Nebahat Çehre'den Dobra Açıklamalar

Çok doğru konuşmuş bence..

Nebahat Çehre'yi alalım kadro güçlensin diye düşünülen bir rol bana uymaz.

En çok da bu kısma katıldım yeni projesini merakla bekliyoruz. :)

Uyduramıyor ki huzursuz olan kendisi Tuba,Engin,İlkin,Ahmet Tansu set dışında da gayet iyi anlaşıp görüşen kişiler
Her ne ka sevmesek de Tuvana ve Bestemsu da gayet iyi ekiple :) Serkan Kuru, Hazal Türesan, Burak Tamdoğan'ı falan saymıyorum bile :) Tabii bazıları egoist olunca anlaşması zor oluyor :A

Uyduramıyor ki huzursuz olan kendisi Tuba,Engin,İlkin,Ahmet Tansu set dışında da gayet iyi anlaşıp görüşen kişiler
uydurabildiğini önceki 5 dizisiyle gördük :X sette sorun var demek ki :)

ayrıca tuvanayı,hazal türesanı,bestemsu özdemiri mutlu olurken göremeiyoruz dizideki 25 oyuncudan 5 i kendi arasında iyi anlaşıyor diye set mükemmel olamıyor :X

Her ne ka sevmesek de Tuvana ve Bestemsu da gayet iyi ekiple :) Serkan Kuru, Hazal Türesan, Burak Tamdoğan'ı falan saymıyorum bile :) Tabii bazıları egoist olunca anlaşması zor oluyor :A
kadının kendi başarısını söylemesi ego yani :A

ayrıca tuvanayı,hazal türesanı,bestemsu özdemiri mutlu olurken göremeiyoruz dizideki 25 oyuncudan 5 i kendi arasında iyi anlaşıyor diye set mükemmel olamıyor :X

''Ellerinde Neboş vardı kullanamdlr .sss'' Hayatımda gördüğüm en egoist insan :F Aşk-ı Memnu olmasa sürünüyordu :F Ayrıca neboş dahil hepsi mutlu görüntüler veriyor sette, takip etmeden konuşma bence :)

''Ellerinde Neboş vardı kullanamdlr .sss'' Hayatımda gördüğüm en egoist insan :F Aşk-ı Memnu olmasa sürünüyordu :F Ayrıca neboş dahil hepsi mutlu görüntüler veriyor sette, takip etmeden konuşma bence :)
takip ediyorum merak etme sosyal medyada tuvana küfredenleri görüyoruz:F

Sette hiç bir sorun yok çok şükür herkes çok iyi anlaşıyor sorunlu olan tek bir kişi vardı oda gitti :) Nebahat Çehre hala ne diye Kara Para Aşk'ı konuşuyor tuhaf gündeme gelme çabaları sanırım

Sette hiç bir sorun yok çok şükür herkes çok iyi anlaşıyor sorunlu olan tek bir kişi vardı oda gitti :) Nebahat Çehre hala ne diye Kara Para Aşk'ı konuşuyor tuhaf gündeme gelme çabaları sanırım
be neboşun bahsettiğini sanmıyorum artık :) farah kapris yaptı fahriye kapris yaptı asılsız haberlerinin kaynağından geliyor bu haberler :))))

Oyuncuların önüne dizinin sinopsis'i ve tretman'ı gelir diziye başlamadan önce oynayacağı sahnelerin hepsini vermezler. KPA başlamadan önce Nebahat Çehre'ye yapılan kolaylıkları iyi biliyorum.

Hikayenin devamında Nebahat Çehre'ye güçlü roller verileceğini tahmin ediyordum, ancak diziden ayrıldı ve ayrılışı aslında diziye yaradı çünkü yeni yan senaryolar çıktı. Kendisinin hareketli olduğu diziler Haziran Gecesi ve Aşk-ı Memnu'ydu, Muhteşem'de de oturuyordu değişen birşey yoktu. Kösem için ayrıldığını düşünüyorum, kendisine diğer projelerine başarılar dilemek düşer :)

Döktürmüş Nebahat.:A Arkandayız reis. Senaryo'da harcanıyordun bencede sen.:A

Son düzenleme:
Sen şu an o sette değilsin. Sosyal medya'dan ve ya setten birilerinin söylediklerine dayanarak hiç sorun yok diyemezsin bence. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919