bakıyorum gençlere ayak uyduramıyordan vazgeçmişsinaaa doğru Zerrin karakterinin hep onlarla çekimleri oluyordu nasıl unutmuşum![]()
bakıyorum gençlere ayak uyduramıyordan vazgeçmişsinaaa doğru Zerrin karakterinin hep onlarla çekimleri oluyordu nasıl unutmuşum![]()
Nebahat Çehre'yi alalım kadro güçlensin diye düşünülen bir rol bana uymaz.
Uyduramıyor ki huzursuz olan kendisi Tuba,Engin,İlkin,Ahmet Tansu set dışında da gayet iyi anlaşıp görüşen kişilerbakıyorum gençlere ayak uyduramıyordan vazgeçmişsin))
Her ne ka sevmesek de Tuvana ve Bestemsu da gayet iyi ekipleUyduramıyor ki huzursuz olan kendisi Tuba,Engin,İlkin,Ahmet Tansu set dışında da gayet iyi anlaşıp görüşen kişiler
uydurabildiğini önceki 5 dizisiyle gördükUyduramıyor ki huzursuz olan kendisi Tuba,Engin,İlkin,Ahmet Tansu set dışında da gayet iyi anlaşıp görüşen kişiler
kadının kendi başarısını söylemesi ego yaniHer ne ka sevmesek de Tuvana ve Bestemsu da gayet iyi ekipleSerkan Kuru, Hazal Türesan, Burak Tamdoğan'ı falan saymıyorum bile
Tabii bazıları egoist olunca anlaşması zor oluyor
![]()
''Ellerinde Neboş vardı kullanamdlr .sss'' Hayatımda gördüğüm en egoist insanuydurabildiğini önceki 5 dizisiyle gördüksette sorun var demek ki
ayrıca tuvanayı,hazal türesanı,bestemsu özdemiri mutlu olurken göremeiyoruz dizideki 25 oyuncudan 5 i kendi arasında iyi anlaşıyor diye set mükemmel olamıyor
kadının kendi başarısını söylemesi ego yani![]()
takip ediyorum merak etme sosyal medyada tuvana küfredenleri görüyoruz''Ellerinde Neboş vardı kullanamdlr .sss'' Hayatımda gördüğüm en egoist insanAşk-ı Memnu olmasa sürünüyordu
Ayrıca neboş dahil hepsi mutlu görüntüler veriyor sette, takip etmeden konuşma bence
![]()
Sette hiç bir sorun yok çok şükür herkes çok iyi anlaşıyor sorunlu olan tek bir kişi vardı oda gittiuydurabildiğini önceki 5 dizisiyle gördüksette sorun var demek ki
ayrıca tuvanayı,hazal türesanı,bestemsu özdemiri mutlu olurken göremeiyoruz dizideki 25 oyuncudan 5 i kendi arasında iyi anlaşıyor diye set mükemmel olamıyor
kadının kendi başarısını söylemesi ego yani![]()
be neboşun bahsettiğini sanmıyorum artıkSette hiç bir sorun yok çok şükür herkes çok iyi anlaşıyor sorunlu olan tek bir kişi vardı oda gittiNebahat Çehre hala ne diye Kara Para Aşk'ı konuşuyor tuhaf gündeme gelme çabaları sanırım
Sen şu an o sette değilsin. Sosyal medya'dan ve ya setten birilerinin söylediklerine dayanarak hiç sorun yok diyemezsin bence.Sette hiç bir sorun yok çok şükür herkes çok iyi anlaşıyor sorunlu olan tek bir kişi vardı oda gittiNebahat Çehre hala ne diye Kara Para Aşk'ı konuşuyor tuhaf gündeme gelme çabaları sanırım
+1Dötürmüş Nebahat.Arkandayız reis. Senaryo'da harcanıyordun bencede sen.
![]()
20 dk sonra tekrarı varAsk-i Memnu'daki Firdevs karakterini özlüyoruz..