Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Düşük derken? Tekrarı nasıl? KPA napmiş Güzel Köylü'yle?​
En cok izlenen Mac Oldu Guzel Koylu sildi supurdu reytngleri yine kara para askda gecen sezon ki performansinda devam etdi Dusukluk yoktu yani Tekrarini bilmiyorum Kardesim Ama İyi gitmedigini biliyorum Dizinin

Ama Yalan diyemem Emanet Zamanla yukselir Bunu hiss etdim dizide Yani 4e kadar yukselir Kadim Dostum ama İsi gercekten zor Mahsun keske Drama yapsaydi neyse Hayirlisi Yinede basarilar tum dizilere

Yanlış anladın beni.[emoji32]
Dünkü @semre 'nin Emanet için yazdığı yorum benim'de dikkatimi çekti. Bende gülünç olsun diye yazdım.:A
ama dun Emanete dusuk dedim yanlis demedim ki 2reytigle izlendi dun dizi gultepe inanki Emanetden De Kotu gidiyodu bugun Emanetde sans var ama

Yanlış anladın beni.[emoji32]
Dünkü @semre 'nin Emanet için yazdığı yorum benim'de dikkatimi çekti. Bende gülünç olsun diye yazdım.:A
ama dun Emanete dusuk dedim yanlis demedim ki 2reytigle izlendi dun dizi gultepe inanki Emanetden De Kotu gidiyodu bugun Emanetde sans var ama
KPA ve Güzel Köylü nasıl gitti :X

İkiside Resmen Yaristi ama Guzel Koylu daha fazla izlendi

dizinin düşük başlaması önemli değil öbgz de ilk bölüm 4 almıştı :X
Simdi kardesim obgz cook basarili diziydi Zirvelerde baslamisdi Ama Bu dizi 2bile zar zor gordu yani Cok dusuk izleniyodu obzk efsane dizi bu diziden asla gelmez

İkiside Resmen Yaristi ama Guzel Koylu daha fazla izlendi

dizinin düşük başlaması önemli değil öbgz de ilk bölüm 4 almıştı :X
Simdi kardesim obgz cook basarili diziydi Zirvelerde baslamisdi Ama Bu dizi 2bile zar zor gordu yani Cok dusuk izleniyodu obzk efsane dizi bu diziden asla gelmez
öbgz ilk bölüm 4 aldı 27 lere çıktı bu dizi 3 alsa yeter nasılsa artar:)

Gültepe ilk bölümden kimse zirve beklememli bence :)
Dizi ilk bölüm başladı ÖBGZ ilk bölümü 4-5 aralığındaydı unutmamak lazım :)
Haftaya büyük rekabet başlayacak :)

Söylediklerin cidden tutarlı gibi, sana güveniyorum :A Bakalım yarın ki reytinglere, çarşamba büyük mücadele olacak :)
Evet yarin bekliycez ama zirvede Mac vardi İyi izlendi mac

ilk olarak şunu diyim nerdeyse tüm fikrime @Bully tercüman olmuş. :) d yapım yine kaliteden ödün vermemiş, oyunculuklar cidden şahane. ayça ve meteyi söylemiyorum zaten, lakin özelllikle gülfem, gülali, sapık imam kılıklının büyük oğlu çok ama çok büyük iş çıkarmışlar. senaryoda ise kopukluklar var.. o kadar fazla karakter tanıtımına girdi ki dizi, tam odaklanıyoruz derken sahne bitti, tam ısınmadığım bi sahne varken ardından yine bağlayan bi sahne.. bence herkesi bi arada izleyiciye serpiştirceğine, etkin karakterden etkin olmayan karakterleri 3 bölüme yayıp olayları daha fazla göstererek de yapabilirdi senarist.. müzikler gayet hoş olmuş bu arada. jenerik tasarımı da başarılı. :)

hamiyetin kardeşinin kızı olmamış, öğretmen olmamış, gülümserin kocası olmamış.. diğer oyuncu seçimleri ise çok iyi. :)

bu ilk bölüm zaten, ilerki bölümlerde daha derli şekilde ilerleyecektir. :)

şüphen mi vardı [HASHTAG]#selenozturk[/HASHTAG] tabi döktürecek meral okayın seçtiği oyuncu kötü olur mu aklın alıyor mu :)

ayrıca @yakup09 duymasın bu dizinin ilk bölümü öbgz ilk bölümden daha iyi olmuş yaklaşık 20 tane karakteri falan gayet iyi anlattılar:)
espiri iyiymiş. :) acaba hangi senarist öbgzk de ki gibi her karakteri naif bi şekilde yüreğe tesir ettirecek mizaçla anlatabilir ? hiç kimse :)