İşte Ben Bazı Fotolarım

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
yaklaşık 9 aydır bu forumdayım çoğunuzla hemen hemen tanıştık ve kaynaştık ben uzun kaldığım forumlarda bir süre sonra foto paylaşımı yapan birisiyim sizden ricam fotolara alıntı yapmayınız bir süre sonra kaldırırım çünkü forumda kalıcı durması doğru olmaz işte bir kaç açıdan ben :bhr::bhr::bhr:

normalde kumralım ben ama sarışın tarza çok sıkk geçiş yapıyorum işte o hallerimden bazıları

bu orjinal siyahlı saçlı halim

bunlar evde temizlik yaparkenki hallerim

buda en güncel halim ve başörtü denediğim anlardan birisi

bu çockluğumdan bir foto 5yaşındayım burda beyaz olan benim

buda son olarak tam 13 yıldır birlikte olduğum sevgili ayı yogimm

çok daha fazla paylaşım yapabilirdim ama konuyu çok doldurmak istemedim yeterlide olmuştur zaten:Z
@destere @xemrexxx @Harunnn60 @Ahmad @denizz19 @Forumdash @gözlemci
@kvp-medya @mrt-06 @Polat Şaşmaz @sokak sanati @pompy @sürgünüm
@takas @XanTier @Yakamoz-Asi @yatutarsa @OzaN @Bully
@Maskeli Fedai
@ABAY_06 @cookies @berkann @xdragxx [USER=88175]@TubAsi [USER=83948]@Arslan Bey [USER=87575] [USER=83132]@BuraK @Fks14 @beyazsoy @*Dream* [USER=82867] [USER=86229]@xBUGRAx @AlemTo @legolas9900 @XanTier [USER=85522]@hayret bi şey @darksaal @*YıldırıM* [USER=85164] [USER=87145]@pompy [USER=83375] [USER=87098] [USER=87883]@EnveR @sokak sanati [USER=85452]] [USER=83559]@china_shangai @-KADİR- [USER=88015] [USER=87204]@yatutarsa @Reytinger @BesaleT @Forumdash @Billy Kane @ozgur2113
@halukerogluFOX
@emreemreu @Yiğitt @batuhankaralar @gizem ak @darksaal @eros
@KayıpSehir @ahmetbayram @cevaa @ehsan7000[/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]

Son düzenleme:
yanlış anlamını istemem ama böyle bişeye niye ihtiyaç duydun

yanlış anlamını istemem ama böyle bişeye niye ihtiyaç duydun
ilk üye olduğum aylarda yanlıs anlaşılmalar olmuştu hakkımda braz
hemde yanı sizleri çok yakın görüyorum kendime çok uzun kaldığım forumlarda paylaşım yapıyorum tabi her forumda değil sizler gibi kendime yakın gördüklerimde aibiciğim:bhr::bhr:

ilk üye olduğum aylarda yanlıs anlaşılmalar olmuştu hakkımda braz
hemde yanı sizleri çok yakın görüyorum kendime çok uzun kaldığım forumlarda paylaşım yapıyorum tabi her forumda değil sizler gibi kendime yakın gördüklerimde aibiciğim:bhr::bhr:
açılaman için çok saol ablacımmmm:)

Fake make deniliyordu zamanında onun içinse bunu atlattı zaten forum bence. Yani ben artık demem birde şu var forumun genel kuralı. Her gelene fake deniliyor bolca olduğu için. Aldırmamak lazım. Bana bile dendi bu orjinalliğime rağmen.:F

Fotolarda güzelmiş.:D

Fake make deniliyordu zamanında onun içinse bunu atlattı zaten forum bence. Yani ben artık demem birde şu var forumun genel kuralı. Her gelene fake deniliyor bolca olduğu için. Aldırmamak lazım. Bana bile dendi bu orjinalliğime rağmen.:F

Fotolarda güzelmiş.:D
hem otür yanlış anlaşılmaları kapatmak hemde butür forumlarda isteyen paylaşım yapabiliyor uzun kaldığım yerlerde genelde yapıyorum bu forum üyelerini zaten yakın görüyorum kendime sakınca görmedim 🙂🙂

Ohaa beklediğimden daha güzelmişsin :D

Özellikle 3.fotoyu çok beğendim :D
çok tşşk ederim üniden kalma dönemdi🙂🙂

hem otür yanlış anlaşılmaları kapatmak hemde butür forumlarda isteyen paylaşım yapabiliyor uzun kaldığım yerlerde genelde yapıyorum bu forum üyelerini zaten yakın görüyorum kendime sakınca görmedim 🙂🙂

çok tşşk ederim üniden kalma dönemdi🙂🙂

Çok iyi olmuş.:D Ama olmasaydıda samimiyetine inanıyordur herkes.:D

İnsanın iç güzelliği dışına da yansırmış. Bu da kanıtı işte. :X