Kurtlar Vadisi Pusu - 230.Bölüm Fragmanı / Yeni Sezon

kusura bakma heyecandan unutmuşum,🙂

frağman bomba ama , insanın heyecanlanması normal yani deyil mi?

ışid seti mi basacakmış yok artık lebron james, biz yıllardır israil e amerika ya kafa tutuyoz

önemlı dğel olur öyle şeyler bundan sonra ınşallah

kusura bakma heyecandan unutmuşum,🙂

frağman bomba ama , insanın heyecanlanması normal yani deyil mi?

ışid seti mi basacakmış yok artık lebron james, biz yıllardır israil e amerika ya kafa tutuyoz
aga bu dizi korkusuzluğuyla nam salmıştır yıllarca amerikaya israile meydan okuduk işid vız gelir :D

Ayrilan oyunculari görünce bu sezon fiyasko olacak diye korkuyordum lakin bu tanitim beni baya heyecanlandirdi... Hadi hayirlisi

Fragman çıkmış haber vermiyosunuz :bağır:

Güzel fragman bekliyoruz büyük merakla yeni sezonu :)

Son düzenleme:
ortalıkta kimse kalmasın Polat Alemdar sahalara bir döndü pir döndü bu sezon çok başka olacak

Bize böyle fragmanlarla gelin sadece Polat var Atın üstündeki sahne neydi öyle, çatışma sahneleride çok iyiydi nerde çekmişler acaba.:X

Bize böyle fragmanlarla gelin sadece Polat var Atın üstündeki sahne neydi öyle, çatışma sahneleride çok iyiydi nerde çekmişler acaba.:X
yıllardır polat ı hep atın üstünde bir aksiyon un içinde görmek istiyordum bu sefer olmuş işte ya en çok istediğim sahnelerin başında geliyordu

Agalar bu ne lan böyle oha lan oha lan oha lan bu ne lan böyle dehşet değil lan bu dehşettende öte kıyamet kıyamet offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy