yabancılara çok üzülüyorum halit ergenç yerine duydukları sese bak.ss
nurbişin sesi @Çiğdem- bile çirkin çıkmış@destere bile beğenmez @yatutarsa @Bully @sokak sanati @mrt-06
yabancılara çok üzülüyorum halit ergenç yerine duydukları sese bak.ss
nurbişin sesi @Çiğdem- bile çirkin çıkmış@destere bile beğenmez @yatutarsa @Bully @sokak sanati @mrt-06
bazıları daha iyi oluyor misal mihrimahın tüm dublajları orjinalinden iyiyabancılara çok üzülüyorum halit ergenç yerine duydukları sese bak.ss
içine @Çiğdem- kaçsa böyle konuşmazsın .ssHadi Hürrem'in dublajla sesini şey ediyorlar çirkinliğini nasıl montaj yapacaklar.![]()
Hani Yalan Dünya'daki Çiğdem diyor ya Beyaz'a "iki patlak mavi göz üzerime üzerime geliyor"içine @Çiğdem- kaçsa böyle konuşmazsın .ss
😱 bu çiğdemler hep kalite düşmanı zaten .ssHani Yalan Dünya'daki Çiğdem diyor ya Beyaz'a "iki patlak mavi göz üzerime üzerime geliyor"Hürrem'in gözleri gibi.
![]()
tuvalete git geçerNapim içimde kaldı.![]()
Ne çektin sen de be Emre. 1 çift pörtlek gözlü kızı güzel göstericem diye.😱 bu çiğdemler hep kalite düşmanı zaten .ss
tuvalete git geçer![]()
😱 bu çiğdemler hep kalite düşmanı zaten .ss
tuvalete git geçer![]()
resmi olarak dünyanın en güzel 6.kadını nanik sanaNe çektin sen de be Emre. 1 çift pörtlek gözlü kızı güzel göztericem diye.![]()
araplar da o bölümlere gelmişler afişe for @Çiğdem- kararsız kalır bu vs desussss.:sss
Aa bu işin resmisi mi olurmuş güzellik göreceli bir kavram.resmi olarak dünyanın en güzel 6.kadını nanik sana
araplar da o bölümlere gelmişler afişe for @Çiğdem- kararsız kalır bu vs de@yatutarsa @destere @Yiğitt
Ekli dosyayı görüntüle 39353
dünya resmi oalrak kabul ediyorAa bu işin resmisi mi olurmuş güzellik göreceli bir kavram.![]()
Ama Emre'nin x'li Dünya'sında.dünya resmi oalrak kabul ediyor![]()
hayır hollywood dünyasıAma Emre'nin x'li Dünya'sında.![]()
Sana laf yetiştiricem diye kahvemin suyu taştı.hayır hollywood dünyası![]()
beter ol melun .ss [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] gibi iyilik meleği birine laf atana ibretlik ceza işteSana laf yetiştiricem diye kahvemin suyu taştı.![]()
Büyü mü yapıyorsun nedir.beter ol melun .ss [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] gibi iyilik meleği birine laf atana ibretlik ceza işte![]()
Allah dan bir işaret bu @Çiğdem- de de kocaman sivilce çıkmıştı laf atarkenBüyü mü yapıyorsun nedir.![]()