Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

995064_571665059627639_1458122908635740457_n.png
o nursuzu kim koymuş o ka ünlü ismin içine :F @yatutarsa @ozgur2113 @Reytinger @destere @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60
😱 Özcan Deniz'i koymuşlar da Nur'u mu koymayacaklar:bağır:

124. bölümü izledim yine bir yıllık küfür ihtiyacım karşılandı :F

ulan vicdansız süleyman mehmet e nasıl kıydın be?! bi de hürrem melunu ağladı en sonda yine attı tepem :bağır: meltem cumbul un oyunculuğu çok eleştirilmişti ama bence çok da vasat değildi? gülfem çok iyiydi.
bu bölüm iki oyuncu oyunculuk dersi verdi: nur fettahoğlu&b. tüzünataç biri nasıl olur biri de nasıl olmaz konusunda :))
"tüm türkiye ağladı bir sen ağlayamadın be berrak tüzünataç"
söyleyeceklerim bu kadar.

124. bölümü izledim yine bir yıllık küfür ihtiyacım karşılandı :F

ulan vicdansız süleyman mehmet e nasıl kıydın be?! bi de hürrem melunu ağladı en sonda yine attı tepem :bağır: meltem cumbul un oyunculuğu çok eleştirilmişti ama bence çok da vasat değildi? gülfem çok iyiydi.
bu bölüm iki oyuncu oyunculuk dersi verdi: nur fettahoğlu&b. tüzünataç biri nasıl olur biri de nasıl olmaz konusunda :))
"tüm türkiye ağladı bir sen ağlayamadın be berrak tüzünataç"
söyleyeceklerim bu kadar.
berrak ve meltem konusundakilere katılmıyorum :X

iyi ki de öldürtmüş melun takımı onu başa geçirmek isteyebilirdi:D

berrak ve meltem konusundakilere katılmıyorum :X

iyi ki de öldürtmüş melun takımı onu başa geçirmek isteyebilirdi:D
beğendin yani berrak ı 😱
yok artık ya hadi mustafa yı isyan etti biliyor ulan 7 yaşında çocuk 7 bunun bir açıklaması olamaz hesabı da verilemez

beğendin yani berrak ı 😱
yok artık ya hadi mustafa yı isyan etti biliyor ulan 7 yaşında çocuk 7 bunun bir açıklaması olamaz hesabı da verilemez
babaannesi cadının teki çocuğun her şeyi yapabilirdi :A

berrak kendi ortalamasına göre iyiydi :X bir meltem cumbul ya da pelin karaha ka sırıtmadfı

babaannesi cadının teki çocuğun her şeyi yapabilirdi :A

berrak kendi ortalamasına göre iyiydi :X bir meltem cumbul ya da pelin karaha ka sırıtmadfı
yapabilirdi edebilirdi ile can alınmaz hem de küçücük bir çocuğun.
merve boluğur da iyiydi, fazla rolü olmadığından olsa gerek :A