- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
16.BÖLÜM -ÖZET-
Çiğdem evinde Cenk’e dua etmektedir.
Çiğdem: Allah’ım sen lütfen Cenk’e ve diğerlerine yardım et,onları koru yarabbim,operasyonlarını başarıyla tamamlamalarını sağla.
Serkan: Abi kaçtı helikopterle
Samet:O helikopter orda boşuna durmuyordu her şey bizi tuzağa çekmek içindi
Cenk: Tuzak olsaydı ya bomba patlardı ya da bir yerden saldırmaya başlarlardı
Samet:Ya patlamak üzereysee,kaçınnn
Çiğdem duasına devam ederken Harun ve yanındaki 2 adamda evin etrafındadır.
-Harun 24 saattir içerde hiç kapıyı açmadı
+O zaman biz açtırırız,biriniz hayatını feda edecek,zile basacak ve o kadınla beraber geberecek
-Ben gidiyorum Harun savaşı kazanmak için her şeyi yaparım
Harun’un adamı kapıya gelir zile basar.Çiğdem kapıya doğru hareketlenir.
Çiğdem:Kimo
Çiğdem’in eli kapıya gider.
Müntaz bombayı patlatır.POYRAZ havaya uçar.
17.BÖLÜM
Bomba patlamıştır.Poyraz’dan herkesin yüzü siyaha bürünmüştü.Birçoğu ise şehadet getiriyordu.Müntaz ve Enver çılgınlar gibi sevinçliydi.
Müntaz: Bitti lan artık kurtulduk o baş belalarından
İkiside kahkahalarla birlikte helikopterle ordan uzaklaşırlar.Alanda kan gövdeyi götürmüş durumdadır.Askerlerin ağzından bağırışlar duyulmaktadır.O anda Suriyeli biri yan sokaktan gelir.
Gözlemci: Aman ALLAH’ım bunlar Türk askeri
Gözlemci askerlerin durumuna bakar.Samet ayağa kalkmaya çalışmaktadır.
Samet:Beyler kalkın, bir ses verin beylerr
Çiğdem tam kapıyı açıyordur.Harun’un adamı ise durmadan zile basıyordur ve içinden şöyle der: Davam için ölmeye hazırım aç lan artık şu kapıyı
Tam o anda arkadan biri gelir ve Harun’un adamını vurur.Çiğdem kapıyı açmıştır.Harun’un adamını vuran Maskeli Fedai bağırır:Bomba var uzaklaş bacımm
Bomba patlar.Çiğdem Maskeli Fedai sayesinde bombadan kurtulmuştur.Harun ve adamı karşı binanın çatısından olanları izlemektedir.
Harun:Ulan bu kim nerden çıktı ?
Harun o anda Maskeli Fedai’nin yüzünü görür. ‘Abi ulan ne işin var senin burda be’
Harun diğer adamına dönerek: ‘Hadi hadi yürü gidiyoruz burdan’
Gözlemci: Asker, adamlarının durumu kötü ben size yardım edebilirim
Samet:Beyler uyanınn
Samet’in kulakları bombadan dolayı çınlamakta ve sesleri duymamaktadır.Yüksek sesli konuşmaktadır.
Samet:Lan Burhann,Cengiz uyanın lann Cenk karın seni bekliyor lan uyan
Gözlemci evine gidip kamyonetini ve eskiden mesleğinde kullandığı tıbbi malzemeri alarak yeniden oraya döner ve timi kamyonetine yükler.Samet aracı sürerken Gözlemci ise yaralılara bakmaktadır.Samet’in durumu iyidir.Araçla Cenk ve Kerim’i iyileştiren doktorun evine giderler.Gözlemci’yle birlikte ikisi de yaralılara bakmaktadır.
Samet: Türkiye’ye dönmemiz lazım ama nasıl ? Generalede ulaşamıyoruz
Gözlemci: Asker kardeş ben sizi burdan çıkarırım
Samet:Nasıl ?
Müntaz ve Enver kampa dönmüştür.
Müntaz:Kurtulduk o baş belalarından bu arada yardımların için sağol Enver ben Türkiye’ye geri dönüyorum
Enver:Müntaz ben de seninle Türkiye’ye gelmek istiyorum
Enver Müntaz ile anlaşmış ve onunla birlikte Türkiye’ye gelmiştir.
Çiğdem Maskeli’yle konuşmaktadır.
Maskeli Fedai:Beni Cenk yolladı,Cenk ile eskilerden beri çok iyi bir dostuz
Çiğdem:Hayatımı kurtardın sana çok teşekkür ederim,o adamın terörist olduğunu nasıl anladın ?
Maskeli:Boşver sen onu bacım neyse ben gidiyim artık
Çiğdem karargaha gelmiştir.
Çiğdem: Polat abi Cenklerden hala bir haber yok mu
Polat Şaşmaz:Çiğdem yoldalar ülkemize giriş yaptılar 1 saate karargaha varırlar.
Çiğdem sevinir.
Polat Şaşmaz: Ancak
Çiğdem: Ancak ne Polat abi ?
Polat Şaşmaz:Nasıl söyleceğimi bilmiyorum ama bu gerçeği er yada geç öğreneceksin: Aralarında Cenk’in de bulunduğu 8 askerimiz maalesef şehit oldu.
