Eski Yara
Yeni Üye
Mehmet CANPOLAT @MehmetCanpolatm · 47 dk.
Sevgili kardesim Kurtlar Vadisi Pusu dizimize ve Pana Film ailesine hosgeldin@tekeozgur 
Sevgili kardesim Kurtlar Vadisi Pusu dizimize ve Pana Film ailesine hosgeldin
Eski Yara kardes bana Arapca ogretebilir misin soyle 3-5 ipucu verirsen fena olmaz
Turkish first taught me
futbolcu transferleri gibi karşılamaya gidek miAndy Garcia bu akşam İstanbul a geliyor.
fena fikir değil aslında hem böylece tarihe de geçeriz 😀@Polat Şaşmaz @Eski Yara der ki önce sen bana türkçe öğret
futbolcu transferleri gibi karşılamaya gidek miomuzlara alırdık yüce majestemizi
))))))))
düşünsene adam amerikadan gelmiş yol yorgunu kendini milletin omuzlarında buluyorfena fikir değil aslında hem böylece tarihe de geçeriz 😀
düşünsene adam amerikadan gelmiş yol yorgunu kendini milletin omuzlarında buluyoradam sete gelmeden gerisin geriye amerikaya döner herhalde
![]()
yakışır kardeşime gül hatta kahkaha at yeridir yaniabi durya şimdi dayanamayıp patlayacam inan kahkaya atmamak için zor duruyom düşünmesi bile bu noktaya getiriyor insanı![]()
hacı kalıcı olması için forumca para toplamamızKalıcı olarakta oynasa konuk oyuncu olarakta oynasa iyi transfer.Dün adeta ziyaretçi patlaması olmuş en birisi 303 yazmış
![]()
ya atıcam ortam hiç mi hiç müsait değil eğer atarsam tehlike çanları benim için çalmaya başlar 🙂yakışır kardeşime gül hatta kahkaha at yeridir yani))))
işin hangi konuyla alakalıya atıcam ortam hiç mi hiç müsait değil eğer atarsam tehlike çanları benim için çalmaya başlar 🙂
Büyük ihtimalle zaten hepimizin dediği gibi konuk oyuncu olarak gelmiştiryakışır kardeşime gül hatta kahkaha at yeridir yani))))
hacı kalıcı olması için forumca para toplamamız)))lazım o bile yetmez
tek bölümlük deil de 4 bölümlük diyorlarBüyük ihtimalle zaten hepimizin dediği gibi konuk oyuncu olarak gelmiştir![]()
Hadi hayırlısıtek bölümlük deil de 4 bölümlük diyorlar
o burda konuşulmaz akşam özeldeişin hangi konuyla alakalı
Andy Garcia 3 Bölüm Oynayacak Kaynak: Ranini Tv Instagramo burda konuşulmaz akşam özelde