Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Hacı sıkıldım iyice yoksa istesem kurbandan sonra giderim üniye :D.Hacı ben zaten laptop alacam 2-3 gün içinde sıkıntı o değil kendimce karar aldım hayatımda bazı değişiklikler olacak kaç senedir forumdayım hacı neredese 4 sene olacak :) siz varsınız diye arada giriyordum ve yazında tatilde oldukça online oldum artık hayatımda bazı değişiklikler yapma vakti geldi :).Gitmeden önce sana msn adresim olsun onları veririm sana orada konuşuruz :D
sıkılman normal bende çok sıkılmıştım neyse ki rahatım şimdi :D
aga bak bende çok kez öyle şeyler yapmayı planladım ama değişen bişey olmuyor olmaz foruma girmemekle bişey değişmez arada bir girersin ne var bunda

sıkılman normal bende çok sıkılmıştım neyse ki rahatım şimdi :D
aga bak bende çok kez öyle şeyler yapmayı planladım ama değişen bişey olmuyor olmaz foruma girmemekle bişey değişmez arada bir girersin ne var bunda
Hacı diyorum ya 4 sene olacak neredese 4 sene insan belli bir süre sonra bazı kararlar alıyor .Sadece foruma girmicem hacı msn adresimde sende var ne zaman konuşmak istersen konuşuruz :)

10603452_331578793685009_7214724525216549647_n.jpg

Hacı diyorum ya 4 sene olacak neredese 4 sene insan belli bir süre sonra bazı kararlar alıyor .Sadece foruma girmicem hacı msn adresimde sende var ne zaman konuşmak istersen konuşuruz :)
aga biz burda keyif almak için giriyoruz bi görev yada yükümlülüğümüz yok ki keyfin ne zaman isterse girersin ne karar aldın neyle ilgili aldın bilmiyorum ama dediğim gibi foruma girip girmemekle hiçbişey değişmez

aga biz burda keyif almak için giriyoruz bi görev yada yükümlülüğümüz yok ki keyfin ne zaman isterse girersin ne karar aldın neyle ilgili aldın bilmiyorum ama dediğim gibi foruma girip girmemekle hiçbişey değişmez
Hacı msn'de konuşuruz görende tamamen bağlantıyı kopardı zannedecek :D

@XanTier nerlerde onuda hiç göremedim.:(

Yine de arada gir, msn'den de görüşürüz tabi.@takas
Hacı Xantier forumu bıraktı .

AlemTo yine girecektir ben eminim ki bizi bırakmayacaktır
ben şimdilik çıkıyorum fragman çıkarsa gelirim beyaz tv de vadi varmış :D