11 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Kocamın Ailesi'nin son zirve sevinci bu
Güldür Güldür yeni sezona iyi başlamış
İki Dünya Arasında düne göre 3 gruptada ufak düşüşler yaşamış
Küçük Kıyamet oranlarını arttırmış bu hafta da

** öncelikle kocamın ailesini kutlarım, rakipler çoğaldıkça banamısın demiyor, yoluna 1. likle devam ediyor.

** güldür güldür baya bi şaşırttı. her üç kategoride de çok başarılı gitmiş, show için iyi bi lokomatif oldu. bu oranlarla devam eder. :)

** aramızda kalsın'ın çöküşe geçeceğini tahmin etmiştim, kocamın ailesi karşısında toparlanması zor artık. star'ın o kadar dizisi varken fazla dayanmaz buna. :)

** vadi bu rakipler karşısında iyice düşer :):)

**1e1k1ç beklentilerin üstünde. sezonu bo oranlarla geçirse yeterli bence.

'Kocamın Ailesi' ve 1 erkek 1 kadın 1 çocuk çok iyi oranlar almış.. Haftaya Vadinin Başlaması izleyici kitlesini değiştirmez neticede seyircileri iki dizininde çok farklı.. güldür güldür show kötü etkilenir :)

hee unuttum yorumlamayı 1 erkek 1 kadın çocukta iyi başlamış tabi daha üstüne çıkamaz haftaya hatta çakılabilir ama bu seviyede gitmesi yeterlidir dizi için

hee bi de o var a deseler seyirci kendi parçalıyor gülmekten işte ona daha da gıcık oluyorum ben :D
çghb da öyle değil mesela gerçi orda herşey komikti ama gerçekten komik olan yerde sende onlar gibi gülüyosun
bu güldür güldürde seyirci kendini parçalıyor gülmekten benim ağzım oynamıyor neye gülüyorlar başka bişey mi izliyolar orda diye merak ediyorum :D
ali sunalı çok severim hem hemşerim hemde efsanenin oğlu ama programını hiç beğenmiyorum çghb ın çok çok çok altında​
Malatyalı mısın? 😵

GÜNÜN SEVİNDİREN(LER)İ: Kocamın Ailesi (FOX) ve Güldür Güldür Show (Show TV)
Kocamın Ailesi'ni bir türlü sevemesem de iyi sonuçlar almayı başarmış, ama son birinciliği olduğu doğru. KVP'yi de sevmiyorum, ama KA'yı sollamasını istiyorum. Güldür Güldür'ün de iki kanalda birçok tekrarı yayınlandı. Böylece yeni sezon için iyi bir hamle olmuş oldu. Tebrikler...

GÜNÜN SÜRPRİZİ: 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk (FOX)
Severek izlediğim yapım ilk defa bu kadar yüksek reytingler alıyor. Star'daki ilk bölümünde bile o kadar almamıştı. Diziye gelirsek, yine harikaydı! FOX, diziyi kendi bünyesine katarak iyi bir hamle yapmış diyebiliriz... :)

GÜNÜN ŞAŞIRTANI: Aramızda Kalsın (Star TV)
Bazı okuyucular dizinin aldığı sonuçlar nedeniyle biteceğini sevinerek söylüyor. Onlara mesajım, lütfen bilmişlik yapmayın. Dizinin ilk bölüm sonuçları da aşağı yukarı böyleydi, sonralarda yükseldi ve KVP'ye meydan okumaya başladı. Gelecek hafta Beşiktaş maçı olacağı için geç yayınlanacak, belki bu yüzden yükselebilir. Ama aile dizisi olduğu için pt-2'ye atılma gibi bir ihtimali yok. Her şeye rağmen sonraki haftalarda yükseleceğine olan inancım tam...

İlk bölüm sonuçları;
Total:
7ARAMIZDA KALSINSTAR TV19.09.201319:58:3521:51:233,5210,0734,93
AB:
4ARAMIZDA KALSINSTAR TV19.09.201319:58:3521:51:234,0713,6329,83
Gördüğünüz gibi ilk bölümde daha düşük sonuçlar almış, ama zamanla yükselmiş. O yüzden ilerleyen bölümlere bakmak en doğrusu...

KISA KISA...
- Herkül: Efsane Başlıyor (Kanal D) ve İlk Aşk (Star TV) filmleri kendi saatlerine göre oldukça iyi sonuçlar almış. Diziler ve programlardan sıkılanlar alternatif olarak filmlere yönelmiş.

- Cem Yılmaz'lı Var Mısın Yok Musun (tv8) tekrarı da oldukça iyi gitmiş. Ben bu kadar izleneceğini düşünmezdim, ama gayet başarılı sonuçlar almış...

- Müge Anlı (ATV) da rakiplerine fark atmaya devam ediyor. Sabahın 10'unda o kadar izlenmek herkesin harcı değil. Zahide Yetiş de yazın aldığı sonuçlardan uzak kalsa da bence iyi. Bakalım Çarkıfelek ve Seda Sayan Show ile karşılaşınca neler yapacak?

- Günlük dizilerden bahsetmeye çok gerek yok. Unutma Beni yükselmiş. Star'ın günlük dizileri yine sevindirirken, Alın Yazım şaşırtmaya devam ediyor. Tutacağını bile düşünmezken böyle sonuçlar alması oldukça iyi...

