2014 Godzilla (2014) Film Bilgileri & Yorumları

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
0831387.jpg

Godzilla (2014)

Türü: Aksiyon, Bilim-Kurgu, Gerilim
Yönetmen: Gareth Edwards
Senaryo: Max Borenstein, Dave Callaham

Oyuncular:
Aaron Taylor-Johnson
CJ Adams
Ken Watanabe
Bryan Cranston
Elizabeth Olsen

IMDb Sayfası

Filmin Özeti
Radyoaktif taşıyan devasa büyüklükteki Godzilla adlı canavar insanoğlunun ona yaptıklarının hesabını sormak için geri dönüyor. Ancak insanoğlu da direnecektir...

Başrollerde Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, Ken Watanabe, Juliette Binoche, Sally Hawkins ve David Strathairn var. Yönetmen koltuğunda ise 2010 yapımı Monsters filminden tanıdığımız Gareth Edwards oturuyor.

Filmin sloganı: "Dünyanın sonu, Godzilla'nın başlangıcı.

Filmin Fragmanı

İzlemedim ama güzel filme benziyor sinemada gecenin bi yarısı yayınlanıyodu :(

En sevdiğim Aksiyon filmi izlerken ağzım açık olarak izliyordum.Kalite ve orjinallik akıyor filmden...

Bryan Cranston'dan ve iyi gibi gözüken fragmandan dolayı türü hiç sevmememe rağmen bu filmi merak ediyordum. Divergent'ı beğenmeyeceğimi düşünüp çok beğenmemden sonra bu filmde de belki benzer bir sürpriz olur beklentisi oluşmuştu ama maalesef film kocaman bir hayal kırıklığıydı.

Film aslında o kadar da kötü başlamadı. Bryan Cranston bu filmde bile döktürmüş, gayet iyi oynamış. Fakat ne yazık ki süresi azmış ve onun sahneleri bittikten sonra film tamamen bir hiçti.

Kabul etmek gerekir görsel efektler falan çok başarılıydı ama nereye kadar. Senaryo kocaman bir sıfırdı. Bu kadar kötü bir senaryo izlemedim sanırım. Gerçi ortada bir senaryo yok gibiydi. Bir canavar var, insanlar kaçışıyor. Duygu, mantık her şey sıfır.

Bu kadar kötü bir iş ortaya koyan yönetmenin filmlerinden uzak durmaya çalışacağım. Bir de başarı üzerine filmin ikincisinin çekilmesine karar verilmiş ki şaka gibi.

Düşük puan vereceğim ama eğer Bryan Cranston'ın hatrı ve iyi oyunculuğu olmasa, görsel efekt başarısı olmasa daha da düşük verebilirdim:

3.5/10

Bryan Cranston'dan ve iyi gibi gözüken fragmandan dolayı türü hiç sevmememe rağmen bu filmi merak ediyordum. Divergent'ı beğenmeyeceğimi düşünüp çok beğenmemden sonra bu filmde de belki benzer bir sürpriz olur beklentisi oluşmuştu ama maalesef film kocaman bir hayal kırıklığıydı.

Film aslında o kadar da kötü başlamadı. Bryan Cranston bu filmde bile döktürmüş, gayet iyi oynamış. Fakat ne yazık ki süresi azmış ve onun sahneleri bittikten sonra film tamamen bir hiçti.

Kabul etmek gerekir görsel efektler falan çok başarılıydı ama nereye kadar. Senaryo kocaman bir sıfırdı. Bu kadar kötü bir senaryo izlemedim sanırım. Gerçi ortada bir senaryo yok gibiydi. Bir canavar var, insanlar kaçışıyor. Duygu, mantık her şey sıfır.

Bu kadar kötü bir iş ortaya koyan yönetmenin filmlerinden uzak durmaya çalışacağım. Bir de başarı üzerine filmin ikincisinin çekilmesine karar verilmiş ki şaka gibi.

Düşük puan vereceğim ama eğer Bryan Cranston'ın hatrı ve iyi oyunculuğu olmasa, görsel efekt başarısı olmasa daha da düşük verebilirdim:

3.5/10
İnsanlar bu filmleri izleyip milyon dolarlar kazandırdıkça daha çok bilgisayar üzerinden yapılmış klişe dandik filmler girer vizyona.Görsel efektler zaten çok başarılı olmalı eğer 2014 yılında bir bilim-kurgu çekiyorsan.Basarsın parayı basarsın efekti.Şimdi The Birds'e ne kadar haksızlık ettiğimi anladım.:D Ne zorluklarla çekmiştir adam o filmi kim bilir..

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy