Reaksiyon Bütçesiyle Tarihe Geçti

suçlamaktan ziyade haberdeki farklılığı ortaya koyuyor diğer dizileri de işin içine katınca daha farklı oluyor ama haberin aslındaki sadece kurtlar vadisi ni geçti deyince haber farklılaşıyor takas ında dediği gibi burda kurtlar vadisi ne yönelik bir taarruz var takas da buna dikkat çekmek için bunu belirtiyor gibi geldi bana da 🙂
aynen :)

evt anladım da konuya açan kişiye sorabilir yani , sanki yorumunda onu suçluyormuş gibi gözüküyor :)

Biz engelliyiz Takas ile. Eğer oradaki eklememi soruyorlarsa hemen belirteyim. Muhteşem Yüzyıl ve Kurt Seyit Şura'da bu konuda baya üstün olduğu için ekledim. Ne yazdığını göremediğim için biraz gecikti ama bu iki dizininde en çok kazanan dizi olduğu ile ilgili haberleri çıktı yada maliyeti yüksek olan diziler arasında yer aldı. Zaten bu belirsizlikten solayı Bu ikisini ekledim. @-kadir-

Biz engelliyiz Takas ile. Eğer oradaki eklememi soruyorlarsa hemen belirteyim. Muhteşem Yüzyıl ve Kurt Seyit Şura'da bu konuda baya üstün olduğu için ekledim. Ne yazdığını göremediğim için biraz gecikti ama bu iki dizininde en çok kazanan dizi olduğu ile ilgili haberleri çıktı yada maliyeti yüksek olan diziler arasında yer aldı. Zaten bu belirsizlikten solayı Bu ikisini ekledim. @-kadir-
anladım ben seni :)ama takası yorumu hoş değildi şahsen :)

Çok şişiriliyor dizi ama reytinglerinin pek iyi geleceğini düşünmüyorum. :)

Bence dizi 2.sezona kalırsa yüksek reytingler alabilir, ama fragmanlarla dizilerin kendisi arasında bariz fark olan dizilerin de olduğunu da unutmayalım.

kesin izleyeceğim. Selen Soyder var çünkü :D bide dizide İbrahim Çelikkol da olduğuna göre dizinin gayet başarılı olucağını düşünüyorum . amma nedense bu tip diziler Türkiye de tutmuyor mesela 20 dakika , SON . bu diziler yurtışında Azerbaycan da felan baya bir illgi görmüştü. umarım bu dizininde kaderi onlar gibi reyting hüsranıyla bitmez.

kaliteli yapım işte eminönü karaköyde çekiliyor bombalar patlatıyorlar gemiler uçaklar bombalar yani normal:)

Reaksiyon, vadinin tahtına oturmadan önce kendine taht yapacak ve ginese girecek. Turkiyenin en büyük bütçeli dizisi tutmadı olarak))))

Merakla bekliyoruz diziyi :Z
İbrahim Çelikkol ve Erdal Beşikçioğlu gibi iyi isimler var tabiki :D
Erdal Abi ile gezi olaylarında az mı gezdik :F