İnşallah.Bazı bölümler sıkıcıydı ama 10.bölüm itibariyle süper olacak.![]()
7. Bölümde AB'de 2 reyting almış..20.liğe bir anda düşmüştü o 7. bölüm müydü acaba?![]()
İnşallah.Bazı bölümler sıkıcıydı ama 10.bölüm itibariyle süper olacak.![]()
7. Bölümde AB'de 2 reyting almış..20.liğe bir anda düşmüştü o 7. bölüm müydü acaba?![]()
Yavas yavas ilerliyoruz. Araya tatil girecek, tatilden sonra devam ederim.Devam ediyor musun @Yakamoz-Asi![]()
Ben de finalini izliyorum yeniden.Yavas yavas ilerliyoruz. Araya tatil girecek, tatilden sonra devam ederim.![]()
Ben müziklerini dinliyorum daha cok. Özellikle Samistal Yaylasi.Ben de finalini izliyorum yeniden.![]()
Müzikleri zaten süper.Ben müziklerini dinliyorum daha cok. Özellikle Samistal Yaylasi.![]()
Bu arada hiç görüşemiyoruzŞimdilik arşive alındı.![]()
Sevdaluk'u soracaksın diye korkuyordum.Bu arada hiç görüşemiyoruz![]()
Yahu Sevdaluk bahane olmasın aramızda görüşemiyoruz diyorum ben yoksa sen de diğerleri gibi mi oldun artık.Sevdaluk'u soracaksın diye korkuyordum.
7 bölüm izledim beğendim. Gerisi başka bahara kaldı.![]()
İlk bölümü hiç sevmemiştimSevdaluk tekrarlarıyla FavoriForumum'da.İşte akıllara kazınan 1.bölüm.
Herkes ilk bölümü sevmişti sen de sonraki bölümleri sevmişsin tıpkı benim gibi.İlk bölümü hiç sevmemiştim![]()
Bence sonradan açıldı dizi tamam ilk bölüme puan vercek olsam 10 üzerinden 5 vericeksem 2.bölüme ise 3 veririm ama 3.bölümden itibaren 7-8 hatta 9 bile veririmHerkes ilk bölümü sevmişti sen de sonraki bölümleri sevmişsin tıpkı benim gibi.Ama ilk bölümde süperdi.
![]()
Peki tüm bölümleri bitirdin mi?Bence sonradan açıldı dizi tamam ilk bölüme puan vercek olsam 10 üzerinden 5 vericeksem 2.bölüme ise 3 veririm ama 3.bölümden itibaren 7-8 hatta 9 bile veririm![]()
Kaçta kaldın bana inan bölümler ilerledikçe vereceğin puanlarda artacak hele ki 10. bölüm itibariyle.