Reaksiyon Bütçesiyle Tarihe Geçti

Nedense bu dizinin başarılı olacağına inanıyorum. Erdal Beşikçioğlu dışında profesyonel diyebileceğim başka oyuncu yok. Ayrıca bu kadar bütçe harcandığına da inanasım gelmiyor.

benim tek korktuğum nokta bahadır ve cüneyt onlar ilk defa vadiden sonra sağlam bi işe giriyolar bakmayın diğer yazdıkları dizilere trt1 de falan p2 de yayınlanan siyasi dizilerdi onların tutma amacı bile yoktu :D hobi olsun diye yazıyolardı :D
ama bu diziyi tutturmak için herşeyi yapacaklardır özellikle bahadır
@-KADİR- nerde aga o dediğin
bunlar kendini fazla kaptırmış daha perşembe olmadı dursunlar hele sabretsinler bi :D

benim tek korktuğum nokta bahadır ve cüneyt onlar ilk defa vadiden sonra sağlam bi işe giriyolar bakmayın diğer yazdıkları dizilere trt1 de falan p2 de yayınlanan siyasi dizilerdi onların tutma amacı bile yoktu :D hobi olsun diye yazıyolardı :D
ama bu diziyi tutturmak için herşeyi yapacaklardır özellikle bahadır
@-KADİR- nerde aga o dediğin
bunlar kendini fazla kaptırmış daha perşembe olmadı dursunlar hele sabretsinler bi :D
vatan daki kadın köşe yazısında yazmış algı yaratmak için de kurtlar vadisinin resmini koymuşlar habere

Ak kara bu hafta kendini belli eder ama reaksyonun pazartesi sansi yok buyuk ihtimal carsambaya alacaklardir belki de persembe:)))))

Pazartesi o ses turkiye baslayacak karadayi var bence bugun hic sansi olmaz bu iki yapimda 10 reytingler civari aliyorlar carsamba gunu iki haneli reyting alan hicbir yapim yok eger carsamba bayanlarin izledigi diziler fazlaysa birtane de erkek isi olmasinin bir mahsuru yoktur diye dusunuyorum:))))

Pazartesi o ses turkiye baslayacak karadayi var bence bugun hic sansi olmaz bu iki yapimda 10 reytingler civari aliyorlar carsamba gunu iki haneli reyting alan hicbir yapim yok eger carsamba bayanlarin izledigi diziler fazlaysa birtane de erkek isi olmasinin bir mahsuru yoktur diye dusunuyorum:))))
o ses türkiye eski reytingini alrsa bir sıkıntı yok ama tv8 de reytingleri ciddi şekilde düşecektir

Düşünsenize o kadar para harcanıyor, ama 3-4 reyting alabiliyor...
Dizilerin konuşulması için bu tür haberler çıkarılıyor, ama sonra yalan olduğu ortaya çıkıyor. Ama reytingler düşük gelirse Star'ın ne yapacağını merak ediyorum. Ulan İstanbul, bomba gibi zaten. Karadayı'nın reytingleri silip süpüreceği de ortada. İlerleyen haftalarda O Ses Türkiye'nin de diziden seyirci çalabileceğini düşünüyorum. Bakalım, bu zorlu gecede neler yapacak? :)

hadi bakalım o zaman reaksiyona fatiha yı burda hep beraber okuruz 😀
Pazartesi hic sansi yok ancak carsamba olursa olur baska da olmaz:)))))sonra 4-5 reyting kanali asla memnun etmez sonucta pahali bir yapim star zaten kurt seyidi sirtinda tasiyarak hamallik yapiyor reaksyon ona fazla gelir :))))))

amann ben hiçç vadi reyaksiyon kıyaslaması ayrımı yapmadan iki dizidende zevk alıp iki dizininde tadını çıkarmayı düşünüyorum:Z:Z:Z
sıkı bir kenan ve karadayı hayranı olarak reyaksiyon ve karadayı aynı günde olmasına rağmen ben yine bu iki diziyide ayrım yapmadan ikisininde tadını çıkarıcam birini canlı izler bitince diğerinede netten bakar 2 harika dizinin tadını aynı akşamda almanınz evkiyle yatarım zirvede ister karadayı ister reyaksiyon olsun ikiside benim işime geliyor o yönden şanslıyım ben her hafta pazartesi bir dizim zirvede olması garanti oldu böylece karadayı yada reyaksiyon fark etmez bana :love1::love1::love1:

Karadayı'nın karşısında yayınlanmasa mutlaka izlerdim, tekarlarına rastlarsam izlerim artık. Nettende izlemeye çalışacağım. Aksiyon dizisi olacağı için bizim reytinglerden de bir kaç puan alacaktır. Arada kazanan farklılık yarattığı için Ulan İstanbul olacaktır.:)

evt anladım da konuya açan kişiye sorabilir yani , sanki yorumunda onu suçluyormuş gibi gözüküyor :)
suçlamaktan ziyade haberdeki farklılığı ortaya koyuyor diğer dizileri de işin içine katınca daha farklı oluyor ama haberin aslındaki sadece kurtlar vadisi ni geçti deyince haber farklılaşıyor takas ında dediği gibi burda kurtlar vadisi ne yönelik bir taarruz var takas da buna dikkat çekmek için bunu belirtiyor gibi geldi bana da 🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,635
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy