yaz boyunca bütün kanal programın tekrarlarından geçindi zaten. Her gün olduğu gibi yine tebrikler. Bakalım, gelecek hafta başlayacak olan Fatih Harbiye böyle sonuçlar alabilecek mi?

- Show'un gündüz kuşağı programları yine iyi sonuçlar almış. Cumartesi Sürprizi, Evrim Akın ile Ev Kuşu ve Lezzet Haritası, kendi saatlerine göre harika ilerliyor. Kanal bu programları yayından kaldırmaktan vazgeçmeseydi bu sonuçları alması bile hayaldi.

- FOX Ana Haber, son günlerde zirvede. Kiraz Mevsimi'ni beklerken haberi izleyen çok kişi varmış demek ki, bazı güçlü rakiplerini sollamayı başarmış. Zaten haftasonu haberleri, hafta içinden daha fazla izleniyor. KM ve OHB'nin başlamasını bekleyen izleyicilerin çokluğu haberin işine yarıyor kısacası...

- Haberlerde FOX-Star-Kanal D rekabeti yaşanır dedim, ama ATV ile Show TV de ciddi bir yükseliş yaşayarak "yarışta ben de varım" dedi. Bakalım neler olacak?

Bu sezonun surpriz kanalla fox Show olcak kesin Ha Bide Birileri gecen sefer Guldur Guldur bosluktan izleniyor demislerdi dun de ekranda baya Proje vardi Ama guldur guldur yine ilk5 de demekki Boslukdan digil Sevdikleri icin izliyolar Turk Halki Bu arada bugun 2yeni dizi basliyor Ekranda Guldur Guldur tekrari olmasi belli ki yapimcilarini kokutucak neyse Guldur Guldur farki bu

@Bully bu starcı arkadaşlar transfer ettiğimiz ANASININ OĞLU programını beğenmezlerdi :D Adını Sen Koydan 5 kat daha iyi reyting alıyor :F

• Kiraz Mevsimi, yeni gününe hemen adapte olarak, yüksek reytingle başlamış. Cuma günü aldığı iyi reytigleri, Cumartesi günü de sürdürüyor. Bu da Fox TV'nin iyi bir hamle yaptığını gösteriyor. İyi bir kitle edindi. Sosyal medyadaki yoğun ilgi, reytinglere de yansıyor. Çok hızlı yükseldi ve o hızla devam ediliyor.
  • Güllerin Savaşı'nda düşüş var. Bunun en büyük etkeni, Kiraz Mevsimi ile aynı günde yayınlaıyor olması.Geçen haftaya göre büyük düşüş yaşamış ve daha da düşüş sürebilir.
  • Güldür Güldür Show'un yeni bölümleri hariç, tekrar bölümleri de iyi gidiyor. Mâlum insanların gülme ihtiyacını karşılıyor. Öne çıkan tek komedi yayını.
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye, tv8'in yeni ve duyulmamış olmasından dolayı, bu kadar düşük başlıyor. Genelde en üstlerde görürdük ama bu kez bu olmuyor. Yeni kanala göre iyi başladığını söyleyebilirim. Daha da yükselecektir. Her bölüm, yeni bir yükseliş.
  • Bugünün Saraylısı yeni sezona hazır değilmiş gibi başladı. Reyting anlamında geçen sezonu bir hayli aratan reytingler almış.
  • Ali Biçim Show'da reyting anlamında yükselme var gibi. Program iyi konuk alsın, daha da yükselebilir. Genelde sunucu değil, konuk kaale alınarak izleniyor.
Kiraz Mevsimi, Cuma'dan Cumartesi'ye; Güllerin Savaşı, Salı'dan Cumartesi'ye alınmıştı. En kârlı çıkan Kiraz Mevsimi oldu. Bugünün Saraylısı yeni sezona iyi başlamadı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin zamanla yükseleceğini düşünüyorum.

acun vasat başlamış:DStaımda olsaydı şimdi 7 reyting almıştı:D
Geçen sezon starımda başladığında yeni bölümü 7 özeti 4 reyting almıştı ama şimdi yeni bölümü starımda yayınlanan bölümün özetini bile geçememiş:DOh olsun macuna:D
memoşumla adını sen koy çok kötü zaten demiştim ilk kısımlar kötüydü diye star bu günü kazanmak istiyorsa mehmet ali ile huysuz virjinli benzemez kimse sanayı cumartesi koysun o zaman harikalar yaratır.
güllerin savaşı vasat:DÇalıkuşum da bu oranları alırken kanal d pt2 ye koymuştu diziyi.Bu da öyle olur.
kiraz mevsimi şu anlık iyi gidiyor ayaz öykü ikilisini izliyor millet ama keremzeynep ikilisini de izliyorlardı yani kiraz mevsii düşüş yaşayacaktıR.Ama inşallah yaşamaz da devam eder:)

Dun bugünün saraylisina beş dakika baktım saçma sapan senaryolarına devam ediyorlar hemen kanal değiştirdin. Dun @destere izlediğini söylemişti hatta @ sürgünüm bile izliyom demişti ama bu reytinglere göre onlar bile izlemiyormus))))

Kiraz Mevsimi mevsimi değiştiği halde düşüş yaşamamış :A
Bugünün Saraylısı çökmüş
Fatih Harbiye de başlayınca iyi gidecek gibi gözükmüyor
Bu yılın cumartesisinde Kiraz Mevsimi zirvede devam edecek gibi
Ama Şefkat Tepe'yi seyirci bırakır mı belli olmaz

Yetenek Sizsiniz Türkiye fena başlamamış, ilerleyen haftalarda yükseleceğini düşünüyorum ben

Bugünün Saraylısı yeni sezonun ilk bölümünde çökmüş adeta

Şefkat Tepe tekrarlarıyla ortalama sonuçlar almış

Adını Sen Koy'un saati kesinlikle yanlış, düşükte başlamış zaten