bir tek lale devri elinde kanıtı olan.ssO zaman sen tostotalsin pis yedili mi sayayım yoksa laleşi mi yoksa @sokak sanatinin yeni öğrendiği olayı mı seç beğen al gibi mübarek say say bitmiyor
bir tek lale devri elinde kanıtı olan.ssO zaman sen tostotalsin pis yedili mi sayayım yoksa laleşi mi yoksa @sokak sanatinin yeni öğrendiği olayı mı seç beğen al gibi mübarek say say bitmiyor
Pis yedili izlediğini de demiştin yaz boyunca onu unutma lütfen öbür saydıgımı geçte olsa herkes öğrenmiş belli aslan kralı demiyorum bilebir tek lale devri elinde kanıtı olan.ss
yaz boyunca mı yuhPis yedili izlediğini de demiştin yaz boyunca onu unutma lütfen öbür saydıgımı geçte olsa herkes öğrenmiş belli aslan kralı demiyorum bile
Hayret @xemrexxx bu iddialara cevapsız kalmış. Güzel yakalamışsın helal olsun.Aha @sokak sanati bi gerçek daha
https://fav10.net/forum/threads/5-dizi-1-muhteşem-yüzyıl-edemiyor.184346/#post-1169527
Py izlemiş arslan kralı izlemiş
zor olmadı my ile ilgili olanalrı zaten biliyordum
geçen sene alemin kıralını izlemiştim bu sene sadece2 yeni oyuncu var
merhameti istanbuldayken izledim ilk 2 bölümü starın yayını gitmişti
kg yi çoğu bölümüm netten hızlıca 30 dakikada falan izliyom
py yi tatilde ezberledim kardeşimle tüm gün izledik ::
sf my nin videolarına bakarken çok karşıma çıkmıştı ikisi de turkweb biraz wikiye bakınca bitti
- - - Ekleme - - -
oyunculuk anlamında diyorum burada suç oynayanalrda değil yapımcılarda
Çooook totoş bu çoook my sayesinde abyim diyebiliyorHayret @xemrexxx bu iddialara cevapsız kalmış. Güzel yakalamışsın helal olsun.
my-yalan dünya-galip derviş-elveda rumeli-avrupa yakası vb.........Çooook totoş bu çoook my sayesinde abyim diyebiliyor
Sqydiğin 5 dizinin 3ü yenimy-yalan dünya-galip derviş-elveda rumeli-avrupa yakası vb.........
kara melekten itibaren hepsini sayayım mıSqydiğin 5 dizinin 3ü yeni
Kara melek reytingi varmıydı? Hem daha gecen gün demiştin süper babayı bilmiyorum o zaman cocuktum demiştin Kara melekte hemen hemen aynı senelerde yqyınlanıyordu ki nasıl izlemiş oluyorsun?kara melekten itibaren hepsini sayayım mı
süper baba daha eski değilmiydiKara melek reytingi varmıydı? Hem daha gecen gün demiştin süper babayı bilmiyorum o zaman cocuktum demiştin Kara melekte hemen hemen aynı senelerde yqyınlanıyordu ki nasıl izlemiş oluyorsun?
Sonradan tekrarını izlediysen o sayılmaz
Aha @sokak sanati bi gerçek daha
https://fav10.net/forum/threads/5-dizi-1-muhteşem-yüzyıl-edemiyor.184346/#post-1169527
Py izlemiş arslan kralı izlemiş
zor olmadı my ile ilgili olanalrı zaten biliyordum
geçen sene alemin kıralını izlemiştim bu sene sadece2 yeni oyuncu var
merhameti istanbuldayken izledim ilk 2 bölümü starın yayını gitmişti
kg yi çoğu bölümüm netten hızlıca 30 dakikada falan izliyom
py yi tatilde ezberledim kardeşimle tüm gün izledik ::
sf my nin videolarına bakarken çok karşıma çıkmıştı ikisi de turkweb biraz wikiye bakınca bitti
- - - Ekleme - - -
oyunculuk anlamında diyorum burada suç oynayanalrda değil yapımcılarda
bende izliyorum ama karagülcü değil,reaksiyoncuyumNerede bu Karagülcüler