Maskeli Fedai
Favori Üye
Vay abi bugün eğlenirsiniz güzelceBugun izinliyim afacanla biraz islerimiz var aksamada malum sunnet dugunumuz var)))))
Vay abi bugün eğlenirsiniz güzelceBugun izinliyim afacanla biraz islerimiz var aksamada malum sunnet dugunumuz var)))))
Ankara havaları felanVay abi bugün eğlenirsiniz güzelce![]()
bizim afacanun dugunu deil esimin akrabasinin dugunu ne eglenmesi ya bana zulum hic sevmem dugun islerini seneye de bizim afacanin sunneti var ama bir mevlut okunur o kadar dugun isleri bizi bozarVay abi bugün eğlenirsiniz güzelce![]()
tam benim kafa ya en iyisi düğünler bana da zulüm gibi gelir hepbizim afacanun dugunu deil esimin akrabasinin dugunu ne eglenmesi ya bana zulum hic sevmem dugun islerini seneye de bizim afacanin sunneti var ama bir mevlut okunur o kadar dugun isleri bizi bozar))))
Gecen sene kestirmisler bu senede dugunu yapiyorlarKestirdiniz mi abi ?![]()
Hastanede mi oldu yeğenGecen sene kestirmisler bu senede dugunu yapiyorlar
Düğünleri nedense hiç sevmem işkence gibi gelirbizim afacanun dugunu deil esimin akrabasinin dugunu ne eglenmesi ya bana zulum hic sevmem dugun islerini seneye de bizim afacanin sunneti var ama bir mevlut okunur o kadar dugun isleri bizi bozar))))
Bilmem ama artik herkes hastanede yaptiriyorHastanede mi oldu yeğen![]()
Bizim gunahimiz neydi hikayeden sprey sikar ustrayla isi hallederlerdiDüğünleri nedense hiç sevmem işkence gibi gelir![]()
yok ya seni usturayla mı kestilerBilmem ama artik herkes hastanede yaptiriyor
Bizim gunahimiz neydi hikayeden sprey sikar ustrayla isi hallederlerdi
Herhalde ne zannediyon sor eskilere bak ne diyecekler sene 1980 deyok ya seni usturayla mı kestiler![]()
Valla hikayeden sprey sikarlardi ben birde abimle ayni anda oldum canli canli birbirinizin kesilesini seyrediyorsunuz kirvenin kucaginda ey gidi ey ne gunlerden hastanede uyutularak yapilan gunlere geldikvay anasını ilaç falan var mıydı bari 😀
şimdi artık bebek iken kesiliyor hastanede iş bitiyor sonra düğün yapılıyor o günler eskide kaldı dediğin gibiValla hikayeden sprey sikarlardi ben birde abimle ayni anda oldum canli canli birbirinizin kesilesini seyrediyorsunuz kirvenin kucaginda ey gidi ey ne gunlerden hastanede uyutularak yapilan gunlere geldik
Yok aga Saruhan yok fragman gelebilir bu aksam bolum 18 Eylulde ancak uefa maclaro var 20.00 den 24.00 e kadarUzun zamandır yoktum konuda ee ne var ne yok ne zaman gelecek fragman ? geliyor mu Saruhan Hünel?
onu maskeliye sormak lazım 🙂Uzun zamandır yoktum konuda ee ne var ne yok ne zaman gelecek fragman ? geliyor mu Saruhan Hünel?