bir maho kurbanı kız.ssqülşah hem salaksın hem beceriksiz :q
bir maho kurbanı kız.ssqülşah hem salaksın hem beceriksiz :q
Hayır Çağatay da aldı ödül.çağatay değil dizi aldı melun .ss
neyse hem antalyada hem altın kelebekte ödül alabilen 2 kadın oyuncudan biri meryem oyunculukta zirve insan nanik sana
bu arada farkettim de nurun face sayfası daha nebahat çehreyi geçememiş@Bully @yatutarsa
sanki mahidevranım dedi git hürremi öldürmeye çalış ama becerme gülnihal i öldür diye.ssbir maho kurbanı kız.ss
aLTIN KELEBEK ya da antalya ödülü alamadı fanfino oylaması ile apılan yerde çağatay ödül alır tabiHayır Çağatay da aldı ödül.
@Bully iyi tarafından bak Nigar yerine başkası olsa nasıl tehdit ederdi. 😕
dedi belki sanki dizide 7/24 her şeyi gösteriyorlar .sssanki mahidevranım dedi git hürremi öldürmeye çalış ama becerme gülnihal i öldür diye.ss
demiş olsa niye dövsün kadın.ssaLTIN KELEBEK ya da antalya ödülü alamadı fanfino oylaması ile apılan yerde çağatay ödül alır tabi
dedi belki sanki dizide 7/24 her şeyi gösteriyorlar .ss
suçunu örtme çabaları hep .ssdemiş olsa niye dövsün kadın.ss
sen onu bırak da senin hürrem utanmadan nasıl yasak aşk yaşıyor leo ile.sssuçunu örtme çabaları hep .ss
el ele bile tutuşmadı ne aşkı 😱sen onu bırak da senin hürrem utanmadan nasıl yasak aşk yaşıyor leo ile.ss
😱 kilisedeki sahneleri unuttun sanırım.ssel ele bile tutuşmadı ne aşkı 😱
o sülümandan önceydi .ss😱 kilisedeki sahneleri unuttun sanırım.ss
Hünkar kalfası olacak işte. ss Hem bir sultanı tehdit etmek kolay mı öyle cadı nolcak. ssHayır Çağatay da aldı ödül.
@Bully iyi tarafından bak Nigar yerine başkası olsa nasıl tehdit ederdi. 😕
yuh sana bunu da mı unuttunAaaaa Benim İçin Üzülme'nin Niyazi'si. 😱
sülüman demedi mi biz daha kalu bela'dan beri birlikteyiz diye.sso sülümandan önceydi .ss
o ne demek çözersem cvp vericemsülüman demedi mi biz daha kalu bela'dan beri birlikteyiz diye.ss
taa dünyaya gönderimeden önceki ruhlar alemi işteo ne demek çözersem cvp vericem![]()
Yok bunu biliyordum BİÜ'mün oyuncularını araştırırken görmüştüm şimdi hatırladım.yuh sana bunu da mı unuttun![]()
doğrudurtaa dünyaya gönderimeden önceki ruhlar alemi işte![]()
total hafıza işte .ssYok bunu biliyordum BİÜ'mün oyuncularını araştırırken görmüştüm şimdi hatırladım.![]()
İşte onu diyorum sadece bu görevi istedi mesela Nigar'ın yerine ben olsam peeee doğduğuna pişman ederdim.Hünkar kalfası olacak işte. ss Hem bir sultanı tehdit etmek kolay mı öyle cadı nolcak. ss
ee doğruysa yasak aşk var demek kidoğrudur
total hafıza işte .ss