Maskeli Fedai
Favori Üye
aga nasıl bir sezon bizi bekliyor düşünemiyorum bile, yalnız necati şaşmaz nasıl bir haldeyse acayip şeyler tasarlamış helal olsun be biz sevdik mi böyle adamları severiz işte 🙂yalnız çok fena karizma he öyle böyle değil
biri vadiyi durdursun herkesi kadroya katıyoruz sessiz ve derindek dedik adamlar neler yapmış neler heyt be
vadi adeta patlama yapacak reytingleri çok merak ediyorum
adamlar coştu biri bizi durdursun![]()
Final degil demi bu sezon aga daha 2023'e kadar yolumuz varaga nasıl bir sezon bizi bekliyor düşünemiyorum bile, yalnız necati şaşmaz nasıl bir haldeyse acayip şeyler tasarlamış helal olsun be biz sevdik mi böyle adamları severiz işte 🙂
Adami bes dakikada sattin.be pis saticiNe Saruhanı abi Andy Garcia gibi üstad dururken Saruhan kim![]()
bende senin gibi duygular içerisindeyim ödüm kopuyor vadi bitecek diye ama 2023 kadar devam etmesi lazımFinal degil demi bu sezon aga daha 2023'e kadar yolumuz var
valla abi ya kaç gündür saruhan diyo hemen sattı adamıAdami bes dakikada sattin.be pis satici))))
Adami bes dakikada sattin.be pis satici))))
Saruhan yerli statüsünde Andy Garcia yabancı statüsündevalla abi ya kaç gündür saruhan diyo hemen sattı adamımerak etmeyin o da gelir vadi coştu artık önüne geleni alacaktır
![]()
3 leme yanlış olduvalla benimde en çok korktuğum şey vadinin bu sezon bitmesi
şu haldeyken bitemez bitebilemez olamaz
aga dua seansları falan düzenleyelim gerekirse ya, ama reytingler belirleyici olacaktır bu sene reytingleri yükseltmemiz lazımvalla benimde en çok korktuğum şey vadinin bu sezon bitmesi
şu haldeyken bitemez bitebilemez olamaz
abi aslında bu hepimizin içinde bir korku olarak var mantıken de akla yatıyor ama dile getirmekten bile çekiniyom işte bitmemesi lazım vadininValla kanal d ve andy garcai olunca sanki final olacakmis gibi geliyor)))
Bi zahmet bu oyuncularla yukseltsinleraga dua seansları falan düzenleyelim gerekirse ya, ama reytingler belirleyici olacaktır bu sene reytingleri yükseltmemiz lazım
yok aga biz duymadık yalan haberdir
aga receple kadir duymadıysa yalandır
aga ben hiç duymadım ama 2 gün önce içimden bi geçirdim bakalım görecez artık 🙂