GÜNÜN SEVİNDİREN(LER)İ: Kocamın Ailesi (FOX) ve Güldür Güldür Show (Show TV)
Kocamın Ailesi'ni bir türlü sevemesem de iyi sonuçlar almayı başarmış, ama son birinciliği olduğu doğru. KVP'yi de sevmiyorum, ama KA'yı sollamasını istiyorum. Güldür Güldür'ün de iki kanalda birçok tekrarı yayınlandı. Böylece yeni sezon için iyi bir hamle olmuş oldu. Tebrikler...
GÜNÜN SÜRPRİZİ: 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk (FOX)
Severek izlediğim yapım ilk defa bu kadar yüksek reytingler alıyor. Star'daki ilk bölümünde bile o kadar almamıştı. Diziye gelirsek, yine harikaydı! FOX, diziyi kendi bünyesine katarak iyi bir hamle yapmış diyebiliriz...
GÜNÜN ŞAŞIRTANI: Aramızda Kalsın (Star TV)
Bazı okuyucular dizinin aldığı sonuçlar nedeniyle biteceğini sevinerek söylüyor. Onlara mesajım, lütfen bilmişlik yapmayın. Dizinin ilk bölüm sonuçları da aşağı yukarı böyleydi, sonralarda yükseldi ve KVP'ye meydan okumaya başladı. Gelecek hafta Beşiktaş maçı olacağı için geç yayınlanacak, belki bu yüzden yükselebilir. Ama aile dizisi olduğu için pt-2'ye atılma gibi bir ihtimali yok. Her şeye rağmen sonraki haftalarda yükseleceğine olan inancım tam...
İlk bölüm sonuçları;
Total:
7 | ARAMIZDA KALSIN | STAR TV | 19.09.2013 | 19:58:35 | 21:51:23 | 3,52 | 10,07 | 34,93 |
AB:
4 | ARAMIZDA KALSIN | STAR TV | 19.09.2013 | 19:58:35 | 21:51:23 | 4,07 | 13,63 | 29,83 |
Gördüğünüz gibi ilk bölümde daha düşük sonuçlar almış, ama zamanla yükselmiş. O yüzden ilerleyen bölümlere bakmak en doğrusu...
KISA KISA...
- Herkül: Efsane Başlıyor (Kanal D) ve İlk Aşk (Star TV) filmleri kendi saatlerine göre oldukça iyi sonuçlar almış. Diziler ve programlardan sıkılanlar alternatif olarak filmlere yönelmiş.
- Cem Yılmaz'lı Var Mısın Yok Musun (tv8) tekrarı da oldukça iyi gitmiş. Ben bu kadar izleneceğini düşünmezdim, ama gayet başarılı sonuçlar almış...
- Müge Anlı (ATV) da rakiplerine fark atmaya devam ediyor. Sabahın 10'unda o kadar izlenmek herkesin harcı değil. Zahide Yetiş de yazın aldığı sonuçlardan uzak kalsa da bence iyi. Bakalım Çarkıfelek ve Seda Sayan Show ile karşılaşınca neler yapacak?
- Günlük dizilerden bahsetmeye çok gerek yok. Unutma Beni yükselmiş. Star'ın günlük dizileri yine sevindirirken, Alın Yazım şaşırtmaya devam ediyor. Tutacağını bile düşünmezken böyle sonuçlar alması oldukça iyi...
- Haberlerde de FOX-Kanal D-Star ve Show rekabeti devam ediyor. KA ve GGS sayesinde iki kanalın haber bültenleri daha fazla izlenmiş, bu da dikkat çekici bir başka detay olsun...
Yorumlara bakınca gülüyorum. Aramızda Kalsın biraz düşük başladı diye hemen final yaptırmışsınız. Bir kaç hafta daha bekleyin öyle konuşun bence.
+2