Emilyden vazgeçmem destttkesin benim indadıma öyle söylemiştir west
onun kalbide beroş için çarpıyorama sırf polata iki sene gün yüzü göstermedi diye kasten beroşu ikinci plana atmıştır
![]()
3.Sezon kötüydü ama sezon finali harikaydı dimi @xemrexxxBi killing değil ki bu dizi oveyim3.sezon gerçekten berbat bi sezon nasıl olurun belgeli kanıtıydı
by Tapatalk
çiğdem bu diziye ne zman başlıyordunayy beren bu dizinin çakmasıyla ün yapıcktı güyaaa rezil olup gitti hahaha![]()
yooo ben izlemicem bunu 🙂🙂
S.finalinde bazı sahneleri iyiydi gecen sezon demiştim zaten
Sen de mi izliyordunEmilyden vazgeçmem desttt![]()
bence bu sezon izleS.finalinde bazı sahneleri iyiydi gecen sezon demiştim zaten![]()
işte şimdi tarafsız yorum yapabilsen benim gibi hem emily den hem beroştan vazgeçmem derdinEmilyden vazgeçmem desttt![]()
@Çiğdem- bitmiş dizileri izlemiyormuş onun başlayacağı diziler taze olmalı daha yeni fırından çıkmış sıcak ekmek gibi olan dizileri takip ediyor
kıskançlığın bu kadarı hem sağlığa zarar hem cilde zararayy beren bu dizinin çakmasıyla ün yapıcktı güyaaa rezil olup gitti hahaha![]()
o tutturmuş fantastik diyeişte şimdi tarafsız yorum yapabilsen benim gibi hem emily den hem beroştan vazgeçmem derdin
ama beroştan yana tavır alırsan sanki polata haksızlık yapmış olacağını düşünüyorsunonun için bir türlü harbi bir itiraf gelmiyor senden
@Çiğdem- bitmiş dizileri izlemiyormuş onun başlayacağı diziler taze olmalı daha yeni fırından çıkmış sıcak ekmek gibi olan dizileri takip ediyor
kıskançlığın bu kadarı hem sağlığa zarar hem cilde zararaşırı kıskançlık erken yaşlandırır insanı
![]()
3. sezonu izlemişmiydin ? ben orda takıldım kaldımAfişi beğenmedim pekGeçen seneki daha güzeldi ama sezon boştu
Umarım bu sezon biter
![]()
morgan gibi parlak fantastikler arıyor kızo tutturmuş fantastik diye, şu fantastik dizileri konusumu için izliyor yoksa oyuncular için mi acaba ?
![]()
destere bence 3.sezonun son 3-4 bölümünü izle3. sezonu izlemişmiydin ? ben orda takıldım kaldımintikamdan sonra her iki dizidende soğudum nedense ? hem yerlisi hem yabancısı bana garip gelmeye başladı
morgan gibi parlak fantastikler arıyor kız
fantastik fantastik diyor ama forever ı izlettirmek için göbeğimiz çatladı
under dome u da izlemiyor fantastik dedikleri içinde parlakların bol olduğu ergen dizileri
aman @Çiğdem- duymasın![]()
burundaki hafif yamukluk kıza albeni katıyorVictoria güzel olmuş ama Emily'nin burun niye hala yamuk yaa.
Afiş genel olarak basit kalmış.
senin ağzını yırtarım şopar.ssayy beren bu dizinin çakmasıyla ün yapıcktı güyaaa rezil olup gitti hahaha![]()
hep aynı yorumlar yapıyorsun ne zaman böyle konular görsenBunun çakması İntikam Vadi karşısında hezimete uğradı![]()
Yalan mı söyliyeyim Vadi karşısında tutunamadıhep aynı yorumlar yapıyorsun ne zaman böyle konular görsen![]()
44 bölüm sürdü yeter de artar bileYalan mı söyliyeyim Vadi karşısında tutunamadı![]()
bence vadi intikam karşısında tutunamadı ve atvden atıldıBunun çakması İntikam Vadi karşısında hezimete uğradı![]()