cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,571
- Puanı
- 1,060
Evet çok özlenmiş 1E1K1Ç. Hem zaten ilk bölüm çok başarılıydı. Çok güldüm.Güldür Güldür cok iyi başlamis. Yazın tekrar reytinglerinden boyle bi sonuç bekliyordum. 1 erkek 1 kadın 1 çocuk muhteşem başlamış. Belli ki çok özlenmiş. Aramızda Kalsında biraz sallanma var.
Aynen FOX'ta 2 reyting bile alamıyordu. Ama Komedi Dükkanı da Star'dayken 2'li reytinglerde gidiyordu sonra yükseldi. Galiba yeni yeni farkına varılıyor bu tür programların. Eminin ÇGHB da tekrar başlasa 8-9 da o alır. Senelerdir tekrarları yayınlanıyor.Herhalde gelecek sezon kanallar yaz dizilerine daha önem verir. Bu sene yaz dizileri çok başarılı gidip yüksek reytingler aldılar ve şimdi kış sezonuna da iyi başladılar. Aynı başarıyı ne kadar sürdürürler muamma ama 1-2 ay daha sürdürseler bile toplamda 4-5 ay iyi reytingler alan dizi kanalını memnun etmiş olur herhalde. Her dizi 2-3 sezon sürecek diye bir şey yok.
Bir Erkek Bir Kadın Bir Çocuk iyi başlamış, bu kadar üst sıraları her zaman göremese de kendi saat diliminde iyi oranlar alacaktır.
Güldür Güldür Show gerçekten eşi benzeri görülmemiş bir başarıya imza ediyor. Yıllardır ekranda olan fakat reytingleri yerlerde sürünen bir iş bir anda reyting makinesine döndü.
Belirttiğim yere katılıyorum. Programa 1 dakika bile tahammül edemiyorum ben. Ergen ergen yapılan espiriler birde herkes aşırı derece gülüyor ama bırak gülmeyi tebessüm bile edemiyorum programa.rakiplerimiz coşmuş gerçekten
ama vadi alışık bunlar hep zorlu rakiplerle mücadele içinde olmuştur haftaya bu rakiplerin yanına bi de bjk ve ts maçları geliyor vay arkadaş inanılmaz bişey
çarşamba günü bomboşken şu güne bak
güldür güldür yazdan belli etmişti zaten tekrarları da iyi gidiyordu benim anlamadığım program komik değil ki millet neye gülüyor ya da bende mi sorun var
çok güzel hareketleri kaç defa izlememe rağmen tekrarlarında yine çok gülüyorum ama bu program çok yapmacık geliyor bana oyuncuları yapmacık
haftaya kesin düşecek zaten de 5 üstü kalır gibi
kocamın ailesi büyük başarı gösteriyor gerçketen tebrik etmek lazım fox tv artık kendini net bi şekilde hissettiriyor
aramızda kalsın dizisi çok kötü gitmiş ben bu dizinin sezonu tamamlayacağını düşünmüyorum star maçlarla idare etmeye çalışacaktır 3 bile alamamış
haftaya dengeler alt üst olacak bomba gibi gelen vadi
bjk ve ts maçları
bakalım
benim düşüncem vadi en az 13-14 reytingle zirvede olur
2.bjk maçı olur 9-11 reyting alır
sonra güldür güldür gelir 5 civarı alır
sonra da kocamın ailesi gelir ama düşüş yaşayabilir
Güldür güldür haftaya asıl oranlarına döner aramızda kalsın bu haliyle 2 alıyıorsa Vadi geldiğinde 1 e kadar düşer.Vadi ilk bölüm çok bomba etkisi yaratacakKardeş ne güldür güldürü ya millet boşluktan bakıyor o programa bende boşluktan izleidm dün biraz Vadi son yılların en mğthiş sezonuyla geliyor 15 ortalamayla gideriz bu yıl yani rakiplere açık ara fark atacazBoslukdan mi bakiyor ne yani bikere Bosluktan bakılan program Bu kadar sevilmez izleyci de biyere kadar İzler Hemde ama Bıkmadan İzliyolar Cook seviliyor Program Simdi Gelelim senin Pusu analizine Yillardir Farkli bisey gormedim ben Bu sezon Farkli olan Ne onu da gormedim Yoo eger Pusu Karsisinda Guldur Guldur ve Kocamin Ailesi 6alirsa bu sefer Pusu da sorun var demektir cunki televizyonun en pahali projesi Haftaya reytingleri merak ediorum ama Rakipleri Guclu benden demesi
hee bi de o var a deseler seyirci kendi parçalıyor gülmekten işte ona daha da gıcık oluyorum benBelirttiğim yere katılıyorum. Programa 1 dakika bile tahammül edemiyorum ben. Ergen ergen yapılan espiriler birde herkes aşırı derece gülüyor ama bırak gülmeyi tebessüm bile edemiyorum programa.
Komedi Dükkanı TRT'deyken iyi reytingler almıştı. Star'da iyice kendini tekrar etmeye başlamıştı ve bir noktadan sonra konuk falan almamaya başlamışlardı o nedenle çok düştü. ÇGHB zaten zamanında 8-9 çok aldı.Kanal D ile FOX bu sezon kapışacak gibi. Star bence zirve yarışında olmayacak.
Kocamın Ailesi hala çok iyi gidiyor. Ben tutmasına ihtimal vermemiştim bravo.
1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk muhteşem başlamış. Umarım zamanla A/B'de 5'i de geçer.
Güldür Güldür muhteşem gitmiş. Show TV bir yapımın tekrarlarla nasıl yükselebildiğinin örneğini verdi bize. Yayın hayatının en iyi reytinglerini almış program. Hatta Perşembe zorlu gün olmasına rağmen. Çarşamba olsaydı belki 8 bile alırdı.
Aramızda Kalsın çok kötü başlamış. Yalan Dünya Totalde 3'ün altına inince demediğini bırakmayanlara eyvahlar olsun çok üzüldüm. Sırf Binnur Kaya için iyi reyting almasını istiyorum dizinin.
Kanal D'deki film iyi gitmiş. Vadi gelir alır zirveyi.
Aynen FOX'ta 2 reyting bile alamıyordu. Ama Komedi Dükkanı da Star'dayken 2'li reytinglerde gidiyordu sonra yükseldi. Galiba yeni yeni farkına varılıyor bu tür programların. Eminin ÇGHB da tekrar başlasa 8-9 da o alır. Senelerdir tekrarları yayınlanıyor.
çghb şimdi aynı kadroyla başlasın bu güldür güldürü çok rahat geçer hatta millet çghb ı izleyince güldür güldür düşer zatenKomedi Dükkanı TRT'deyken iyi reytingler almıştı. Star'da iyice kendini tekrar etmeye başlamıştı ve bir noktadan sonra konuk falan almamaya başlamışlardı o nedenle çok düştü. ÇGHB zaten zamanında 8-9 çok aldı.
Öyle ama ÇGHB ekibini bir daha özel günler dışında bir araya getiremezler herhalde.çghb şimdi aynı kadroyla başlasın bu güldür güldürü çok rahat geçer hatta millet çghb ı izleyince güldür güldür düşer zaten
harbiden hepsi ayrı ayrı dizilerdeler artık meşhur oldular çok zorÖyle ama ÇGHB ekibini bir daha özel günler dışında bir araya getiremezler herhalde.
+1Yorumlara bakınca gülüyorum. Aramızda Kalsın biraz düşük başladı diye hemen final yaptırmışsınız. Bir kaç hafta daha bekleyin öyle konuşun bence.