Kurtlar Vadisi Pusu - 230.Bölüm Fragmanı / Yeni Sezon

yıllardır polat ı hep atın üstünde bir aksiyon un içinde görmek istiyordum bu sefer olmuş işte ya en çok istediğim sahnelerin başında geliyordu
Polat'ın operasyonlara dönmesiyle kafadan reyting 3-4 puan artacak buna eminim. Bu sene totalde ortalamamız 15 reyting olur. :X

Polat'ın operasyonlara dönmesiyle kafadan reyting 3-4 puan artacak buna eminim. Bu sene totalde ortalamamız 15 reyting olur. :X
keşke ama reyting sistemine güveniyorum ben fazla bir artış beklemiyorum inşallah siz haklı çıkarsınız o rakamlara ulaşırız

Geçen yılda hiçbir bölümünü kaçırmadan izledim ama açık konuşayım o mesaj verme kaygılı bölümlerden çok sıkılmıştım az aksiyon görelim, alıştırdılar milleti aksiyon olmayınca sıkılıyoruz.:X

hem bjk nin hem de trabzon un
Ne kadersiz adammışım Pazartesi maçımız var Karadayı var Perşembe Kurtlar Vadisi var yine maç var.:(
Böyle şanssızlıklarda hep bizi bulur ya :( D -smart'ta olmuyor mu ama öyle olursa etkilenmez

Aynen hacı 20:00'da Beşiktaş maçı 22:00'da ise Trabzonun maçı var :(
Dediğim gibi böyle şanssızlıklar hep bizi buluyor aga :(

nkeşke ama reyting sistemine güveniyorum ben fazla bir artış beklemiyorum inşallah siz haklı çıkarsınız o rakamlara ulaşırız
Bu bölümlerin önüne TNS bile geçemez, ben eminim hertürlü artış yaşarız + Kanal D daha çok izlenen kanal ve Andy Garcia ile beraber her yerde reklamımız çıktı izlemeyenler bile merak edip bakacaklar.:X

Bu bölümlerin önüne TNS bile geçemez, ben eminim hertürlü artış yaşarız + Kanal D daha çok izlenen kanal ve Andy Garcia ile beraber her yerde reklamımız çıktı izlemeyenler bile merak edip bakacaklar.:X
ona şüphe yok kesinlikle artış yaşarız bakalım bu durum reytinglere hangi ölçüde yansıyacak

Böyle şanssızlıklarda hep bizi bulur ya :( D -smart'ta olmuyor mu ama öyle olursa etkilenmez

Dediğim gibi böyle şanssızlıklar hep bizi buluyor aga :(
Beşiktaş'ın maçı Star TV'de o bizi 2-3 reyting etkiler, Trabzonspor maçı D Smart'ta bugüne kadar da hiç düşünemedik.:(