Revenge 4. Sezon Afişi

burundaki hafif yamukluk kıza albeni katıyor :))

şimdi bir söz aklıma geldide uluorta yazmayayım :)) spoiler a alalım yazıyı ,gençler kötü etkilenmesin :)

sürü filmini izlemişmiydin orda bir söz vardı: filmde trende yolculuk yapıyorlar topal bir kadın var trende, topal kadında fahişelik yapıyor :) sonra bu kadının mezedengi kadını başka birine pazarlamaya çalışıyor adam fiyat fazla diyince kezepenk şöyle diyor :)

-ne demişler ,karpuzun yamı, topalın .....?

neyse ben sayfayı terkedeyim :) batırdık ortalığı :)

Yani orasıyla oynasaydı belki daha iyi olabilirdi ama yamuk burnuyla oynuyor kızımız.:F Heee şunu dersen anlarım dizi için oralarıyla biraz bedel ödüyor dersen olabilir senin dediğin söz.:D

3. sezonu izlemişmiydin ? ben orda takıldım kaldım :) intikamdan sonra her iki dizidende soğudum nedense ? hem yerlisi hem yabancısı bana garip gelmeye başladı :)

morgan gibi parlak fantastikler arıyor kız :)
fantastik fantastik diyor ama forever ı izlettirmek için göbeğimiz çatladı :)
under dome u da izlemiyor fantastik dedikleri içinde parlakların bol olduğu ergen dizileri :)
aman @Çiğdem- duymasın :)
destere bence 3.sezonun son 3-4 bölümünü izle :) , şimdi sen diyeceksin ki konuyu kim anlatacak bana diye :)
ben sana anlatırım diyicem , sende diyeceksin ki emily bana anlatabir misin ? diyeceksin :D

Çiğdeme gelince kesinlile katlıyorum Unde The Dome fantastik ama içinde yaratık yok diye izlemiyormuş :) :D
fantastik seviyorum diyeee her saçma şeye bakamam ayoll zaten yılda 20ye yakın güncel dizim oluyor yanı nekadar kaliteli fantastik diziler varsa izliyorum zaten ben 🙂🙂
senaryolarıda çok kaliteli oluyor oyuncularıda çok yakısıklı oluyor her bakımdan süper yanı eksik yönleri yok fantastik dizilerin :A:A:A

fantastik seviyorum diyeee her saçma şeye bakamam ayoll zaten yılda 20ye yakın güncel dizim oluyor yanı nekadar kaliteli fantastik diziler varsa izliyorum zaten ben 🙂🙂
senaryolarıda çok kaliteli oluyor oyuncularıda çok yakısıklı oluyor her bakımdan süper yanı eksik yönleri yok fantastik dizilerin :A:A:A
baktım dediğin kaliteli dizilere:) mesela the 100 dizisinde bir konu kalitesi var öff :) oyuncuların kalitesi aman tanrım insanın izledikçe izleyesi geliyor :) 3 bölümde kendimi atacak köprü aradım :) insanı kalite manyağı yapıyor dizi :)

@destere sadece burayı okursan yeterli :D
zaten kızın kalite dediği yer parlak oğlan sayısındaki bolluk :))

baktım dediğin kaliteli dizilere:) mesela the 100 dizisinde bir konu kalitesi var öff :) oyuncuların kalitesi aman tanrım insanın izledikçe izleyesi geliyor :) 3 bölümde kendimi atacak köprü aradım :) insanı kalite manyağı yapıyor dizi :)

zaten kızın kalite dediği yer parlak oğlan sayısındaki bolluk :))
işte şopar @Çiğdem- ne beklersin ki şimdi bu khaleesi ye de kalitesiz der .ss

işte şimdi tarafsız yorum yapabilsen benim gibi hem emily den hem beroştan vazgeçmem derdin :)
ama beroştan yana tavır alırsan sanki polata haksızlık yapmış olacağını düşünüyorsun:) onun için bir türlü harbi bir itiraf gelmiyor senden :)

@Çiğdem- bitmiş dizileri izlemiyormuş onun başlayacağı diziler taze olmalı daha yeni fırından çıkmış sıcak ekmek gibi olan dizileri takip ediyor :)

kıskançlığın bu kadarı hem sağlığa zarar hem cilde zarar :) aşırı kıskançlık erken yaşlandırır
insanı :)
Polatla ne alakası var şimdi Beren daha güzel olsa onu seçerdim belki. :D

@Çiğdem- e bugün çok yüklendik :) birazdan bir düzine oklavayla gelir:) o daha gelmeden ben çıkıyorum forumdan tüm oklavaları sana bıraktım emre :)
Allah sizi ağzınıza laf vermesin :D
işte şopar @Çiğdem- ne beklersin ki şimdi bu khaleesi ye de kalitesiz der .ss
ayoll siz kaliteden anlamıyorsanız ben napayım
süpernatural, the originals, the vampire diaries, teen wolf, arrow özellikle bu 5 diziyi izlemeyerek çok ama çok şeyy kaçırıyorsunuz :kiki::kiki:

ayoll siz kaliteden anlamıyorsanız ben napayım
süpernatural, the originals, the vampire diaries, teen wolf, arrow özellikle bu 5 diziyi izlemeyerek çok ama çok şeyy kaçırıyorsunuz :kiki::kiki:
ivet kaslı vampir ve kurt adamları kaçırıyoruz ne ka üzgünüm baK AĞLIYOM ::T :T :T