- Haberlerde de FOX-Kanal D-Star ve Show rekabeti devam ediyor. KA ve GGS sayesinde iki kanalın haber bültenleri daha fazla izlenmiş, bu da dikkat çekici bir başka detay olsun...

Yorumlara bakınca gülüyorum. Aramızda Kalsın biraz düşük başladı diye hemen final yaptırmışsınız. Bir kaç hafta daha bekleyin öyle konuşun bence.
+2

Son düzenleme:
Aramızda Kaslın düşük ''başladı'' ama önümüzdeki haftalarda eminim ki yükselecektir :) Dünkü bölüm çok tempolu değildi ayrıca :)

Güldür Güldür çok iyi gitmiş helal olsun Show'un gereçkten iş yapan programı.

Kocamın Ailesi zirveye çok alışmasın, final kaçınılmaz :A

Velhasılı kelam; Dizi seyircileri tam oturmadığı için yazdan kalan işler iyi oranlar almaya devam ediyor, eğer gerçek oranları görmek istiyorsak Ekim'in ortalarına kadar beklemeliyiz :)

Herseyi gectim foxu tebrik ederim, 1e1k süper başlamiş:) Guldur Guldur kanal d hariç tum kanalları dolaştı ve showda yuzu "güldü"ona da bi tebrik:)

Güldür Güldür Show'a tebrikler. :)

1 Erkek 1 Kadın çok iyi başlamış, beklemiyordum tebrikler. :)

'Kocamın Ailesi' ve 1 erkek 1 kadın 1 çocuk çok iyi oranlar almış.. Haftaya Vadinin Başlaması izleyici kitlesini değiştirmez neticede seyircileri iki dizininde çok farklı.. güldür güldür show kötü etkilenir :)
Senin yorumuna göre Vadinin izleyicileri Kocamın Ailesi ile farklı oluyor ama nasıl oluyorsa Güldür Güldür ile aynı oluyor. :D
Güldür Güldür sonuçta geçen sezon da Vadi ile karşılaştı ve çok iyi gitti ama Kocamın Ailesi şimdi iyi gidiyor diye fazla büyütüyorsunuz. Bir kaç haftaya 4 reytinge düşünce nasıl yorumlar yapılacak merak ediyorum. :)

Kocamın Ailesi zirveyi bırakmamış ama hafif Ab'de kan kaybetmiş Güldür Güldür sebebiyle umarım oradada toparlar.:Z Diziciğim Abc'de 7 reytingide geçmiş birazdan oturup izliyorum.:Z

Aramızda Kalsın vasat girmiş sezona. Ama şuda var 'Ben demiştim.:A'

Güldür Güldür yzın bol tekrarla geniş bir kitle kazandı zaten. Yeni sezona böyle girmesi şaşırtıcı değil. Tebrikler.:D

'Kocamın Ailesi' ve 1 erkek 1 kadın 1 çocuk çok iyi oranlar almış.. Haftaya Vadinin Başlaması izleyici kitlesini değiştirmez neticede seyircileri iki dizininde çok farklı.. güldür güldür show kötü etkilenir Guzel Sallamissin Vallah Guldur Guldur Gecen sezon Pusu karsisinda 5ustu aldigi oranlar oldu be Bence dogru Bakin Bu sezon da resmen İzleyci kitlesin de artirdi nasil etkilenir bilemem Siz Nerden hangi kafayla Hangi mantikla Bu tahmini yaptiniz bilmiyorum ama Bir Gercegi soyluyum Korkma Ama Guldur Guldur 5.70den dusuk gelmesi imkansizzzz zamanla alisirsiniz Neyse Haftaya sonuclari bekliyom Pusudan bu sezon 15bekliyen izleycilere lafim neyse Pusu da bilsin ki Rakibi guclu​

Buradan da artık anlıyoruz ki 'FOX' herkes tarafından çok benimsenmiş bir kanal olmuş. Dizi Total'de ve ABC1'de artış yaşamış. AB'de ise çok az düşmüş, o kadar da olur zaten. :)

Bir Erkek Bir Kadın Bir Çocuk ise müthiş başlamış. Tutmasına çok sevindim. :)

Artık 'FOX' çok güçlü bir kanal ve inşallah en kısa zamanda Türkiye'nin en çok izlenen kanalı ünvanı hep bizde kalacak! :) :) (Ki zaten bu üvan şu an bizde. :) :))
FOX ciddi yükselişte olacak dediğin gibi bu sezon..

Salı; Emanet tuttu
Perşembe; Kocamın Ailesi tuttu
Cuma; Karagül zaten başarısı ortada
Cumartesi; Kiraz Mevsimi tuttu
Pazar; O Hayat Benim başarılı

FOX ciddi yükselişte olacak dediğin gibi bu sezon..

Salı; Emanet tuttu
Perşembe; Kocamın Ailesi tuttu
Cuma; Karagül zaten başarısı ortada
Cumartesi; Kiraz Mevsimi tuttu
Pazar; O Hayat Benim başarılı
FOX çok başarılı ilerliyor. 7 yılda bu başarı takdire şayan! :) :)

çghb şimdi aynı kadroyla başlasın bu güldür güldürü çok rahat geçer hatta millet çghb ı izleyince güldür güldür düşer zaten :D
Simdi baslasin hadi ama Her 2side izlenir Guldur Guldur dusmez izleyci bu tarz projeler gormek istiyor