Çiğdem:Nee,hayır olamazz hayırrrr
Polat:Sakin ol Çiğdem
Çiğdem baygınlık geçirir ve yere düşer.
17.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya , Yapımcı:kvp-medya ,
..KURŞUN FİLM..
@Çiğdem- @takas @Polat Şaşmaz [USER=86792]@Maskeli Fedai @-KADİR- @halukerogluFOX @EnveR @mrt-06 [USER=87210]@KayıpSehir @RüzgarGülü @ABAY_06 @Harunnn60 @Yiğitt @pompy @eros [/USER][/USER][USER=535][/user][USER=535][/user]
Müntaz: Bitti lan artık kurtulduk o baş belalarından
İkiside kahkahalarla birlikte helikopterle ordan uzaklaşırlar.Alanda kan gövdeyi götürmüş durumdadır.Askerlerin ağzından bağırışlar duyulmaktadır.O anda Suriyeli biri yan sokaktan gelir.
Gözlemci: Aman ALLAH’ım bunlar Türk askeri
Gözlemci askerlerin durumuna bakar.Samet ayağa kalkmaya çalışmaktadır.
Samet:Beyler kalkın, bir ses verin beylerr
Çiğdem tam kapıyı açıyordur.Harun’un adamı ise durmadan zile basıyordur ve içinden şöyle der: Davam için ölmeye hazırım aç lan artık şu kapıyı
Tam o anda arkadan biri gelir ve Harun’un adamını vurur.Çiğdem kapıyı açmıştır.Harun’un adamını vuran Maskeli Fedai bağırır:Bomba var uzaklaş bacımm
Bomba patlar.Çiğdem Maskeli Fedai sayesinde bombadan kurtulmuştur.Harun ve adamı karşı binanın çatısından olanları izlemektedir.
Harun:Ulan bu kim nerden çıktı ?
Harun o anda Maskeli Fedai’nin yüzünü görür. ‘Abi ulan ne işin var senin burda be’
Harun diğer adamına dönerek: ‘Hadi hadi yürü gidiyoruz burdan’
Gözlemci: Asker, adamlarının durumu kötü ben size yardım edebilirim
Samet:Beyler uyanınn
Samet’in kulakları bombadan dolayı çınlamakta ve sesleri duymamaktadır.Yüksek sesli konuşmaktadır.
Samet:Lan Burhann,Cengiz uyanın lann Cenk karın seni bekliyor lan uyan
Gözlemci evine gidip kamyonetini ve eskiden mesleğinde kullandığı tıbbi malzemeri alarak yeniden oraya döner ve timi kamyonetine yükler.Samet aracı sürerken Gözlemci ise yaralılara bakmaktadır.Samet’in durumu iyidir.Araçla Cenk ve Kerim’i iyileştiren doktorun evine giderler.Gözlemci’yle birlikte ikisi de yaralılara bakmaktadır.
Samet: Türkiye’ye dönmemiz lazım ama nasıl ? Generalede ulaşamıyoruz
Gözlemci: Asker kardeş ben sizi burdan çıkarırım
Samet:Nasıl ?
Müntaz ve Enver kampa dönmüştür.
Müntaz:Kurtulduk o baş belalarından bu arada yardımların için sağol Enver ben Türkiye’ye geri dönüyorum
Enver:Müntaz ben de seninle Türkiye’ye gelmek istiyorum
Enver Müntaz ile anlaşmış ve onunla birlikte Türkiye’ye gelmiştir.
Çiğdem Maskeli’yle konuşmaktadır.
Maskeli Fedai:Beni Cenk yolladı,Cenk ile eskilerden beri çok iyi bir dostuz
Çiğdem:Hayatımı kurtardın sana çok teşekkür ederim,o adamın terörist olduğunu nasıl anladın ?
Maskeli:Boşver sen onu bacım neyse ben gidiyim artık
Çiğdem karargaha gelmiştir.
Çiğdem: Polat abi Cenklerden hala bir haber yok mu
Polat Şaşmaz:Çiğdem yoldalar ülkemize giriş yaptılar 1 saate karargaha varırlar.
Çiğdem sevinir.
Polat Şaşmaz: Ancak
Çiğdem: Ancak ne Polat abi ?
Polat Şaşmaz:Nasıl söyleceğimi bilmiyorum ama bu gerçeği er yada geç öğreneceksin: Aralarında Cenk’in de bulunduğu 8 askerimiz maalesef şehit oldu.
Çiğdem:Nee,hayır olamazz hayırrrr
Polat:Sakin ol Çiğdem
Çiğdem baygınlık geçirir ve yere düşer.
17.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya , Yapımcı:kvp-medya ,
..KURŞUN FİLM..
@Çiğdem- @takas @Polat Şaşmaz [USER=86792]@Maskeli Fedai @-KADİR- @halukerogluFOX @EnveR @mrt-06 [USER=87210]@KayıpSehir @RüzgarGülü @ABAY_06 @Harunnn60 @Yiğitt @pompy @eros [/USER][/USER][USER=535][/user][USER=535][/user]
[USER=535][/user]
Son düzenleme: