Allah dan bir işaret bu @Çiğdem- de de kocaman sivilce çıkmıştı laf atarken![]()
Allah dan bir işaret bu @Çiğdem- de de kocaman sivilce çıkmıştı laf atarken![]()
şarkısıyı da bilmiyor .ssHoy lo lo li lo lo iiii nanne çen......
![]()
Nakaratı böyle sen ne anlarsın.şarkısıyı da bilmiyor .ss
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] geldi aklıma okuyunca.(
gerçekleri şey ettim burada@mrt-06 sen bakma bu sevimsiz şeye sivilce falan sorunu yoktu bende uyduruyor yine herzamankı gibi🙂🙂
sakallı daha hoşş duruyor sankı 🙂🙂resmi olarak dünyanın en güzel 6.kadını nanik sana
araplar da o bölümlere gelmişler afişe for @Çiğdem- kararsız kalır bu vs de@yatutarsa @destere @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 39353
karar verebildin demeksakallı daha hoşş duruyor sankı 🙂🙂
ayy sen benim sesimi nerden biliyorsunda çirkin diyoırsun 🙂🙂
nurbişin sesi @Çiğdem- bile çirkin çıkmış@destere bile beğenmez @yatutarsa @Bully @sokak sanati @mrt-06
tipin çirkin sesin de çirkindir benceayy sen benim sesimi nerden biliyorsunda çirkin diyoırsun 🙂🙂
Facebook'tan gördüm seni Çiğdem'e çirkin, sivilceli diyen çatlar patlar yani.@mrt-06 sen bakma bu sevimsiz şeye sivilce falan sorunu yoktu bende uyduruyor yine herzamankı gibi🙂🙂
aaa çok tşşk cnm çok incesinFacebook'tan gördüm seni Çiğdem'e çirkin, sivilceli diyen çatlar patlar yani.![]()
![]()
Rica ederim gerçekleri söyledim. 🙄aaa çok tşşk cnm çok incesin
ama sen hala eklemedin beni 🙂🙂
beni nerden gördün gördün ozaman arkadaşlarıma bilgilerimi gösteriyorum sadece🙂🙂Rica ederim gerçekleri söyledim. 🙄
Benim bir hesabım var o da kendim değilim yani haberlere bakmak için giriyorum öylesine.![]()
İşte o hesaptan ekledim zaten ismi Mehmet Y.beni nerden gördün gördün ozaman arkadaşlarıma bilgilerimi gösteriyorum sadece🙂🙂
aaa sen eklimisin bende 😱😱😱İşte o hesaptan ekledim zaten ismi Mehmet Y.![]()
Son fotonu beğeniyim hatta kanıtlamak için.aaa sen eklimisin bende 😱😱😱
hiç farkında bile değilim evet face senin adına olmayınca fark etmemişim bana neden söylemiyorsun benim diyee![]()
çocuğu oklavayla korkuttun dimi .ssbeni nerden gördün gördün ozaman arkadaşlarıma bilgilerimi gösteriyorum sadece🙂🙂
yok cnm söylemedin ama bende senin gibiyim fazla girmiyorum faceyeSon fotonu beğeniyim hatta kanıtlamak için.Fazla girmiyorum ama söylemiştim diye hatırlıyorum.
![]()
hayırr @mrt-06 senin gibi kaba birisi değil yanı kadın ruhundan anlıyorçocuğu oklavayla korkuttun dimi .ss
sen kadın mısın 😱 ben seni cadı biliyordum 😱yok cnm söylemedin ama bende senin gibiyim fazla girmiyorum faceye
ara sıra arkadaşalrla sohbete giriyorum okadar daha doğrusu bu foruma üye olduğumdan beridir nette olduğum zamanları burada geçiriyorum bu forumda olmadığım zaman nette olmuyorum yanı 🙂🙂
hayırr @mrt-06 senin gibi kaba birisi değil yanı kadın ruhundan anlıyor![]()