11. Hafta Fikstürü
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
Tom sana uğursuzluk getirdi, almayacaktın benim önümden.Oha lan bu ne lnn ohaaa ya bu ne ya ey Allahim ya yeter ya yeter yaaaaaaaaaaaaaa beb kazanmam lazimdi ya ey Allahim adamin kadrosu zaten zayiff offff istifa etmekten baska care yoj
30 milyon veriyorum vermiyor bana.Tom sana uğursuzluk getirdi, almayacaktın benim önümden.
Ya aga ben ne yapsam kazanamiyorum bu ne ya ya bu takimin fark atmasi lazim aga bu ne ya niye boyle oluyor ya yeter artik ya yemin ediyorun cildiracam artik yeter yaTom sana uğursuzluk getirdi, almayacaktın benim önümden.
Sana da uğursuzluk getirir, asıl sahibinde olmalı her zaman.
Takımın stilini bozdum, ondan böyle oldu.
Çok ah aldın demek ki.Ya aga ben ne yapsam kazanamiyorum bu ne ya ya bu takimin fark atmasi lazim aga bu ne ya niye boyle oluyor ya yeter artik ya yemin ediyorun cildiracam artik yeter ya
Bana gönderme mi yaptın?
Satsın sana o zaman.Sana da uğursuzluk getirir, asıl sahibinde olmalı her zaman.
Stil bozmak bu oyuna mı kaldı.Takımın stilini bozdum, ondan böyle oldu.
Korkumdan defansif gibi oynattım. Kanatları yok ettim.Satsın sana o zaman.
Stil bozmak bu oyuna mı kaldı.
Hep kontraatakdan attım.Korkumdan defansif gibi oynattım. Kanatları yok ettim.
@Polat Şaşmaz ağa ilk oyunlarda iyi gidiyordun.O oyun tarzını dene.
@Polat Şaşmaz ağa ilk oyunlarda iyi gidiyordun.O oyun tarzını dene.
Skora aldanmaya gerek yok o zaman. Ben dinlemiyorum da maçları.
İlk sezonun olsa yanlış yapıyorsun derim de bu kadroyla ve 3-4 sezonla takım güzel oynamalıydı.Yanlış var galiba.Ayni tarz aga gir bak bir sey var ya bunda ey Allahim
Neden?Ben beğeniyorum.Gol attıkta seviniyorum.Skora aldanmaya gerek yok o zaman. Ben dinlemiyorum da maçları.