kusura bakma heyecandan unutmuşum,🙂
frağman bomba ama , insanın heyecanlanması normal yani deyil mi?
ışid seti mi basacakmış yok artık lebron james, biz yıllardır israil e amerika ya kafa tutuyoz
önemlı dğel olur öyle şeyler bundan sonra ınşallah
kusura bakma heyecandan unutmuşum,🙂
ışid seti mi basacakmış yok artık lebron james, biz yıllardır israil e amerika ya kafa tutuyoz
aga bu dizi korkusuzluğuyla nam salmıştır yıllarca amerikaya israile meydan okuduk işid vız gelirkusura bakma heyecandan unutmuşum,🙂
aynen, ışid konusı epey sansosyonel olacağa benziyoraga bu dizi korkusuzluğuyla nam salmıştır yıllarca amerikaya israile meydan okuduk işid vız gelir![]()
Youtube linkini de ekledim abi yazeteden açılmıyorsa ordan izleyebilirsinVideoyu açamadım 1 saatdir.![]()
Tamam izledim, sağolasın.Youtube linkini de ekledim abi yazeteden açılmıyorsa ordan izleyebilirsin
aga bu sene manyak ultra süper olacak ya ilk bölümden aksiyona baksanaFragman süper olmuş.Eski Vadi geliyor be geliyor geliyor geliyor
Keşke bugün olsaydı ya özlemimiz 2 kat daha arttıaga bu sene manyak ultra süper olacak ya ilk bölümden aksiyona baksana
yıllardır polat ı hep atın üstünde bir aksiyon un içinde görmek istiyordum bu sefer olmuş işte ya en çok istediğim sahnelerin başında geliyorduBize böyle fragmanlarla gelin sadece Polat var Atın üstündeki sahne neydi öyle, çatışma sahneleride çok iyiydi nerde çekmişler acaba.![]()