- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
2 tane mi yine 😱 Sezon finali yapmayı düşünüyor musun bu arada?Yiğitt ve berkann.
2 tane mi yine 😱 Sezon finali yapmayı düşünüyor musun bu arada?Yiğitt ve berkann.
Öldürme beni evet şok oldum bula bula bunu mu buldunTeşekkürler Uzun yaşayacaksın ama bu sezon içinde öleceksin,Maskeli Fedai ile kardeş çıktınız bu arada ne düşünüyorsun ? @Harunnn60
Meluna bakÖldürme beni evet şok oldum bula bula bunu mu buldun
aaa harunla kardeşmi maskeli daha iyi birisi ama yalnız falanda değilim bence maskeli beni korumaya devam edicekTamam bekliyorum, konuğun kim?
Harun ile kardeş ve gelecek haftalarda onun hakkında çok önemli bir şey öğreneceksiniz Gözlemci'de katıldı Evet bu sezon yalnızsın
Barıştırırım ben sizi Aranızdaki sorun ne sorması ayıp ?Hiç anlasamıyoruz
Final olcak bu hafta.2 tane mi yine 😱 Sezon finali yapmayı düşünüyor musun bu arada?
Survivor dan beri didisiyoruz @Maskeli FedaiBarıştırırım ben sizi Aranızdaki sorun ne sorması ayıp ?
Evet bölümde var zaten 2-3 hafta sonra böyle diyebilecek misin bakalım,maskeli hakkındaaaa harunla kardeşmi maskeli daha iyi birisi ama yalnız falanda değilim bence maskeli beni korumaya devam edicek
Final mi niye ya ? Sezon finali yapsaydınFinal olcak bu hafta.
Siz de bir yarışma içinSurvivor dan beri didisiyoruz @Maskeli Fedai
aaa @Maskeli Feda idemi bana bela açacak kim koruyacak beni 😱😱😱Evet bölümde var zaten 2-3 hafta sonra böyle diyebilecek misin bakalım,maskeli hakkında
Final mi niye ya ? Sezon finali yapsaydın
Siz de bir yarışma için
Bir tek sana açmayacak,onu şimdi söylemeyelim süprizi kaçmasınaaa @Maskeli Feda idemi bana bela açacak kim koruyacak beni 😱😱😱
Ben korurum seniaaa @Maskeli Feda idemi bana bela açacak kim koruyacak beni 😱😱😱
Vay arkadaş kötü bir karakter olacam demekBir tek sana açmayacak,onu şimdi söylemeyelim süprizi kaçmasın
ayoll senden kim korucak beni maskeli olmasa beni öldürüyordun 🙂🙂Ben korurum seni
Dizi içinde kötü bir karakteri canlandırıyorsun ya ondan dedimBana çekseydi beyefendi bir insan olurdu
Belki sana aşık olurum ilerde @kvp-medya yapar kesinayoll senden kim korucak beni maskeli olmasa beni öldürüyordun 🙂🙂
Belki sonra beyefendi birisi olurumDizi içinde kötü bir karakteri canlandırıyorsun ya ondan dedim
Bomba'nın katili Harun, değiştirmez kendini