Game of Thrones'a Çıplaklık Onayı

neresini merak ettin? artık jamie kullana kullana bize bişey bırakmamış keşke sansa yürüseydi ya da margieri yürüseydi khaleesi yürümesede olur onu o halde çok gördük :))

ama saydıklarım seni kesmez? buna eminim. senin için özel bücür tyrion çıplak yürüyecekmiş :)

sevmedim haberi ya sansa ya da margerie ile yer değiştirsin cercie :)
bence khaleesinin yanındaki kzı yürüsün:) ekran çatlar:)

belki cercie sahnesi güzel olur , seversin belki :D

kitapta var mı böyle birşey ? :D
hatırlamıyorum ben öyle birşey okuduğumu :kiki::kiki::kiki: gerçi ben 7.kitaptayım
2 kitap daha kaldı 9 seriden olusuyordu bu saçmalıkları izlemek yerine okumak daha iyi bence herkesede tavsiye ederim 🙂🙂

sen bunları kendin mi alıyorsun :D
bir arkadaş bana yollamıştı serisini 30tlye sadece 2.el ama çok temiz bakmıştı kitaplara 🙂
normal şekilde 100 tl civarı bulabilirsin ama 1. el olanları bunlar benimkiler işteee 🙂🙂
4Y4O80.jpg

Off :) çok güzel keşke bende alabilsem :)
netten alırsın cnm ödemeyi yapıp alıyorsun satan birisini bulursan tabi artık ücret indirimide sana kalmış ben çok ucuza kapattım :kiki::kiki:bu bitince başka yabancı dizi kitapları alıcam izlediklerimden bu sefer 🙂🙂

Off :) çok güzel keşke bende alabilsem :)
resimli değilki kitap beş para etmez :)
alsan napıcan khaleesi yi doğal haliyle görebilecekmisin sibel kekiliye yakın çekim bakabilecekmisin neye yararki kuru kitap :)

@Çiğdem- kitabı okurken sayfaların arasına kaldığı yeri unutmasın diye joseph morgan resmi koyuyor:) arada bir ona bakıp teselli oluyor :)